Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 827
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Прекрасна и полезна тема, благодаря за всяко споделено инфо!
Бих искала да попитам, ако самолетът каца в 1 часа през нощта на Бергамо, какви са начините за придвижване до Милано? Предварително благодаря!

# 301
  • Варна и...духом на Босфора
Реджи❤️
Данке,Грацие Миле❤️.

Да,трябваше по- рано,но баща му почина😥 наскоро,и докато се организирам...
То хотела той си е букнал сам,затуй така..

За другият път, живот и здраве да е❤️
🍀❤️ ти си знаеш❤️

Аз пък мислех ,че в неделя само дербита са вечер,другите мачове са по- рано..
Вчера послуша твоите съвети и от шатъла на Lotto,и по маршрута😊.

Целувки на L и P,ама не Малдини😊😘
Приятна отпуска❤️

# 302
Здравейте, въпрос за Бергамо.
Кои са забележителностите след втория фуникуляр, за които е добре да предвидим време и колко ще е нужно за разглеждането им? Благодаря.

# 303
  • In transit
Лежерна разходка около час максимум. Няма кой знае какво да се види. Да не забравите да се насладите и на разкошната гледка към града и околностите.

# 304
В Милано, в района на MIlano Centrale  има ли денонощен хранителен магазин?

# 305
  • Milano
Redemi, съболезнования!😔
Hotel Oro Blu е добър хотел на p.le Lotto за такива събития.😉
Шатъла за Малпенса спира срещу него (пред Lido), на отсрещната страна, на която е слезнал.

# 306
  • Варна и...духом на Босфора
Redemi, съболезнования!😔
Hotel Oro Blu е добър хотел на p.le Lotto за такива събития.😉
Шатъла за Малпенса спира срещу него (пред Lido), на отсрещната страна, на която е слезнал.
Реджи, благодаря ❤️

И якето ни е россонеро🙂.
Тази сутрин са го спряли двама карабинери,сигурно са били от "Интер".
Пребъркали са му джобовете,и искали паспорт.Ама не говорят ни английски,ни полски,ни руски😆.Той си е направил "пробно" вървене за на връщане довечера,след мача,че няма транспорт.
А вчера в метрото пък се запознал с англичани,баща и син от Англия,и те за мача дошли,те пък от Дарби Каунти- фенове.

Харесало му всичко,всичко по гезмето😊🙂😃
Другият път с мама❤️

# 307
  • Milano
Redemi, 👍.
Автобус 80 спира на Сан Сиро Стадио, където и 423, той върви до късно, но маршрута му е малко по-друг - по-далече спира и не искам да го обърквам в тъмницата.
Малка разходка в този студ днес за загрявка.🤣

# 308
regina di cuori, дали можеш да кажеш заслужава ли си края на март да ходим до езерото Комо. 
Няколко пъти питам, но явно никой не е ходил по това време.

И ако не, съответно кой друг близък град може да посетил? Ще имаме 3пълни дни в Милано.

# 309
  • на малък остров в океана
Миналата година, в края на април, бяхме предвидили да отидем и до Комо, но имаше оранжев код за лошо време и след многократно следене на времето и камерите от езерото, накрая се отказахме и останахме в Милано.
Ако времето позволява, мисля че и в края на март ще е хубаво.

# 310
2 пъти съм била в Милано, точно края на март. Веднъж даже съвпадна с визитата на папата Simple Smile Не е било топло, но не случихме и на дъжд с вятър. Не ходихме до Комо, аз лично бих отишла до там в комбинация с вили Карлота и Балбинело, а те не са отворени март.
Ние първия път си бяхме само в Милано, с кратка разходка в Бергамо, защото полетът ни беше много ранен и отделихме половин ден за стария град. Втория път съчетахме Милано с Верона с влак. Имате много възможности, зависи какво ви се разглежда Simple Smile

# 311
Здравейте. Някой да знае подробности и правила на италианските авиолинии относно носенето на лекарства в ръчния багаж? Благодаря

# 312
  • Milano
regina di cuori, дали можеш да кажеш заслужава ли си края на март да ходим до езерото Комо. 
Няколко пъти питам, но явно никой не е ходил по това време.

И ако не, съответно кой друг близък град може да посетил? Ще имаме 3пълни дни в Милано.

Барба живее на езерото. По назад в темата е писала, че сезона започва около Великден.
Преди това не са отворени доста неща.

Езерото Комо е общо понятие.
Ако вземем напр. Варенна - зимното разписание на корабчетата е до 25.03. В неделен ден към Белладжо са на час, което за мен е много.
Всеки си решава, какво го устройва.
Със сигурност на мен на езерата ми харесва, ако е слънчево.

# 313
Здравейте, кога започват летните намаления в Милано?

# 314
  • Milano
Първата събота на юли.

Общи условия

Активация на акаунт