Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 552
  • 590
  •   1
Отговори
# 255
Ужас, тая победителка какво е облякла?
Летисия изглежда перфектно, както винаги.

# 256
  • Майничка
"Маргаритките" на победителката са за доста по-фриволно събитие. 😶
Албер изглежда повтален.

# 257
Въобще не разбирам, какво правят тези "Маргаритки" ( гаргамела, благодаря) върху роклята. И без тях е достатъчно хубава и действително изглежда с тях странно, да не кажа пошло.

# 258

Раджва, годеницата на принц Хюсеин,работи в Лос Анджелис,
сигурно е преди годежа..

# 259
  • Някъде там
Много преди годежа е. Това е след дипломирането ѝ, тогава в работила в Лс. Сега работи все още в СА, като част от екипа на дизайнерското студио “Designlab Experience. Предполагам, че чак след сватбата ще спре с работата си.
Интересно ми е дали ще се насочи към програмите и инициативите  на Рания или ще развива свои собствени.
Мете, на откриване на общото събрание на скаутската организация.
Явно е топло тези дни в Норвегия. Преди дни със сандали беше, сега с пролетен костюм. Харесва ми.

# 260
# 261
  • София
Ами въобще не ми харесва този паметник. Още като гледах видеото при откриването останах с впечатление, че са я направили много пълна и устата и като говореща кукла на части.

# 262
Сигурно статуята трябва да се връзва с другите статуи върху църквата и затова е такава.

# 263
  • София
Сигурно статуята трябва да се връзва с другите статуи върху църквата и затова е такава.
Може и да е така, но поне аз други статуи не видях, ама пък толкова дебела никога не е била.

# 264
  • Sydney
Кейт и Уили пристигат в Алберт Хол за Ремембрънс Дей:

https://www.instagram.com/p/Ck32nR_Ii7W/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Само този чоукър, в стил Камила не ми харесва, но аз и не харесвам такива.

# 265
Хубави са Кейт и Уили, много представителни.

Статуята на кралицата не знам кого изобразява, но не е тя, тоя скулптор явно никога не я е виждал.

# 266
Уилям снощи в частен клуб в Mayfair. Имало е  благотворително събитие там. Заедно с Дейвид, синът на принцеса Маргарет е.

# 267

Роялките са влюбени в тая рокля. Вчера и Маделин е бил в същата, но без ръкави.

# 268
Статуите на Кралицата и Принцеса Даяна в лицето са като близначки. Грозно и грубо. При съвременните технологии биха могли да ги направят на фреза с цифрово управление - едно към едно с оригинала по снимка. Дори скулптор не им е необходим.

# 269
  • До сърцето...
Вчера кралица Маргрете е била на официален обед в кметството на Копенхаген по случай 50 годишнината й на престола.
С нея са били Фредерик, Мери, Иоахим, Мари, сестра й Бенедикте, братовчед й граф Инголф (Ingolf) и съпругата му.
Скрит текст:

Нейно Величество е пътувала до кметството с каретата си, съпровождана от конен ескадрон.
клипче в Туитър

На площада пред кметството
Скрит текст:

Другите от фамилията
Скрит текст:

На самото събитие
Скрит текст:

Тоалетите на младите дами (Мери и Мари)
Скрит текст:
Палтото и роклята на принцеса Мери

Мари е носила горната част от костюма

Общи условия