Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 986
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 125
Мръднахме все пак от диваните и отидохме на пазар в Метро. По-добре да не бях давала зор да ходим.
Пакиркингът пълен, всеки спрял кой където свари, без никаква мисъл запушил ли си някой, може ли да се мине, на паркомясто ли си или си препречил пътя - пълна какафония. Вътре се вият опашки на касите. Хората нерви, бутат се, блъскат се, карат се. Количките пълни основно с алкохол и тоалетна хартия. По едно време си викам да не би утре да е Коледа и да не сме разбрали. За цените няма да споменавам - пред всеки рафт първо се опулвах, после ми идеше да се прекръстя преди да сложа продуктите в количката. На излизане от паркинга една патрулка регулираше движението. МУ крив и сърдит, тоз го засякъл, онзи го блъснал. Изобщо, един много спокоен и приятен неделен следобед.

# 1 126
Съчувствам, Бърди.
Паркингът на градското Метро е в това състояние от доста време, заради това, че автомобили с газови уредби не могат да влизат в МОЛ-а. Като добавим и обичайното паркиране заради самия магазин и става често Майко мила. Да не говорим, че почивните дни много малко каси работят. От както отвориха околовръстното до Джъмбо и другото Метро, предпочитам там да ходим. Днес беше спокойно там, както обикновено.

# 1 127
  • Euskal Herria
Спешно се прибирахме до България за два дни, днес полетът насам закъсня с два часа и половина. Поне не го отмениха.
Не съм ви чела, дано стсе здрави всички.

# 1 128
Яна, наред ли е всичко при вас?

# 1 129
  • Euskal Herria
Да, Кло, наред е. Благодаря!
Скрит текст:
За погребение на много близка роднина пътувахме.

# 1 130
Съжалявам, да почива в мир!

# 1 131
  • France
Янче, съжалявам.

По случай 13 ноември гледахме документалния филм с ММ. Сега са ме налегнали мисли за близкото минало. Confused

Бюти, късмет е имал брат ти Heart

# 1 132
  • София
Бюти, късмет е имал. Яна, тъжен повод сте имали.
Що не спите бе девойки?

# 1 133
  • France
Аз съм вече в леглото. Боли ме кръста.

# 1 134
  • София
Фил, съчувствам ти. Мен гърбът. За това се надигнах. Ще пия нещо за болката и пак в кревата.

# 1 135
Хай. Днес ше лягам късно, утре ше ставам рано... комбинацията е бляяяяяяя...

Спортувам и ви чета. Ма мноу малко пишете, бързо ви прочетох Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 136
  • sf
Чакам си чинно пералнята, по план към 22ч трябваше да е готова. Отивам да проверя, нъцки, остават 58мин. Тийнът изключил щепсела, че му трябвал контакта и дотам. Тая глава освен за красота, май за друго не я ползва, че и шапки не носи. 😆

# 1 137
Янче, съжалявам Sad
Бюти, слава богу, че брат ти се е разминал.
Много ме стресират такива атентати, ужасяващо се. Към Истанбул пък имам особени чувства, много ми е на сърце този град.

Лягам и аз, но едва ли ще заспя скоро. Традиция ми стана вече да будувам до сред нощ.

# 1 138
  • Наблизо
Мерси момичета!!!
Моите съболезнования,Яна..
Ние сме в леглото и гледаме глупав сериал по нетфликс..

# 1 139
Ай ся, крива торта, нали се сервира с вилица, не с линийка и ъгломер 😁
Честити шушони на пантичка, със здраве да си тропка!
Стресирах се днес, карам си лежерно насред пълния мрак, слушкам си лежерни смешки по радиото, спирам лежерно на светофар и в съседната лента се плъзва небрежно полицейска кола. И като почнах да се замислям дали спазих ограниченията за скоростта или не ги спазих, защото на тази лежерна отсечка никой не ги спазва общо взето, и не мога да спра да го мисля, филм гледах и пак го мислих, нищо не разбрах от филма, ама и той беше скучен. Накрая реших че съдейки по няколкото минути които минаха преди да се появят полицаите вероятно са били на достатъчно разстояние зад мен в мрака, че да не разберат аз спазвам ли знаците или не. И сега май ще спя спокойно. Едно Десперадо гаврътнах без мезе, сега ако и сънувам някой Антонио Бандерас утре ще съм слънце.
Не гушкам, че тия балончета от бирата напират да излизат. Ама топля от разстояние, пуснахме парнотооооо Nature Sunny
Изкарали го С1 😳.Абе сине,хората с години ходят по уроци,курсове и изпити за това.
Хич не са толкова страшни тия изпити,
Скрит текст:
просто да се ориентираш с времето и пространството, и няколко фрази свързани с тях най-вече. Онлайн са доста лесни, ако са от ония дето просто избираш отговор от няколко възможни, иначе на живо се говори и това е най-терсене, но пак не са особено висока летва.

Общи условия

Активация на акаунт