Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 509
  • 590
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Благоевград
Уилям трябва всеки ден да благодари на Бог, че Кейт му е съпруга! Дори родени с кралска кръв нямат такава финост и грация като Кейт. Родена е за кралица! Личи, че е с желязна дисциплина. Предполагам, че доста години е била обучавана за тази роля, но ако не ти идва отвътре да спазваш протокол и да си плавен в движенията, ще си като тюфлек с корона. Възхищавам й се на усърдието.
Седи на централно място, вижда се, че са следващите по ред. Някак за Чарл и Камила не съм обръщала внимание в годините колко близо са били до Кралицата.
Залата е прекрасна, мечтая си някой ден да я видя на живо.
А иначе от толкова клякания и реверанси само като ги гледам, мен започнаха да ме въртят коленете 😃

# 422
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Моза изглежда по-млада от синовете си, бая е прекалила с разкрасяването Sad
Разкошна Кейт, Камила изглежда добре, най-накрая нова тиара Simple Smile На нея стои по-добре отколкото на Кралицата

# 423
Последните две визии на Катрин са великолепни.
Но аз се надявах на нова тиара.

# 424

Кралски блясък и великолепие, страхотна Кейт и мисля че
тиарата е  наследствена част от бижутата на принцесата на Уелс
нещо като короната за Краля, които и да са те, Камила и Софи
също изглеждат много добре, дори ми се виждат вталени,
красота!

# 425
  • Down south
Принцесата на Уелс е блестяща!
Изглежда наистина великолепно!

# 426
И аз чаках и се надявах на нова тиара.

# 427
Този избор на тиара за Кейт показва умереност и приемственост. Мисля, че дава добър сигнал към поданиците. Кралицата почина, но наследниците не се кичат с бижутата й, като едва дочакали момента. Тиарите са символи, които Елизабет е носила достойно 70 години и спомените са още живи.
Кейт продължава да е жената на престолонаследника, макар и една стъпка по-близо до трона и няма особена причина да има повече и по-знакови труфила.
Отделно, че сега носи титлата на Даяна - принцеса на Уелс и е проява на уважение (към титлата и Уелс) да продължи да носи нейните официални бижута.
За Камила е подходящо да смени стилистиката, заради променената си роля - вече е кралица.
Добре са се справили от протокола със стиловия подтекст, според мен.

# 428
  • София
Бал като в приказките е бил снощният.
Чудесни тоалети и блестящи тиари, носени с достойнство от кралицата, принцеса Катрин, Софи и др.

Кралят и кралицата изглеждат перфектно:

За принцесата на Уелс нямам думи - превъзходна е! Обиците са на Даяна, гривната на кралица Елизабет - почела ги е и тях.

# 429
Прекрасни визии - дневната и вечерната, на принцесата на Уелс. Когато са двама с Уили от тях струи някакво невероятно спокойствие и хармония, няма напрежение, двама души  напаснали се след толкова години заедно и постигнали пълен синхрон, както се казва намерили са половинката си.

# 430
  • София
Принцеса Катрин грее като слънце. Разкошна е. Скъпоценната перла в короната е Кейт! Камила, Софи- прекрасни. Мъжете и те. Не мога да им нагледам. Истински кралски блясък. Достойни наследници на Елизабет!

# 431
# 432
  • Добрич
Колкото грозноват и неугледен да е бил Чарлз като млад, сега вече улегнал и достолепен, наглсаен,  изглежда великолепно като крал.

# 433
Точно като млад някак бива визията ,после нещо....

# 434
  • София
Така се развълнувах, защото за момент помислих, че Кейт е с Владимир тиарата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт