Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 001
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 140
Яна, съжалявам. Съболезнования. Честно казано, това е един от най- големите ми страхове- да разбера, че трябва да се прибирам спешно във връзка с подобна новина.
Бюти, да запали свещичка. Явно има сериозен ангел, който бди над брат ти. Hands Pray

Зазяпах един филм аз...

# 1 141
Тц, тц, от час и половина съм будна и никой не пише.
Добро утро, и хубава седмица да ви пожелая, поне доколкото може да е хубава.

# 1 142
  • София
Добро утро. Къде са обичайните кафеносци?

# 1 143
  • София
Из мъглата.

# 1 144
  • Пловдив
Добро утро! Тук съм...пак на бач...Head Band

# 1 145
  • София
Дубрутру! Тук сме, тук сме. Толкова е бяло и пуФкаво навън, да легнеш, пък да станеш само до хладилника и вецето. Да, ама не.
Яна, съболезнования.

# 1 146
  • София
Отврат, пропадна ми тичането.
Янче 🙏

# 1 147
  • Варна
Добро утро и благодаря за кафето, Simple Smile

Бюти, голям късмет е извадил брат ти.
Яна, съболезнования.

Искам да попитам как е името на сиропа против кашлица ? Нещо подобно на Томи Типи. Мисля, че в тази тема е споменаван и хвален. Simple Smile Трябва да оправя малкия. Неговият сироп свърши, дробове чисти, а продължава да кашля. Имам планирана операция и трябва задължително другата седмица да го пусна на градина. Simple Smile

# 1 148
Флорен, Биокс Тими е сиропа. 🙂
Яна, много съжалявам.

Добро утро иначе и от мен. Излежавам се в леглото и чакам Дребен да се събуди окончателно. Върти се като шугав.

# 1 149
  • София
Добро утро и от мен!

Добре, че офисът ми е на 5 минути, иначе щях да се загубя в мъглЪтЪ. People Eyes

Яни, съболезнования!

Бюти, радвам се, че брат ти е добре! Дано все така го закриля силата, която и тогава е бдяла отгоре!

Бог да прости невинните жертви и да помогне на ранените да се възстановят по-бързо!

Някой знае ли дали са открили изчезналото дете в Перник?

Благодаря за кафето. Едва гледам. Имам нужда от второ, трето и n-то на брой кафета днес, но ще е по-добре да ги заменя с някакъв чай.

Пантата ще се фръцка с новите обувки на училище. Избра си и една потресаваща шапка, която по никакъв начин не си подхожда с якето й, но тя я обожава и откакто й я подариха лятото нямаше търпение да дойде сезона за нея. Ами какво пък. Важното е тя да се чувства комфортно, а моят естетически усет ще трябва да си затрае. Казах, споделих мнение, до там съм. Те първа ще си изгражда собствен стил.

Успешен понеделник и цялата работна седмица, вещици! Внимателно с метлите в мъглата да не стане сблъсък.

# 1 150
Аз пък се оплаквам, че нямаме мъгла Worried
Добро понеделнишко утро!

# 1 151
  • София
Ефи, ако имаше как, бих ти изпратила доволно количество мъгла. Обичаш ли мъгла наистина, или не схванах иронията?

Оплаквам се, че оставих котката вкъщи ето така, а искам и аз като нея.
Скрит текст:
Animal Cat

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:48 от Pandachina

# 1 152
  • тук и там
Почерпете се довечера за здравето на моят малък мъж-днес става на  8 годни! Да ми е жив и здрав!

Още спят моите. Утре вече са на училище. Ще поръчаме храна и ще празнуваме в къщи довечера.Партито на малкото ще е в неделя.

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 14:06 от Кайсия

# 1 153
  • София
Жив и здрав да е малкият Кайсийчо! Да стане голям, красив, щастлив и успешен мъж с много, много късмет! Голям е сладур, изписан е.

# 1 154
  • France
Да ти е жив и здрав, Кайсийка. Да порасне голям и послушен.

Славчо ме събуди в 4 и половина тази вечер. После час не можех да заспя. Днес е първият зимен ден. 🥶

Общи условия

Активация на акаунт