Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Milano
Права е Мики. Вие се движите по А4 (Торино-Триест). Емилия-Романя е по-надолу.

Утре затварят спирката на метрото Дуомо към 11.30ч, заради концерта на Радио Италия. Трамваите също няма да минават оттам. Последните влакове в центъра са ок. 01.10ч.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:18 от regina di cuori

# 616
  • In transit
Аххх, Реджи...благородно завиждам, че може да го гледаш на живо. И, че ми напомни да го гледам утре. Heart Eyes
Musica leggerissima е една от любимите ми песни. Blush

# 617
  • Milano
Не, Мики. Утре сме на Сан Сиро. Ще гледам запис.
Харесва ли ти  Lazza?

# 618
  • In transit
Да, харесвам го. Има добри парчета. J-AX харесвам също. Grinning И Васко харесвам, не колкото теб, разбира се.

# 619
  • Milano
Последният е извън всякакви класации.
Аз не го харесвам, аз го обичам до безкрай.❤️❤️❤️
Още 11 дни и започва турнето.😍🥳🥳

# 620
  • Горна Оряховица
Помощ Simple Smile мисля да купя билети за градския непосредствено преди да вземе автобуса от летището на Бергамо за централна гара. През приложението ми излиза това и не съм сигурна кое да избера за 2ма възрастни и дете на 7 годни. Кацаме към 17 часа и ще ползвам за деня автобуса до централна гара на Бергамо, след това от града ще хвананем автобус до спирка близо до Финикуляра, после ще ползваме финикулярите 2та и в 2те посоки и евентуално на връщане към квартирата ще ползваме още 1 път автобус. Т.е ще трябва да взема дневна карта. На следващия ден ще сме в Милано и картата е най-удачно да е еднодневна.

# 621
  • In transit
Еднодневния билет е 7 евро. Ето тук, може да видите всички видове билети: https://www.atb.bergamo.it/en/atb-network/tickets/tickets

# 622
Mikkey, ще бъдем 2-ма за два дни. Пристигаме в петък в 15 часа и тръгваме в неделя в 14 часа. Ще бъдем само в Бергамо, хапване и лежерна разходка.
Кой билет е най-добре?

# 623
Здравейте, може ли да ми кажете кога е последния влак в неделя от Милано до Генуа. Възможно ли е на Итало до Генуа за неделя да няма билети??? Благодаря

# 624
Здравейте, може ли да ми кажете кога е последния влак в неделя от Милано до Генуа. Възможно ли е на Итало до Генуа за неделя да няма билети??? Благодаря
Не видях билети за Итало. Последният влак е този:

# 625
  • София
От неделя до неделя разписанието е различно. Гледа се по дата, не по ден.
За 18 юни, примерно, има и по-късни влакове налични. Включително и регионален за който резервация не се изисква.
За всеки влак, който изисква задължителна резервация, е възможно да няма билети, да.

# 626
Включвам се и тук..Ние пък утре тръгваме към Тоскана с кемпер. Сега четох, че се очаквали нови силни превалявания в областта
Вече два пъти отлагам тази и миналата седмица пътуването заради времето и вече се чудя за план Б.
https://dariknews.bg/novini/sviat/otnovo-vloshavane-na-vremeto-v … ov-ciklon-2347615

Последни новини, а различните сайтове за прогноза за времето показват различни неща.
Вие коя прогноза смятате за по-точно конкретно за Италия? Ще се радвам на информация от някой, който е там в момента -около Лаго Ди Гарда и надолу към Тоскана. Това ни е маршрута.

# 627
Благодаря на RebelHeart и bubkab.

# 628
Вие коя прогноза смятате за по-точно конкретно за Италия?
https://www.ilmeteo.it/

Напишете в полето за търсене име на град или изберете от падащото меню със стрелкичка името на някой от големите регионални градове. Има прогноза до 15 дни напред.

# 629
Много ви благодаря,  момичета. Пристигнахме в Милано без проблем. Пътят е чист и много приятен. Хубава вечер 🥰

Общи условия

Активация на акаунт