Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 972
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Наблизо
Ох момичета,на плашихте ме,но може да имате право.Не кашлям изобщо,но сливиците ни са тройни.Едвам преглъщам и съм плътно на парацетамол и ибупрофен,защото и вода едвам пия иначе.. Ще ида на доктор все пак ,птново.От вече почти месец сме постоянно на доктори..Поне детето,да чукна на дърво,се оправя.Не яде много,но все нещо яде и пие вода.
Станало е като манекен,кожата е залепнала за кокалите Sad
Ние попочистваме,да ви кажа роботът ми е първи приятел.Пускам го,върти се,захапе нещо,което е хвърлило детето,освобождаваме го  и продължава.

# 1 096
Не се плаши. И нашата не яде бая време след ковид, беше като щурче, после почна. Просто иди на лекар. Ние майка ми я навивахме един месец, тя не щяла, захарта й играела. Захарта, солта, отиде все пак. Обратимо е нейното, просто трябва да се лекува.

# 1 097
Предстои предният прекрасен, динамичен и стремителен ден, или там как беше... Обичайна неделя в разгара на сезона. Поне се наспахме, направих им любимата закуска - филийки с гауда, яйца и шарена сол, допивам кафето и потегляме. Между мачовете и по път учат за класни, преобличат се в движение, окуражават се един друг. Войничета, вече големи. Вчера с една майка на съотборник сметнахме, че 11-та година сме в този режим. Когато първородният започваше, мислехме че ще е поредния опит и ще се откаже в полза на нещо по-кротко. А то стана като снежна топка по склон. Та така - неделя. У нас неделята не е ден за почивка, не.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 11:42 от Mößbauer-Effekt

# 1 098
....и успешен ден,точно днес,не беше ли 😁?Искрено и лично? 😂
Дни за готвене ми са,после евентуално в сряда.Завъртя се колелото,дано е все без сериозни оплаквания.

# 1 099
Хехе, зачудих се откъде ми е познато това с динамичния и стремителен ден, май вярно беше мадам "Искрено и лично".

Отметнах ОИ - прахосмукачка, прах, парцал, бяна и тоалетна. Една супа междувременно направих, обядът е във фурната. Готова съм за подвизи. Но МУ не се помръдва от дивана и отбива атаките ми да мръднем нанякъде. Накрая подвизите ми ще се сведат до четене или, недай боже, работа. Какво ли не прави човек от скука.

# 1 100
Ох, Бобчи, да се възстанови майка ти на 100 процента!
Аз отметнах две перални и намацах тиквата, използвам, че се показа слънце и  си бродирам, прахосмукачката мога и по тъмно да я пусна. Ядене има, имам продукти за тиквеник, ама муза нямам. Ако дойде....ама надали.

# 1 101
Ахой! Гледам, отчет на ежедневните дейности давате Smile
Ний с ММ се поопознахме библейски тая сутрин, кафенце в леглото ми донесе първо за умилостивяване, а после взеха, че дойдоха гости от Червен Бряг. Викам му - късметлия си!
Баба ми сготвила буранийка и супа топчета, маман ми направила мляко с ориз и пържени филийки... Пенка пералнята работи, Сашка  сушилнята и тя, Прашка прахосмукачката тоже бе използвана и сега съм фрийдъъъъм...

А, да се похваля - крушовият ликьор е станал у-ни-ка-лен!!!!! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 102
Ай, ай крушов ликьор Cocktail

# 1 103
  • France
Еха, Мързи, кой като теб. Мен ме мързи. МН легна да почива, аз уж приспивам Беб. Имам сумати работа за вършене из къщи ама някой друг път.

# 1 104
Днес пълен ден ОИ, и рефрешване на ФБ през 10 минути.

# 1 105
Мен пък, след поредната безсънна нощ, ме оставиха сутринта след закуска са поспя до 13h (сигурно за пръв път се случва), така че “Добро утро!”. По повода пих кафе и си отворих бира след него. Joy

Малката вече не я боли ухо. Само подкашля чат-пат. Сега се чудя да ходи ли утре на градина, вкъщи ли да седи. Да ходим ли на лекар, или да го откажа…ММ има среща предиобяд, както и аз - важни 2, онлайн но все пак не се предполагат деца в кадър. Хайде за едната ММ ще е вкъщи, но след нея ще трябва да излезе.

# 1 106
Този отвратен навик на Недовършен да ме вдига сутрин рано в неделя, за да работя, ме убива не по-малко от алкохола и цигарите, но ми доставя далеч по-малко удоволствие. Трябва ми работа, в която искат да ходя красива, а не в 7.
Добро вече, общество, време ли е за спорт?
Риторичен ми е въпросът, не ми отговаряйте Cocktail

# 1 107
  • USA
Време е, 'мчи как, ама първо да довърша кафето.
ДобрутЪр Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 03:52 от SkyBlue

# 1 108
  • София
Хоп и аз на рапорт. 😁 Купихме нови зимни обувки на Пантата. Щрак.

Оплаквам се, че си харесах два чифта за мен, но нямаха моя номер.
Тя е доволна, че вече носи 35 номер и успява да си хареса неща и от дамската секция, не само от детската.

Попи, аз бих я завела на лекар. По-добре излишно , отколкото да откажеш и после да съжаляваш.

Карамелке, ТМ осъзнава ли какво съкровище си има, та те кара да блъскаш в каторгата неделно?

# 1 109
Ние сме на топъл шоколад и Frozen!
42 дена до Коледа!
...ние сме готови 🥳

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 17:47 от Sissy

Общи условия

Активация на акаунт