Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 885
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 035
Джун, не ги връщай, страхотни са.
Можеш ли да пиеш нещо за укрепване на имунитета? За маските е добра идея, включително и болните мъж и дете да слагат покрай теб.

# 1 036
Да, Сиросче, баш. Накрая ще ми излезе име на поспалана.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 10:14 от Birdflower

# 1 037
  • София
Джун, не ги връщай, страхотни са.
Можеш ли да пиеш нещо за укрепване на имунитета? За маските е добра идея, включително и болните мъж и дете да слагат покрай теб.

Ей това щях и аз да напиша.

Миналата зима, в края на сезона, аз също за сефте си купих цветно яке. Хареса ми модела, не цвета . Цената също беше по джоба ми + ме натискаше нуждата от ново яке, че старото даде фира внезапно и се престраших да си го купя. Ама пък сега нямам търпение пак да си го поднося. Розово е. Някак винаги съм смятала, че розовото не е моя цвят, но открих, че в някои нюанси може и да бъде много мое.

# 1 038
Само на един човек ли му минава през ума, че темата се наблюдава от модератор??? Или още гоните Михаля?
Джун, якето е много хубаво, ботите ще му отиват.
Аз си поръчах плетена рокля и чизми. Само в Шейн намерих каквато исках, дано не е боклук.

# 1 039
Пък аз да ви кажа с радост очаквам европейски закон или директиви, които най-сетне да наложи на социалните мрежи санкции, когато хейт, реч на омразата и всякакви подобни са оставени да се вихрят на воля. На български не разчитам особено.

Джун, харесаха ми и на мен. И аз съм пременена с ярко жълто есенно яке, нямаше друг цвят в моя номер и на тази цена, та сега светя Simple Smile

# 1 040
Джун, хубави са и двете ! От оранжевото/зеленото отказа ли се?
Бобч,да кажеш после за Шейн. Отдавна съм им хвърлила око. Колежка миналата зима поръчва от тях блуза,хубава беше.

# 1 041
Сис, не знам кога ще дойдат. Имат и съмнително евтини неща и на обичайни цени. Раница попит поръчах, мъжът ми искаше да купи, но 30 лв за такава тъпня са много. Същата в Шейн е 6 евро, та поръчах я и шаблони за сенки и очна и гъби за фдт с дръжка и кухненски дреболии. Гледам да има снимки от клиенти и коментари. Но роклята е супер- маслено зелена много едра плетка, къса с остро деколте,но не дълбоко.

# 1 042
Свърши ми мастилото, счупи ми се и молЮва.
Ето ви едно котеМце за здраве и берекет. Не говори, не може да пише и не...говори казах ли?  и изобщЕ не дращи Joy

# 1 043
Проблемът не е, че са ме изтрили. Не се мисля за великата премъдрост и нямам претенции постовете ми да са особено значими. Въпросът е каква е причината да се трие, когато няма нарушаване на правила. В спамочат сме все пак. Проблем е и когато някои постове се трият, а други в същата тематика си остават. Пак да кажа, важен е приципът, а не 5 или 10 изтрити мнения.

# 1 044
  • София
Как пък сега точно им хрумна да следят темата. Трябва милиони модератори да има, за да следят всеки спамо чат.
Якето и ботите много ми харесаха. Джуни, стискам палци да си здрава и да мине леко химията.

# 1 045
Добро утро! (за който е на линия да ме прочете)

Дребната се събуди с ухобол. Час за ЛЛ взех за понеделник следобед. Добре че имаме вече, че до преди 2 седмици още нямахме. Няма t, от време на време кашля. Надявам се с хваления в другата тема сироп за кашлица, мурсалски чай, Нурофен и отипакс да закрепим положението през уикенда и да не се налага да ходим до спешното. ММ има среща днес, иска да ме води за…респект и да не си говорят зад гърба му на френски Joy  На всичкото отгоре пак го схвана гърба. Предния път го оправи хиропрактор или по нашему чекръкчия(чакръчкия?). Сега се чудим, билети за България ли да взимаме да го изпука неговия човек или да търсим тукашен. Открих някакъв в Гугъл с 4.9 звезди от 150 мнения. Май ще рискуваме.

Допивам кафето и отивам да пълня чушки.

# 1 046
Ей така съм, Фчупили са ми ръцете, за да не пиша. И краката, за да не идвам тук...

ПП Поезия разрешена ли е?
Играя във Живот и
съм Звезда...,
а публиката леко е клюкарска.
Намира корист в моята тъга,
притворство - в чистата ми благодарност.
Играя си Живота.
И горя
във пладнето на моята пиеса,
а публиката гледа отстрана
и ръкопляска, сякаш ме харесва.
И се замислям -
нямат ли Живот
слухтящите,
капризни елементи
на този публичен компот
от зрели сливи и агенти...
Не ме трийте, не съм авторът!

# 1 047
Темата става нечетяема за съжаление.
Грам идея си нямам какво се случва, но си спомням, че преди мнооого години бях модератор във форум и когато триехме мнения или ги цензурирахме по някакъв начин, бяхме длъжни да посочим причините за това към съответния потребител. Вярно, било е малко форумче в сравнение с мащабите тук, но както се трие за секунди, така може и две думи да се напишат. Поне тъй си мисля аз.

Щях да казвам и друго, но ми изхвърча от главата.

# 1 048
Точно, Лав, точно.
Карамелчик, много са ти хубави котеМцата.

# 1 049
Аз кат ви казвам,че е много хубаво да ходиш на работа,и да се срещаш с други хора,вие-ти ще видиш,ти ще видиш!Виждам,да,ама мерси съм.Така де,днес трудно се вижда,но усещам,че някои си нямат друга работа 😁
Ша-ла-ла-ла-ли,нека да вали! 🌧️🌧️🌧️

Общи условия

Активация на акаунт