Кралски работи и клюки - ноември 2022

• 49 518
  • 590
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Восъчните фигури на Уили и Кейт ми се виждат доста сполучливи. На Хари и особено на Меги - категорично не.

# 91
Момичета, знаят ли се причините за заплахите към Амалия? Това е ужасно. Как ли се чувстват близките ѝ? Според мен засилена охрана имаш и другите дъщери, но не го съобщават гласно. Не си представям какво им е на Максима и Вилем.

# 92
Дамата от Парагвай е с интересна рокля.

# 93
  • Някъде там
Аз дадох инфо още когато Максима и Вилем говориха за това на посещението в Швеция, но ето пак подробно.
Скрит текст:
Скоро след началото на проучването й, прокуратурата съобщи за опасенията си за безопасността на Амалия, след като получи сигнали за терористични заплахи. Тези сигнали са получени от съобщения на организираната престъпност, показващи планове за нападение или отвличане. Мерките за сигурност около принцесата веднага бяха затегнати, което означаваше, че тя вече не може да живее в студентската си къща в Амстердам.
Каква е заплахата?

Според журналиста Джон ван ден Хювел от De Telegraaf холандските служби за сигурност "вземат предвид опит за отвличане или извършване на нападение" срещу престолонаследника.

Van den Heuvel написа за това на 17 септември. Освен принцеса Амалия, премиерът Марк Рюте също ще бъде заплашен. Оттогава сигурността е значително затегната и за двете.

Крал Вилем-Александър и кралица Максима, и двамата видимо емоционални, обявиха, че Амалия вече не може да живее в студентската си къща в Амстердам поради заплахата и „не може да напуска къщата“.
2. Трябва ли да приемем заплахата сериозно?
Да, казва Емил Колтоф, професор по криминология в Отворения университет, още повече, че връзката с престъпната организация на Ридуан Таги бързо се установява: „Ако тази заплаха наистина идва от тази страна, тогава трябва да я приемете сериозно .. Атаките срещу адвокат Дерк Виерсум и Питър Р. де Врис показаха, че това не е въображаемо."

3. Защо някой би заплашвал принцеса?
Колтоф: „Тогава трябва да започнете да мислите в сценарии. Възможно е хората всъщност да не възнамеряват да изпълнят заплаха, а искат да посеят безредици. Това може да е от отмъщение: преследване на правителството и поставяне на страната на мястото му ." „Само защото можеш. Може да става въпрос за престиж: бях заседнал, но ще покажа, че все още имам власт."

Сценарий две: отклоняването. „Може би планират нещо съвсем различно и искат да отклонят вниманието на службите за сигурност. Знаете, че тези служби ще направят всичко възможно, за да защитят правителствени лидери или членове на кралското семейство. И капацитетът им не е ограничен. безкраен."

Сценарий три: „размяната на затворници“. „Извършването на насилие над премиера или принцесата няма смисъл за мен. Отвличането има повече смисъл на теория, рационално. Защото можете да размените такъв лидер за освобождаване. От друга страна: котка в ъгъла прави странно скокове."

Последният също подкрепя Коен Воскуил, разследващ журналист в областта на подривните престъпления в RTL Nieuws: „Същността на този вид заплаха е: никога не знаеш кога ще свърши, кога опасността е преминала. Да предположим, че идва от Таги: той е в затвора, но организацията му все още съществува. Те разширяват границите на насилието през последните години. Случват се такива луди неща. Така че трябва да вземете много повече предвид.
От тук
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5339820/dreigi … iteit-drugs-taghi

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 18:52 от daviz

# 94
Принцът и принцесата на Уелс дариха £345 000 от Кралската фондация в подкрепа на психичното здраве на младежите в Скарбъроу.

И други кралски деца са били заплашвани от разни групировки и организации, просто родителите им и службите не са коментирали публично темата, което според мен е по-правилното. Колкото повече коментират, толкова повече групировката може да набере смелост и да извърши каквото е решила.

# 95
Благодаря, Давиз, забравила съм.

# 96
Милата Амалия. Дано сега де чувства по- безопасно, въпреки че си представям колко е неприятно за младо момиче, което започва да се гради вече само.

# 97
Прекрасни са двамата! Като един!

# 98
  • София
А ние откъде разбрахме за заплахите към Джордж, примерно?

Доста странно би било да се прибере Амалия, след като трябваше да живее в Амстердам, без да се обясни защо. Освен това заплахите не са само към нея, ако не се лъжа.
При всички положения много неприятно 😐

# 99
Засияват сред децата

# 100

Графинята на Уесекс на посещението й в Южен Йоркшир днес.

# 101
Тези царски особи непрекъснато са сред хората ,при нас сякаш са по-големи царе и не мърдат ,само пред избори се натискат да се срещат с нас.

# 102
  • Някъде там
А ние откъде разбрахме за заплахите към Джордж, примерно?

Доста странно би било да се прибере Амалия, след като трябваше да живее в Амстердам, без да се обясни защо. Освен това заплахите не са само към нея, ако не се лъжа.
При всички положения много неприятно 😐

Да, прокуратурата е изнесла първоначално информацията, че  освен Амалия и премиерът им Марк Рюте е заплашван с отвличане.
Максима днес на семинар за психичното здраве в училище Rocfriesepoort.

Много симпатична тази парагвайка.

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 22:22 от daviz

# 103
  • Майничка
Харесва ми тоалетът на Софи - есенен, леко скучен, но аман от пеньоари!
Полата с дупка е твърде авангардна за моя вкус, събужда желание да услужиш с игла и макаричка.😉
Би стояла интересно обаче с прикачен фалшив крак, за Хелоуин.

# 104
Много хубава днес графинята на Уесекс. И палтото, и роклята. Отива и дълга коса.

https://64.media.tumblr.com/e3ef766cb3836f12b80a2c1a1bc663e4/85f … 8f703fe17718.gifv

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 23:44 от papi6

Общи условия

Активация на акаунт