Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 723
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм направо в шок от видяното по новините в Емилия-Романя.
Поне моите прители за момента са добре и без щети.
Не съм гледала новините, толкова ли е зле? Cold Sweat
Лени е постнала, че живеят в по-високата част на града и не са наводнени, но от вчера нямат ток.

# 601
# 602
Кошмар! Sad((

# 603
Милите хора! Дано бързо да се съвземат след този ужас!❤️

Regina, грешката е моя, че не уточних от кой мач е снимката( мачът със Специя)🙂
Учудих се, че такава " близост"  между футболисти и фенове е възможна, а и тонът на " лекторът" не беше никак окуражаващ.
Футболистите ми изглеждаха леко стресирани, а някои от тях и изнервени.

# 604
  • Горна Оряховица
здравейте имам няколко въпросчета относно уикенда ни в Бергамо-Милано
1. Дете на 7 години пътува ли безплато в трамвай, метро и влак?
2. Началото на юни ще бъдем в Милано и предполагам вече си има туристи. Какъв билет да запазя за Дуомо - с лифт или по  стълбите? Къде се чака по-малко?
3. Билет за метро гледах целодневен 7.6 евро, но ако искаме да ползваме и трамвай за по-удобни спирки тези комбинирани карти от 13 евро дали са по-удачни за 1 ден?
4.Някое заведение с "неповторими пици" покрай двореца Сфорца от типа пица на крак?
5. За Бергамо/там сме 2-те нощувки/ ще имаме време евентуално преди полета за МОЛ, мисля този срещу летището. Други предложения?

# 605
Целодневния билет не е само за метро, а за градския транспорт въобще. Поне така беше като живях там. Детето е безплатно.

# 606
Привет, може ли да ме ориентирате къде да видя работното време на метрото в Милано? Уж прочетох цялата първа страница, снимки свалях, схеми, ей работното време ми се изплъзва. Благодаря.

# 607
Привет, може ли да ме ориентирате къде да видя работното време на метрото в Милано? Уж прочетох цялата първа страница, снимки свалях, схеми, ей работното време ми се изплъзва. Благодаря.

Тук:

https://www.milanpublictransport.com/time-table-of-milan-public- … MOJoaAgraEALw_wcB

# 608
  • Варна
Здравейте, летим с Rayn air за Милано на 20.05, разбрах че има отмени полети на Wizz air, заради национална стачка на превозвачите.Не намирам нещо подобно в интернет, някой има ли информация?

# 609
  • In transit
Здравейте, летим с Rayn air за Милано на 20.05, разбрах че има отмени полети на Wizz air, заради национална стачка на превозвачите.Не намирам нещо подобно в интернет, някой има ли информация?
http://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi

# 610
  • Milano
На запитванв по-горе за децата - в Милано пътуват безплатно до 14г.
В Бергамо - под 100см височина и по 1 дете на плащащ възрастен.
Влакове - над 4г - 50% от цената за възрастен.
Освен, ако не им се направи " Аз пътувам навсякъде семейно в Ломбардия".

П.п. докато на сайта на областта си стои декларацията за оказионални пътувания до 60 дни, то на ГТ в Бергамо е посочено да се извади временна карта.

# 611
Здравейте, Regina di cuori. Обръщам се към вас, защото виждам, че сте гурото на групата. Имам нужда от бърз и компетентен отговор. От много време чета темата и организирах пътуване със семейството. В момента сме в Загреб и утре трябва да пристигнем в Милано. Пътуваме с кола и чухме за наводненията. Според вас можем ли да стигнем или ще се наложи да се връщаме?

# 612
пуснете Гугъл мапс и задайте маршрута
ако не може да се мине то ще си покаже, гледа си текущия трафик, забрани, всичко

# 613
пуснете Гугъл мапс и задайте маршрута
ако не може да се мине то ще си покаже, гледа си текущия трафик, забрани, всичко
Мапса дава,  че може. Но получаваме обаждания от България,  че не можело. Според мен не се отнася до този район,  но реших да попитам. Благодаря 🙂

# 614
  • In transit
Емилия Романя и наводненията са по-надолу. Магистралата за Милано, по която ще минете вие е друга. Минава през Триест, Падуа, Виченца, Верона, Бреша, Милано.

Общи условия

Активация на акаунт