Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 943
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 065
А дано, Ре.
Изчистих един шаран, довечера ще го пържа.
Единият тиквеник се пече във фурната, другият лежи на дивана.

Във високите части на нашия вилает ръснал снежец Nature Snowflake Брр, гадост.

# 1 066
  • София
А дано, Ре.
Изчистих един шаран, довечера ще го пържа.
Единият тиквеник се пече във фурната, другият лежи на дивана.

Във високите части на нашия вилает ръснал снежец Nature Snowflake Брр, гадост.

За първия тиквеник завидях. Другия си го имам 🤣. И за шарана завидях. Много пипкаво, ама вкусно.

# 1 067
Тиквеникът ме насади с шарана. Но и аз нали съм със слаб ангел, не се дърпах много Animal Pig

# 1 068
  • Наблизо
Здравейте..
Аз пак болна,имаме гости.Готвя се да си взема поредния ибупрофен за да се изправя.
Ангината се върна,на антибиотик съм..и все едно замествам Атлас..Така ми тежи въздуха.
Не се ядосвайте за триенето,ще свърши..Все пак е само форум,затварям очи,махам с ръка и напред.

# 1 069
Бюти, какви гости, когато не си добре?! Сигурна ли си, че е ангина? Скоро карахте ковид. Щом ти "тежи" въздуха по-добре да ти направят снимка на бял дроб.

# 1 070
  • Наблизо
Уинд,ангина е.Под тежи мо въздуха имам предвид че ми е много отмаляло,сякаш нося огромен товар.Имам лека температура..
Не беше Ковид предния път,просто пак ангина,но тъй като я казаха вирусна,нямах антибиотик…е сега вече имам.Много ме боли гърлото..
Гостите са ни баш гости,а а З се сгромолясаха тази сутрин,те са тук от вчера,няма как да ги изгоним.Взимам ибупрофена и така.

# 1 071
Пак ли не сте слушали?
Почти нищо не съм чела,кво са изтрили?

Добри 🤣
Магнитче искам аз,шал неща.

# 1 072
  • Sofia
Благодаря за мненията, спирам да се терзая, че са излишни глезотии тези покупки. В крайна сметка ще си нося новите дрехи, че знае ли се. Покрай лошото се научих, че всяка радост си заслужава и времето, и харча.
Цветни дрехи проносих покрай депресарско-стресовия ми период преди болестта.
Сис, отказах се от онези. Премислих един ден и пак не бях решила, което си е явен знак, че не са моето нещо. Щом се колебая толкова - трябва да подминавам. Жалтурковците ги поръчах за по-малко от десет минути. Якето е на Веро Мода, не знам какво качество е, дано си заслужава.
За маските сте прави, предният пък пак по това време се лекувах, носих често и вкъщи. Сега ме дразни много.
За ангината съчувствам много, аз рядко минавам без висока температура и накрая стигам до антибиотик. Ако е вирусна, Бюти, до няколко дни трябва да се подобриш. Имаше някакви "трикове" с гаргара.
Отивам сега да чета, че се натрупа материал.

# 1 073
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ей сега се сетих какво съм забравила Simple Smile Simple Smile Simple Smile
джунче, много ми харесват твоите ботушки. точно такива искам, но само от лакомия, тук няма да ми трябват. Simple Smile
кроте, кротеееее, вчера бях на косъм да си купя обеца с кобра. пръстен вече си имам. да знаеш, че другата седмица съм в хан халили. кой не ти купи магнит с кобра ей нА!

# 1 074
  • Пловдив
Заекът стана мо-зък! Simple Smile ама се сетих за детето на колежка дето при казването на тая реплика за вкусно, че е станало мозък, то рекнало - "ма мамооо, аз мозък не обичам! " Joy
Имах за чистене, дрехи за редене, ам нищо не напрайх. Ходихме на кафе у зълва ми и т'ва е...ся по дивана и филми...щеше ми се до Лидъло да скокна, ма мъъързееел Head Band

# 1 075
  • София
Мисте, по тази причина не ядях паниран карфиол години наред 🤣

# 1 076
  • sf
Чакам кикбоксьора да се прибере, че да му е свежа салатата и пилешката пържола със сусам. 🤪
Но главно ей тъй сме днес 2/3 от семейството. 😃
Скрит текст:

# 1 077
  • Mediterraneo
Аз не пиша напоследък, ама то вече и не се чете тук Sad
Малката е болна, втори ден с висока Т, опитва се и да кашля. Ходих за тест, довечера ще я видя.
Картофи на фурна с чорисо е менюто. Гаджето на голямата пристигна снощи, десетина дни ще гостува. Сега ще ги накарам да ми направят меню за седмицата, че ми е писнало да мисля какво да готвя.
Пералнята се намокри при вчерашната буря( на терасата е, да не се чудите), нещо дава накъсо. Ще я изчакам да изсъхне напълно, че не ми се занимава с хазяйката. Добре, че сестра ми е в квартала, да пера у тях

# 1 078
  • Пловдив
Моя спря кик бокса още кат почна у-ще...с тая втора смяна няма как.

# 1 079
Наспорт, другарки! Събота вечер е, усмихнете се!

Скрит текст:
Особено онази другарка, дето само мята палци, за нея Наздраве! Липсваш.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 06:29 от 🧡 Clo 🧡

Общи условия

Активация на акаунт