От няколко дни, откакто Бобчи писа за анемията си, се каня да пиша, но все не намирам време. Особено след спаначената диета на която се подлага. Първо, мит е, че в спанака се съдържа желязо. В шоколада има много повече, а количествата нитрати в него, ако не се консумира прясно сготвен, се превръщат в нитрити при притопляне на храната, които са силно токсични. Препоръчителна е консумация на коприва и лапад от зелениниите. Да не говорим, че той е земеделска култура, която се слави с това, че "почиства" почвата след прекомерно торене на други зеленчуци, и особено за бебета и малки деца не е пропоръчителна храна. По добре е да се наблегне на червените меса и телешки черен дроб, защото точно в този сезон коприва и лапад няма в пресен вид, а само замразени, или сушен за копривата.
Днес ме чака ОИ, чудя се какво да готвя, но след толкова много идеи от последните дни, все ще измисля нещо.
Да похваля прясното тесто за пица, на руло, от бакалията на Тринки. Снощи за трийсет минути имах вечеря за хлапето, а ние дояждахме тас кебап с МН.
Редакция: пак нещо е трито, страниците намаляха рязко с почти цяла. Какво толкова и на кого пречим? Обиди и квалификации никога не се пускат в скромната ни вещерска компания.