Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 008
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 155
Много е красив Кайсийчо! Жив и здрав да е и да има много късмет!
Ние имахме странна вечер и Зори спа много лошо, мислих, че се разболява, но не. Оставих я вкъщи днес, утре ще ходи на ясла.
Имаше коментари, че бащата на детето не е минал полиграфа и поискал адвокат.

# 1 156
Жив и здрав да е,Кайсия! Много е готин!

# 1 157
Кайсийка, да ви е жив и здрав младежа! Страховен е!

Честит ви понеделник.
Заспах след 3 часа, станах преди 8 Head Band Очертава се прекрасен, динамичен и стремителен ден.

# 1 158
  • Пловдив
Кайсийка, да ти е жив и здрав! Весел празник!

# 1 159
След случая с Рула Писпиригу вече винаги първият заподозрян ми е отглеждащият родител. Дано да греша..

Кайсия, да ти жив и здрав малкият пораснал мъж🥰🥳🎉

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 11:36 от Sissy

# 1 160
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета!

Кайсия, да ви е здрав рожденикът!

Дано е здрава и спокойна седмицата за всички!

# 1 161
  • Варна
Благодаря, Лаватера. Simple Smile

Да е жив и здрав рожденика на Кайсия ! Simple Smile

# 1 162
  • София
Кайсия, да е здрав и любознателен малкият Кайсийчо! Голям чаровник е!

Ох, дано не е пак поредният превъртял родител! Каква вина имат децата, бе, каква! Или в един момент толкова откачаш, че не знаеш с кого и какво првиш? Риторичен въпрос. Не искам да знам отговора.

Понякога се заглеждам в едни документални поредици за убийства. Действителни случаи. Разкази от близките на жертвата. Изправя ми се косата. Човек не знае какво му крие бъдещето. Понякога смяташ най-близките си за свои ангели хранители, а те се оказват нещо друго. Да не дава Господ!

# 1 163
  • София
Кайсия, и тук да честитя. Много е сладък. На фламандче прилича.

# 1 164
Кайсия, здрав да ви е рожденика!
От рано съм на педал,а ноща ще е дълга.Поне свърших доста полезна работа.Но спирам с неконтролируемото пазаруване и поръчване 😂
Панде,и аз едно време им хвърлях по едно око.Но реших,че колкото и брутално да е на книга, предпочитам да чета измислици.От тях пък въображението ми стана още по-развинтено,и снощи, докато слушах за случая,ми изплува като сюжет,какво ще е развитието.Надявам се,че ще си остане неосъществен.

# 1 165
Кайсия Честит рожден ден на малкия хубавец !Да е жив и здрав и много успехи да има в живота !

Тъй днес кръв за изследвания на жлезата ,помолих да проверят и Б12 и желязо . Миналата година казаха ,че желязото не е добре и ,че имам анемия -2-3 месеца ми изписваха лекарства и спряха ,тази година Б12 беше нисък -отначало по едно хапче на ден ,после по 3 и септември спряха да го изследват . Китка чупих по време на химиото и явно не е зарастнала добре макар ,че минаха почти 3 години . Помолих за снимка . Сега чакам 17.11 да дойде и да видим как са нещата за всичко . Уморих се от изследвания ,от притеснения ,от мислене колко ми остава . Простете днес съм малко долу с настроението ,но ще се вдигна -нямам избор . Трябва да се държа. Живее ми се .

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 12:34 от ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!

# 1 166
Здрав да е синът ти, Кайсия!

Много обнадеждена бях от съпричастността и обединението на пернишката общественост по случая със загубения Сашко. Но онлайн е такова леене на помия по семейството и бащата, ровене, присъди, етикети... хората са ужасни. Отвратителни.

# 1 167
Честит да ти е, Кайсия!

ВНЛ, дръж се и мрънкай колкото искаш. Чак на 17ти ли ще излезнат изследванията?

# 1 168
Честно казано не искам да мрънкам . Искам да съм здрава и силна . Държа се обикновенно ,но днес малко се изтървах и се извинявам на всички . Стягам се отново и каквото такова . vaychka на 17 .11. ми е часът за среща с лекар в поликлиниката . По-рано нямаше часове .Обикновенно казват ,че изследванията ще са готови след 2 дни и затова запазих тази дата още преди 10 дни . Тук е такава организацията им ,че не е за приказване .

# 1 169
ВНЛ, гуш! Помрънквай, за да ти олекне и после с нови сили отново напред.

И аз бях много обнадеждена от съпричастността и готовността на хората да помагат, но топлите ми чувства се поизпариха след бърз поглед във фейсбук.
Скрит текст:
Пълно е с неадекватни предложения, всеки си мисли, че неговата хрумка е най-гениална и е открил топлата вода, ровят из фейсбук профилите на близките, играят си на полицаи и чак ходят да търсят и снимат разни "съмнителни" по тяхна преценка индивиди. В групата има една моя съгражданка, ръси коментари на килограм, ще кажеш, че е там, познава обставката и мястото. Вярвам, че има много добронамерени хора и такива, които наистина имат полезни умения, но оставам с усещането, че немалко са там по други причини.

Общи условия

Активация на акаунт