Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 854
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Реджина, шапка им свалям на италианците какви естети са. Умеят като никой друг да придават на всичко красота.
Много голямо това яйце, направо е огромно🙂

# 451
  • Milano
Не е Бисерка. Това е нормално🤣.
Ако мога ще ти снимам огромните.

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 13:07 от regina di cuori

# 452
Не е Бисерка. Това е нормално🤣.
Ако мога ще ти снимам огромните.

Развесели ме🤣

# 453
  • София
Среден клас магазини има и в центъра.
По Corso Vittorio Emanuele II - H&M, Celio, Tezenis, Calzedonia, Yamamay, Bershka, Zara, Sisley, Adidas, Foot Locker, Mango, Benetton и т.н.
По via Torino и  via Dante също са такъв тип магазини.
Още повече по Corso Buenos Aires между спирки М1 Porta Venezia и Loreto.

Ако държите да е Мол, но не в центъра:

https://citylifeshoppingdistrict.it/it/

Спирка Tre Torri M5.

Безкрайно ти благодаря. Днес имаме 18 000 крачки в обиколки къде по магазини, къде в някоя катедрала. Имаше страхотни попадения.
Сега планирам разходката до Комо утре, купих билети от гара Гарибалди. Там не знам какво може да се прави, но времето е хубаво и ще се разхождаме край езерото.

# 454
  • In transit
yellow_girl, за град Комо ли говориш или езерото? Комо е много малък и бързо ще се разходите. Може с автобус да отидете до вила Карлота, вила Балбианело или до Беладжо. Може и с кораб да се разходите по езерото.
Тук може да видиш разписанията и маршрутите на автобусите: https://www.asfautolinee.it/it/orari-rete-extraurbana

# 455
  • София
Влакът ще ни спре на гара Комо Сайнт Джована. Не знам дали градът е близо, предполагам, че да. Сега ще видя автобусите. Благодаря още веднъж

# 456
Много благодаря за подробната информация. Hug Тоест да разбирам, че ако моя мъж е фен на Милан мога да купя навсякъде без втори син и трети зелен, така ли? Или да избягвам въобще зеления сектор и на трите етажа? Трябва да внимавам да не пише, че се иска Tessera del tifoso, нали така?

Привет,
Февруари месец посетихме  мач Милан-Тотнъм и бях закупила билети в 145 сектор (зеления сектор зад вратата). Уникални места! Имаше изцяло фенове на Милан и шоуто в което участвахме (заради хореографията) беше велико! Бих го повторила. Ето снимка!
Относно телефонния номер - аз пробвах с А1 и не стана и използвах номера на майка ми, която е с Vivacom и се получи.

Последна редакция: пн, 10 апр 2023, 10:25 от Sun_and_moon_

# 457
Благодаря за съвета. Hug Моят мъж е фен на Милан и може би също ще се зарадва да е сред фенове и евентуално да участва в хореография. Все още не са пуснали билетите, дебна всеки ден. Ще зависи какво ще пуснат за продажба. Много е кофти това с несигурната дата на мача, защото самолетните билети се качват с всеки изминал ден.
За верификацията... успях с онлайн канадски номер. Преди това пробвах с А1, Виваком и Йетел и не стана. Направих си нова регистрация, защото на старата вече започна да ми изписва, че съм пробвала да верифицирам прекалено много пъти. С канадския номер успях от първия път. Blush

# 458
  • Milano
CAGLIARI
❤️❤️❤️❤️❤️

# 459
Ехе, в Бг сме с якетата, а в Каляри хората са на плаж🙂

# 460
Ще бъдем в Милано от 1 до 4 юни, с два броя момчета на 10 и 7 години. Някакви идеи къде да ги заведем на 1.06? Някой лунапарк? И имам още един въпрос за Комо - ще отделим един от дните къде е най-хубаво за деца?

# 461
За мен Комо беше голямо разочарование. А и ще ви отиде цял ден.
Аз съм на мнение че за 3дни спокойно може за си стоите в Милано.
Има много какво да се види там и изобщо няма как да се обиколи за ден както се твърди тук.

# 462
  • София
Аз пък супер много харесах Комо. Типично италианско градче с много кафета, ресторанти, красиво около езерото, може човек да се качи на корабче (имаше голяма опашка, но ми се стори, че доста бързо минава). Прекарахме цял ден там и определено бих го препоръчала с две ръце. Отидохме и се върнахме с влак (около 50 минути в посока, защото спира на 10 гари и е бавен). Много слънчево, много италианско, усетих духа на Италия.

# 463
Здравейте, пътешественици.
Следя билетите София-Бергамо-София в периода 10-14.06. като отправна точка за посещение на езерата Комо и Маджоре. Днес цената им е 180 лева двупосочно за двама с Раян. Тъй като последно съм пътувала по време на пандемията, когато цените бяха много ниски, можете ли да ме ориентирате дали това е добра цена за тази дестинация?

Благодаря.

# 464
  • In transit
Мария, гледала ли си цените на Уиз за същата дестинация? Синът ми и гаджето му си взеха за същата дестинация билети по 25-30лв на човек, на посока за края на април.

Общи условия

Активация на акаунт