Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 946
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 080
Писна ви,да ви трият ли 😈
Синковеца решил ,да прави някакъв безплатен онлайн тест, за нивото на английския му .Изкарали го С1 😳.Абе сине,хората с години ходят по уроци,курсове и изпити за това.Верно,че това е единственият предмет,по който,от както го учи,няма оценка различна от отлична, гледа и чете на английски,но чак С1 🙄.Някой ден трябва да го пратим и на истински изпит,тогава ще лъсне истината .

# 1 081
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много хубава вечер.
поканих семейство колеги на половинката у дома, да зачистим хладилника.
обади ми се мноооого стара дружка. не ме намирала по телефона, не очаквала, че е същия, но решила да види на вайбър... и се наприказвахме.

# 1 082
Охх, току що наааай - накрая успях да направя тортата. По - грозно нещо, надали някой е успял да сътвори до сега. Наподобява наклонената кула в Пиза. Грозна не грозна, ще се изяде.

# 1 083
Половин месец почти съм изтървала. Нещо не ми е ок, нямам желание за нищо. Струпаха ми се малко кахъри, бели кахъри, ама все неприятно, времето се поразвали и увесих носа.
Чакам да ми мине, че много тегаво така.

Айде, наспорт на всички!

# 1 084
Добро!

Бабри, дано бързо преминава това. В началото на зимата е трудно.

# 1 085
  • София
Кло, мерси за кафето. Днес ще извършвам тежък физически труд. По-скоро МН под мое наставление 🤣. Да има и един позитив от болежките ми.  Преди аз го върших, а той на скоро откри, колко е тегаво.

# 1 086
Добро утро!
Бабри, мрачното време допринася за сдух. Дано мине бързо!
В 7.00 имам вода с джинджифилова смес и се тегля и пиша на диетоложката и днес съм едно кило минус!

# 1 087
  • София
Минавам набързо само да кажа добро утро и за кафето! Няколко дена не съм ви чела, надявам се само хубаво да е имало.
Бобчи, искам и аз като теб, ма нямам желание (да се разбира воля).

# 1 088
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile добро утро. кафето ми харесва -шаренки чашки и горещо.
не знам за вас, но аз съм решила тази седмица да наваксвам с четене и спане. Simple Smile

е, и гладене се е събрало, но ще се правя, че не го виждам. Simple Smile

# 1 089
Добри, все забравям, че за теб, днес е понеделник. Гладенето няма да избяга. Дай си на душата Simple Smile

# 1 090
Бррр, Добри що така от зарана за ютията думаш. Направо тръпки ме побиха, все едно аз трябва да гладя.😨
Аз още пия кафе и ще зареждам Пенка, лошото е че нямам сушилня, навън спря да вали, но има мъгла, допълнителна екстра -мирише на пушек, та май ще разпъва сушилото вътре, колкото и да не ми се иска.
Бабри, да минават бързо грижите.
Бюти, дано бързо да се оправяш, не искам да ти създавам напрежение, само споделям, че такава тежест и умора, както и поддържане на ниска температура са типичен признак на пневмония. Надявам се, че не е така при теб, а щом пиеш и антибиотик би следвало скоро да се почувстваш по-добре.

# 1 091
  • Пловдив
Ох, кат чуя за даване на душата и се потрисам Grin  ама тпва щот една другарка, и в буквалния и в преносен смисъл,  и дава и на обяд и на вечеря...това и е най-важното! Ам сигурно завиждам...
Добрутро! Имам 100 неща, ММ отиде да пуска тото 🙊 ще ви пиша лично да стягате багажа Wink за Малдивите.

Ре, чистачката мина ли теста? Simple Smile

# 1 092
Е, Мисте, четене на книжка и спане, не съм казала друго.

# 1 093
  • София
Мисте, другата седмица ще идва. Абе трудно се намират. Тази седмица аз чистих. Колкото можах.

# 1 094

Бюти, дано бързо да се оправяш, не искам да ти създавам напрежение, само споделям, че такава тежест и умора, както и поддържане на ниска температура са типичен признак на пневмония. Надявам се, че не е така при теб, а щом пиеш и антибиотик би следвало скоро да се почувстваш по-добре.
И аз го мислих вчера. Майка ми в в болница след пневмония, загуби изцяло слух в ухото, което имаше 40%, течност има в него, залиташе и двете й уши кънтят постоянно. Утре ще й правят манипулация, три дни е на системи. Опашката на болестта е по-ужасна от самата болест.

Общи условия

Активация на акаунт