Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 976
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 110
наспортнаспортнаспорт

две глътки крушов ликьор преди виното, ей-така, да го опитам дали не му се е развалил вкусът... и се хиля на монитораааа...
А пък в Лидл видях тортила чипс с надпис Салца Халапеньо и - Карамелче, прощавай, ама за тебе и твоя Халапеньо се сетих - и си взех да го опитам. Ми лютивичък си е...

# 1 111
  • Наблизо
Ще гаврътна и аз чаша след малко,по случай подобрението ми.
Сърбят ме ръцете да си купя нещо..само гледам магазините и искам нещо.Хем нямам нужда от нищо..

Брат ми е в Истамбул и само час преди атентата са били на тази улица..Господ ги е запазил.Аз изобщо не бях разбрала,че е имало атентат,чак майка ми като се обади да ми каже,че са ок..и не знам как да се чувствам.Не съм била притеснена,че да се чувствам облекчена.И ми е гузно.Не знам..

# 1 112
Наспорт!
Реших да поработя за бъдещата снаха, дано един ден го оцени. Възложих на тийна управлението на прахосмукачката. Не може цял ден мързел, по едно време за кратко имитира учене, ако утре школото измяца на слаба оценка да му мисли.
Прибрах дрехите от простора на сушилото, минах през банята по-рано от предвиденото, но къната този път съм я заджуркала явно по-рядка, почуди се откъде да се стича. Едва изтърпях 3 часа. Сега си нарязах крамембер, налях си винце и седнах да изпращам неделята.
Бюти от теб научих за атентата. Брат ти е бил късметлия. Няма за какво да се чувстваш виновна, не си знаела, радвай се че е той е добре, това е достатъчно. Жалко за загиналите, да почиват в мир, а ранените да оздравяват!

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 18:31 от wind and fog

# 1 113
Момичета здравейте .Спешно ми трябва съвет за болящо ухо на малко дете какво може да се даде да пие,да се накапва и всичко което може да помогне моля !

# 1 114
  • Наблизо
Вяра,аз давам парацетамол и водя на лекар.Там преценяват дали е отит и или се чака да мине или се дава антибиотик.
Не бих капала неща.

Мерси ,Уинд! Много ми е странно,но съм благодарна.

# 1 115
BeautifulM тук лекар едва утре ще е възможен . На 3г и 7 месеца е внучето .

# 1 116
  • Наблизо
И при нас е така,не е веднага освен спешното.Дайте парацетамол,ще го успокои,докато видите лекар.Недейте да го мъчите с бабини деветини.

# 1 117
Парацетамол или ибупрофен. По-добре второто, защото е и противовъзпалително, освен че обезболява по-добре.

Ако няма признаци на перфорация (изтичане от ухото), у нас се препоръчват капки Отипакс (обезболяващи). Аз си нося една опаковка от България и вчера я сефтосах.

Също компреси със загрята морска сол - загрява се и се изсипва в кърпа, така че да е на няколко ката при връзването. С топлото се налага болящото уше.

Топло олио/зехтин и т.н. са отречени от съвременната медицина.

# 1 118
Благодаря ви момичета ! Парацетамол течен сега ще му дадат и утре на лекар . Благодаря още веднъж !

# 1 119
Следете и температурата, ако е отит ще вдигне.

Динамичния ден е към края си. Понабиха ми зайчетата, покрещях и ги поснимах. Направих им по един великански бургер ала мама с телешко, яйце и карамелизиран лук за вечеря и си сипах голяма чаша риоха със сирене и грозде. Трябва да съм на линия още няколко часа, защото ще доучват за класните утре и може да изникне някой въпрос. Ще обърна внимание и на благоверния онлайн, самотен е без нас. Мечтая си за вана и масаж, ще получа душ и гушкане с котка. А утре е понеделник.

# 1 120
Мрзелотче Hug От толкоз ЛЮТО  и пикантерии имам нервен стомах и по един ксанакс даже замезвам, за да го неутрализирам Stuck Out Tongue Winking Eye
Изпих си коктейла, наплющях се с пица и ще припадвам. Утре пак ще ми е вторник...  ПиснА ми да съм пролетариат! Нищо, при евентуален втори брак ще се дам на крал и само ще си намествам короната  Wear Crown
Вяра, дано овладеете болките и да имате спокойна нощ!

# 1 121
  • sf
Карамелке, а заплата поне плаща ли ти твоя недовършен?
Чакам си кикбоксьора , че да пусна една пералня. Поне има парно и ще съхнат бързо.
Утре е почивен ден за фабриката и с БНД ще ходим до Одрин. Винаги ми е притеснено, когато пътуваме заедно.

# 1 122
Донс, да, превеждат ми във фонда - " И онА е 'ора " Joy

# 1 123
  • Наблизо
Донси,заради атентата може да се бавят доста на границата..
Брат ми писа,те и те не били разбрали..били в някакъв музей когато е станало и не са чули.

Утре съм на работа Sad

# 1 124
Прибрахме се ниЙ най- накрая.
Този път дестинацията беше Евиан.
Красота!
И отново- много вкусна храна.
Ама май понастинах снощи, разхождайки се по крайбрежната.
Затова сега вана, после чай с фервекс и в кревата да си дочитам книжката.

Общи условия

Активация на акаунт