Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Bobby, благодаря ти, благодаря, че сподели това невероятно преживяване!❤️
Развълнувах се, докато те четях! Каква мила изненада си направила на любимия човек🥰
Вярвям, ще си спомняте този момент цял живот.
Да гледаш мач на Милан, не е просто да отидеш на мач. То е футболен спектакъл от най- висока класа🙂 Няма такава емоция, независимо, дали си фен на футбола или не.
Пожелавам ви да имате още много пътешествия до Италия🧙‍♂️🍀
Аз още не мога да се освестя от пътуването. Толкова много красота, емоции, аромати ...❤️

Сега Плевен ми е Милано, а Барата ми е Navigli😀

# 571
Хаха, и аз съм от Плевен, но от 20 години живея от София. Леля ми живее до Барата. Grinning
Моят мъж заслужава тази изненада и много повече, защото от 10 години гори с мен в ада на инвитрото и борбата за дете. Понеже тези 10 години мен ме промениха в лоша посока /изгубих усмивка, мотивация за всичко, енергията си/, той не само че ме подкрепя в това, но е поел и много от домашните задължения, за да мога да почивам повече. Затова заслужава да опитам да го направя щастлив по някакъв начин. Затова исках и не просто да му кажа, че ще го водя на мач, а да го изненадам така че да си го спомня цял живот. Heart Eyes
Имах леки колебания, защото преди 20-тина дни разбрах, че съм бременна и ми беше притеснено да летя със самолет и да се натоварвам с много ходене, но докторът ми каза, че няма проблем да се лети със самолет. Та ако всичко продължи да е наред при мен, може да се каже че освен мъжа ми съм завела на мач и бъдещото ни дете. Явно ще го правим и него фен на Милан. Grinning Heart

# 572
Bobby, хотела ми хареса от снимките ти и реших да резервирам за другия месец.
В Booking прочетох отзиви, че миризмата от ремонта е много силна и още има шумни довършителни работи. При вас беше ли така?
Пожелавам лека и безпроблемна бременност и нов футболен фен!

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:13 от bubkab

# 573
Bobby, много красив и емоционален разказ, а за щастливата новина - останах без думи! Hug
Желая ти лека и безпроблемна бременност!

# 574
Bobby,  от сърце ти желая лека бременност! Всичко ще е наред!🍀🧙‍♂️  Нека пътешестнието до Италия ви е на късмет, а емоциите от мача да ви дадат силен заряд от   хубави емоции. Нали знаеш, и след най- страшната буря, изгрява слънце. Нека всички проблеми да останат в миналото, и занапред да имате само щастливи моменти🍀🧙‍♂️ Заслужавате го!❤️

Хаха, какво съвпадение с Плевен😀

# 575
Благодаря ви. Hug Дай Боже това кратко пътешествие да е началото на хубав и щастлив период. Heart
Bubkab, в коридора се усещаше лека миризма като след ремонт, но не бих я нарекла неприятна и силна. В стаята ни не миришеше. Дори бяха измили пода точно преди да се нанесем и миришеше приятно от препарата. В двора се мотаеха работници, но до нас не стигаше шум от ремонти. И аз ги четох тези коментари и имах леки съмнения, но накрая си казах по-добре това, но ново отколкото някъде, където не се знае колко е почистено. Grinning Единствено не пробвахме климатика дали можем да регулираме /имаше табло за управление на стената/, понеже не беше чак толкова горещо и си отваряхме прозореца да влиза свеж въздух. В банята душ гела и шампоана бяха тип органична био козметика. Има чехли, които да използвате ако искате. Между другото имаше мини бар с 2 коли, 3 фанти, 2 бири и 2 минерални води, но не бяхме сигурни дали е безплатен и не сме питали. После четох коментари в Booking, че бил безплатен. Закуската е на шведска маса - кроасани, понички, сладкиши, плодова салата, сирена, плодови млекца и т.н. Автомат с топли напитки, сокове. Както писах и показах и на снимките можете да закусвате в градината. Дано ви хареса. Blush

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 20:22 от Bobby®

# 576
  • In transit
Bobby, страхотна изненада, емоции и финал. Много се радвам за теб. Засичали сме се из темите и знам за борбата ти. Стискам ти много силно палци за един пухкав бъдещ фен на Милан. Heart Heart Eyes
Запазвам си и аз хотела в Бергамо. Предпочитам на прясно боядисано да ми мирише, отколкото на цигари и мухъл, като в един хотел в Брашов.

Кейти, страхотни снимки и разказ.

# 577
  • Milano
Прекрасни емоции и разказ Боби.❤️
Италия ви слага началото на нов и хубав период.
Гола на Тео беше феноменален.

Концерта на Radio Italia на пл.Дуомо ще  бъде на 20.05.23 от 20.40ч.

https://www.radioitalia.it/news/radio-italia-live---il-concerto- … a-a-milano-577637

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 15:08 от regina di cuori

# 578
  • Sofia
Да предложа и тук, имам три билета за metro moover-а във Венеция, валидни до 6 юни. Ако на някого биха били от ползва, с удоволствие ще ги предоставя.

# 579
Прекрасни емоции и разказ Боби.❤
Италия ви слага началото на нов и хубав период.
Гола на Тео беше феноменален.

Концерта на Radio Italia на пл.Дуомо ще  бъде на 20.05.23 от 20.40ч.

https://www.radioitalia.it/news/radio-italia-live---il-concerto- … a-a-milano-577637

Супер информация! Много благодаря..

Може ли линк за аутлет-а който е в Бергамо? Хубав ли е този шопинг център или бихте препоръчали друг в района?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:47 от БИМБА

# 580
Здравейте, съжалявам за нахалството, но публикувам отново 😇😊🙏
Привет, прекрасни пътешественици!
Изчетох доста теми, но не мога всички, та бих искала да помоля за идеи и предложения:
- края на май, началото на Юни си организирахме екскурзия до Италия, кацаме в Бергамо - бихме искали да посетим:
- Комо, вила Карлота, Беладжио.
- Маджоре, Изола Мадре, Изола Бела.
- Гарда, Сирмионе.
- Венеция.
- зооградина в Бергамо.
Питането ми е къде е удачно да отседнем , за да сме близо.
 Като отиваме към Венеция ще направим нощувка там, деня преди полета, мислим да нощуваме в Бергамо, за да сме близо.
  Ще бъдем 5 нощувки, с малко дете на 3 години, ще наемаме кола под наем.
Също така чувам, че има някакъв лунапарк до езерото Гарда, струва ли си да се посети. Също, ако може идеи кое непременно да се посети. Благодаря предварително. 🌷😇😊

# 581
Аз планирам 6 нощувки, но само около езерото Гарда и мога да кажа за увеселителния парк Гардарленд - за него съм чела, че трябва цял ден. И повечето атракции са за по-големи деца. Може би в него си заслужава ако детето е по-голямо. Освен ако вие не си падате по влакчета Simple Smile Програмата ви е доста пълна и разпръсната, може би е по-добре да се концентрирате върху определен район и да имате повече време за разглеждане не пътуване. Но аз не съм голям експерт Simple Smile тази година ще го правим и ние за първи път. Не знам как се пътува в Италия.
Аз се чудя предполагам на повечето места можа да се плаща с карта? Не мисля да обръщам всичко предвидено в евро от тук.

# 582
И на мен програмата ми се струва разпръсната ,като за 5 дни ще е на юруш с малкото дете. Гардаленд парка до езерото има сектор за най-малките, но е едно кътче просто . Ако не искате вие да се накефите, ви съветвам да го пропуснете, не е за детето все още. Иначе си трябва цял ден за там. Сирмионе задължително разгледайте и може да го комбинирате със Зоосафари (Parco Natura Viva) до езерото Гарда , това мисля ще е интерсно и за големите. Ние три години обикаляме с кола, няма проблеми , с карта се плаща почти навсякъде.

# 583
Благодаря Ви, Гардаленда може да го пропуснем, а къде да нощуваме според вас, дайте идеи Blush

# 584
Bobby , страхотна изненада се е получило, а новината - разчуства ме, докато четях. Дано Италия ви е на късмет, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Да се включа с един въпрос за пинакотека Брера: необходимо ли е да се взимат предварително билети онлайн или може и на място? Знам че е относително, но какво време следва да си предвиди човек, за да я разгледа обстойно?

Общи условия

Активация на акаунт