Всичко за всички марки гел лакове - тема 43

• 25 971
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
Много ясно, че трябва ноктите ти да са хубави за продавачката в магазина. Както и най-вече за теб самата, така че взимай смело флаш топа на Фокс. Хубавото на него е, че прави от всеки цвят флаш, тоест ползваш си го с твоите лакове и не купуваш допълнително други.

П.С. Най-редовно заглеждам маникюрите на продавачките и на жените в метрото Joy Някои определено ме впечатляват.

# 526
Ех, аз вече си пуснах поръчката, но като ми се обадят ще помоля да го добавят. Ако правилно съм разбрала, този топ флаш, сложен върху цвят подчертава цвета, а не го скрива.
И аз зяпам дамите винаги в маникюрите. Установявам, че маникюристките гладни няма да останат 😀

# 527
Лана, прави го блестящ, особено под светкавица.

# 528
Между другото, както си говорехме, че повечето предварително селектирани комплекти за гел лак не струват, ето един, който си струва всяка стотинка и е супер избор за начинаещи.
В момента е намален на 120 лв и в нотино, и в мейкъп и е супер оферта, само лампата на Семилак струва 100 лв.

https://www.notino.bg/semilac-paris/uv-hybrid-love-me-komplekt-z … ikjur/p-16076929/
Тъй като съм абсолютно начинаеща по ваша препоръка поръчах този модел. Може ли някой да ми разясни последователността на нанасяне на продуктите от комплекта. Благодаря Ви!

# 529
Аз имам питане. Миналата седмица се пробвах за първи път с гел лака. За сега всичко се държи по ноктите. Имам обаче  проблем с единия показалец. Още на третия ден откъм върха се отдели лака от нокътя. Малко е, в дълбочина около милиметър. Отгоре погледнато не се вижда. Ще се опитам да снимам, макар да е много незабележимо. Та, да свалям ли лака и да слагам нов или може да остане така още седмица? Притеснява ме, че в процепа там може би остава влага.

# 530
  • Варна
Махаш задължително. Отлепеното покритие е предпоставка за гъбясване. Ултрабонд помага при такива отлепвания.

# 531
  • Gorni Bogrov
Влизам само да се"похваля",че от една седмица имам сложени неща в кошницата в Makeup и днес са ми пратили ваучер за 5лв.Явно това е начина ,след като ти седят нещата в кошницата да ги примамиш да ти отпуснат ваучер 😜

# 532
С последната поръчка и на мен ми пратиха. Няма да го ползвам, така че, ако някой желае мога да му го дам (лс)

# 533
Махаш задължително. Отлепеното покритие е предпоставка за гъбясване. Ултрабонд помага при такива отлепвания.

Махнах го. После ще лакирам отново. Даже се радвам, че стана така, понеже успях да изпробвам махането на гел, което много ме притесняваше. Получи се мн добре, след двойно накисване и алуминиево фолио. Всичко падна до гол нокът. Ползвах дървена шпатула. Спокойна съм вече, че не е толкова проблематично свалянето.

# 534
В момента по моите вестници има толкова слоеве, че не ми се мисли като сваля 😀
След обезобразяването с пилата лакирах - 2 слоя база, 2 цвят, топ и отгоре полигел, с база, цвят и топ. Бързо растат, като ми дойде поръчката от майнейлс ще сваля щитовете и ще изградя с Кодито.
Направо от безсилие и нетърпение правя грешка след грешка. Дано не пожъна големи поражения.
В Мейкъп нямат наличен Фокс флаш, та се разминах.

# 535
Thzveta,
Има описани стъпките в заглавния пост, но ти пиша тук специално за твоя комплект:
1. Избутваш и оправяш кожичките с дървена пръчица, важно е да няма никакви остатъци от кутикула по нокътната плочка. Офармяш ноктите.
2. Минаваш ноктите с буфер пилата отгоре лекичко и в една посока.
3. Минаваш ноктите с тампонче, напоено в обезмаслител.
4. Нанасяш база, печеш 60 сек.
5. Нанасяш гел лак, печеш 60 сек.
6. Още виднъж стъпка 5. Ако се омажеш с лака, почистваш омазаното с дървена пръчица преди да изпечеш.
7. Нанасяш топ лак, печеш 60 сек.
8. Нанасяш масло за кутикула (по желание).

Lana, с ел.пилата винаги е по-добре да свалиш по-малко, когато си още начинаеща и несигурна, а другото да досвалиш с ръчна пила. Ако не се лъжа, си поръча линт база, нали? Направи укрепване с нея следващия път, тя е спасение за тънки и препилени нокти. Ще израстат. Аз също бях окепазила моите нокти в началото на работата ми с ел.пила, преподавателката ми по маникюр ме даваше за пример на всички курсистки как не трябва да си свалят сами лака с ел.пила хахаха
Сега работя главно с фреза със зелена насечка (доста едра) и поражения нямам. До практика и свикване е.

# 536
Да, освен нея си поръчах и гел за изграждане в шише. Идната седмица ще дойдат и ще се насвяткам. Ако стане добре, ще покажа.

# 537
А какво е мнението ви за комплекта на Хай Хибрид в Мейкъп?
https://makeup.bg/product/535085/
Естествено ще се ползва само в тази си конфигурация, за гелове и други лакове  ще се купят в последствие по-силна лампа и т.н.

# 538
Лампата не е добра.

# 539
С последната поръчка и на мен ми пратиха. Няма да го ползвам, така че, ако някой желае мога да му го дам (лс)
И на мен ми пратиха, обаче, доколкото разбрах, само аз мога да го ползвам, но, ако някоя от вас иска мога да го дам,няма да ми трябва Blush Може би, аз не съм разбрала Blush а пък и аз няма да го ползвам Blush

Общи условия

Активация на акаунт