Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 602
  • 590
  •   1
Отговори
# 120
На мен много ми харесва роклята на Шарлийн, но с онази по тялото на старите снимки е убиец. Страхотно тяло.

# 121
  • Някъде там
Знаех си, че колието е специално. Диаманта в средата се казва "Грейс" в чест на Грейс Кели, а колието „La vie en Rose“ .

Ето подробна статия.
https://histoiresroyales.fr/princesse-charlene-porte-diamant-gra … race-awards-2022/
Скрит текст:

Съпругата на Алберт носеше диамантени обеци, съчетани с огърлица, която беше украсена в центъра на висулката си с розов диамант. И не какъвто и да е, тъй като това беше „Grace Diamond“ от луксозната къща за диаманти Mazerea – наречена така в чест на принцеса Грейс – която беше поставена за случая в сърцето на това колие „La vie en Rose“ от френско-германския бижутер Lorenz Bäumer със седалище на Place Vendôme в Париж.

# 122
Много остаряла ми се вижда Шарлийн.

# 123
  • Някъде там
Не знам дали са сменени фотографите за сесията на нидерландците, но фотосесията ми харесва в пъти повече от всички предишни.

# 124
  • Майничка
Малката Ариана май ще мине каките на ръст.

# 125
Кралят е бил домакин на прием в Бъкингам:

# 126
Хубави снимки от нидерланците. Малката все повече се разхубавява

# 127
Tino,
Чарлз III прием за членовете на правителството ли е дал?

# 128
Tino,
Чарлз III прием за членовете на правителството ли е дал?
Не точно, имало е и чуждестранни политици като Джон Кери например.
"Кралят беше домакин на прием в Бъкингамския дворец, събирайки над 200 бизнес лидери, вземащи решения и неправителствени организации, преди срещата на върха COP27 в Египет. "

# 129
Музеят на мадам Тюсо в Хонконг откри фигури на британската принцеса Кейт и принц Уилям в обновената си зона "Исторически и национални герои".

Прекрасна рокля са избрали, КиУ изглеждат като истински.

# 130
Хубава са нидерландците, но Максима можеше да разбрала наметнатото палто. Не е -25 все пак.

# 131
Палтото е заради саката на останалите. Явно на нейния тоалет сако не върви.

# 132
Можеше да избере друг тоалет, едва ли е закъсала заради високите сметки тая зима. Сори, че не припадам от новите им снимки.

# 133
На мен снимките на холандците са ми безразлични. Просто отбелязвам, според мен защо е така.

# 134
Най- малката сестра е с много грозни дрехи. Не виждам никакъв живец и стил. И Вилем можеше някой друг син костюм да сложи, че с този вече е банален.

Общи условия

Активация на акаунт