Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Да, уиз предлагат по-ниски цени, но с всички оплаквания за техни отменени и отложени полети ме притеснява да летим с тях.

Мария, гледала ли си цените на Уиз за същата дестинация? Синът ми и гаджето му си взеха за същата дестинация билети по 25-30лв на човек, на посока за края на април.

# 466
Бих казал, че оплакванията от уиз и Райън са еднакви.

# 467
  • In transit
Бих казал, че оплакванията от уиз и Райън са еднакви.
Точно. Даже си мисля, че оплакванията към Райън вземат превес. Но това си е мое мнение.

# 468
Оплаквания от уиз за 6г нямам.
Може да пътувате в едната посока с райън,  в другата с уиз, просто вижте цените и което ви е най изгодно

# 469
  • София
Здравейте, пътешественици.
Следя билетите София-Бергамо-София в периода 10-14.06. като отправна точка за посещение на езерата Комо и Маджоре. Днес цената им е 180 лева двупосочно за двама с Раян. Тъй като последно съм пътувала по време на пандемията, когато цените бяха много ниски, можете ли да ме ориентирате дали това е добра цена за тази дестинация?

Благодаря.
Това прави по 23 евро на човек на посока.
По твоя преценка, без мнение от форума, добра цена ли е?

# 470
Въпросът ми беше към хора, пътували по-скоро, за да знам какво да очаквам. Аз съм пътувала по време на пандемията за 5 евро в посока на човек, което ми е ясно, че вече няма как да се случи.

Здравейте, пътешественици.
Следя билетите София-Бергамо-София в периода 10-14.06. като отправна точка за посещение на езерата Комо и Маджоре. Днес цената им е 180 лева двупосочно за двама с Раян. Тъй като последно съм пътувала по време на пандемията, когато цените бяха много ниски, можете ли да ме ориентирате дали това е добра цена за тази дестинация?

Благодаря.
Това прави по 23 евро на човек на посока.
По твоя преценка, без мнение от форума, добра цена ли е?

# 471
  • София
Вече няма 5 евро. За мен до 30 - 40 евро в посока си е много добра цена.
Иначе оплаквания и от двете компании има

# 472
  • Anywhere
Чудесна е цената. От 4 месеца следя полетите за последната седмица на юли, ами 400 лв на човек в двете посоки е. Много леко се е променила цената за периода. За отиване купих билети по 60лв на човек, но до Венеция. За връщане в БГ все още чакам добра цена, че сега е над 200лв на човек 🥺

# 473
Февруари пътувах за по 10€ в посока.

# 474
февруари е най-ниското търсене
да сравняваш цените през февруари и юни е малко като да сравняваш цените на апартаментите в Търговище и Лондон

# 475
  • София
Здравейте,
На 19ти ще летим до Милано с Уиз. От летището в Бергамо, сме си наели рент-а-кар и въпросът ми е следния: Има ли в близост до изложението за мебели в Милано, безплатен паркинг или супермаркет, където може да се остави колата, тъй като полета ни е рано сутринта?

# 476
За колко време се стига от Беладжио до Комо с корабче?

# 477
Беладжо се изговаря без И. Blush

2 часа с корабче.
45 минути с алискафо.

# 478
Беладжо се изговаря без И. Blush

2 часа с корабче.
45 минути с алискафо.

Какво представлява алискафото? Предварително ли се купуват билети онлайн, или на място само?

Предварително благодаря за информацията Simple Smile

# 479
Представлява бърз кораб, който се плъзга над водата. Затворен е, няма седалки на открито. За алискафо не продават билети онлайн или предварително. Предварително само с абонамент.
Онлайн могат да се купят билети за нормалните туристически кораби.
Опашките за билети на място от година на година стават все по-впечатляващи.

Общи условия

Активация на акаунт