Милано и Северна Италия - тема 15

• 49 697
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Помощ. Пътувам утре за Милано и куфарът се пръска по шевовете. Може ли някой да ми каже за сандали ли е, поне тях да махна
Сутринта е било студено с вятър, по обед 26 градуса.
Май няма еднозначен отговор.

# 661
  • у нас
Благодаря! Оставих сандалите:) времето следя на синоптик, радар и гисметео. Наистина го дават динамично, а и дни с обилни валежи.

# 662
  • Точно където трябва
Искам да отида на екскурзия до италианските езера. Организирана. Но ТА ми казват, че няма тройни стаи, т.е някой трябва да де гърчи на диван/ походно легло. Това практика ли е или нещо извънредно. И кое е най- подходящото време за там? Удобно ми е края на юни, но почти не намирам за тези дати.

# 663
Здравейте, момичета. Предстои ни пътуване до Милано за първи път. Връщам се в темата да чета и да събирам информация. Тъй като е скоро ми се искаше, бързо да взема билети за катедралата, за да не останем без….затова и се извинявам ако е дистутирано.

Засега съм се спряла на опцията само терасите със стълби..Та, исках да ви попитам по този начин ще видими само тях, без катедрлата отвътре? Другата опция включва Катедрала, Музей и Терасите. Коя е по-удачната според вас?

В Понеделник се върнахме от Милано,препоръчвам Ви цялостна обиколка  направо съжалявам,че само до терасите са качихме.

# 664
Здравейте, момичета. Предстои ни пътуване до Милано за първи път. Връщам се в темата да чета и да събирам информация. Тъй като е скоро ми се искаше, бързо да взема билети за катедралата, за да не останем без….затова и се извинявам ако е дистутирано.

Засега съм се спряла на опцията само терасите със стълби..Та, исках да ви попитам по този начин ще видими само тях, без катедрлата отвътре? Другата опция включва Катедрала, Музей и Терасите. Коя е по-удачната според вас?

В Понеделник се върнахме от Милано,препоръчвам Ви цялостна обиколка  направо съжалявам,че само до терасите са качихме.

Благодаря Ви!

# 665
  • In transit
Искам да отида на екскурзия до италианските езера. Организирана. Но ТА ми казват, че няма тройни стаи, т.е някой трябва да де гърчи на диван/ походно легло. Това практика ли е или нещо извънредно. И кое е най- подходящото време за там? Удобно ми е края на юни, но почти не намирам за тези дати.
Въпросът ви е твърде общ. Кое езеро визирате? Тук, сами си организираме екскурзиите. Не ползваме ТА и няма как да знаем какви са практиките им. Не вярвам да няма тристайни стаи. Има хиляди варианта за нощувки, вкл. апартаменти под наем. Ако решите сама да си организирате почивката и се включите с по-конкретни въпроси, може да сме по-полезни.

# 666
  • у нас
Здравейте отново. Дъщерята си е поръчала да и взема дреха от Bershka, но тази,която планувах до Катедралата е в ремонт. Всички др са на разстояние с транспорт, а времето ми е ограничено. Опитах се по интернет да се ориентирам, коя от др е голяма, но нямам особен успех и ми трябва съвет. На кой да заложа ?

# 667
  • Milano
Другите магазини са в молове извън града.

Мисля, че е много наивно да се вярва на подобни твърдения за тройни стаи по езерата.
Ето нашата напр.отпреди месец на Гарда:

Не е нито диван, нито походно легло.

Момичета, най-накрая очакваният ден настъпи🥳🥳🥳

Ponte di Tiberio, Rimini

# 668
Regina, чакането е част  удоволствието🙂
Пожелавам ти Вълшебни емоции с Vasco!🧙‍♂️🍀

# 669
  • Milano
Бисерка, нямам търпение🥳🥳🥳.
Благодаря!❤️
Очакваме и другите от нашата група да дойдат - от Пиаченца, Милано, Верона, Анкона, Рим и т.н.
След концерта сме поканени от фен клуба в едно заведение.
Днес Soundcheck, утре - data zero.
В неделя се връщаме и после в Болоня.🤣

# 670
  • у нас
Другите магазини са в молове извън града.
точно за това питам. Кой от всичките най-си заслужава да се посети

# 671
  • Milano
Нямам представа. Аз за моето съм купувала само в това, което е затворено.

# 672

Да ползваш агенция си е фрустриращо преживяване. Може да пробвате друга агенция, която предлага други хотели.
Ако сте самостоятелно може да си избирате хиляди хотели, апартаменти, вили, от 1 до 15 човека според бюджета, като сте с агенцията имате 3-4 хотела, избрани от агенцията.

# 673
  • In transit
Реджи, много ти е натоварена програмата! Grinning Приятно изкарване ти пожелавам и пускай по някоя снимка. Kissing Heart

# 674
Някой знае ли дали съществува ферибот който да се хване от Турция до Италия. Идеята е след морето директно да отпрашим до Италия без да се прибираме до България.
Качването и пристигането може да са от всякъде--не ни притеснява защото така или иначе ще сме с колата.

Общи условия

Активация на акаунт