Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 013
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за предишното детенце (някъде около София беше), нито майката, нито дядото бяха виновни.
понякога не е до родители, а до... лошо стечение на обстоятелствата. Sad не е хубаво веднага да се лепят етикети и да се сипят обвинения.

# 1 186
Почерпете се да здравето и на моята рожденичка. Днес се сбогува с тийнейджърството. Догодина ще стане пълнолетна по всички законодателства.
Тортата е импровизирана и домашна, официалната ще бъде, когато успеем да съберем родата. Тази вечер са на клуб с приятели.

Скрит текст:
Sunglasses

Последна редакция: пн, 14 ное 2022, 19:09 от 🧡 Clo 🧡

# 1 187
Кло, жива и здрава да ти бъде девойката. С радост, вдъхновение и късмет да бъдат изпълнени дните ѝ.

Не следя групата за детето, но вече попадам на няколко поста от рода на "Ако бях на мястото на бащата, това нямаше да се случи". Да де, ама НЕ си на мястото на бащата и ДА, напълно е възможно да ти се случи. Прекалено бързо се съди..
Вече, дали бащата е направил нещо умишлено, не коментирам. Дано не.. Дано открият детето..
Откакто родих съм станала много чувствителна на тема деца.

От известно време не мога да ям месни продукти. Всичко ми има някакъв неприятен дъх, който ме отблъсква. Пилешкото особено.. Никога не съм била претенциозна с храната, сега какво ми стана.

# 1 188
BalloonClo да ти е жива и здрава красавицата ! Успехи и много сбъднати мечти и желая! BirthdayFlowers Rose

# 1 189
Кло,да ти е жива и здрава 🥰🌹

Видях тази чантичка и се зачудих от къде ми е позната ! Панди 😂??

# 1 190
  • тук и там
Clo, да ти е жива и здрава  хубавицата! Много щастие и късмет да има в  живота!:heart:

# 1 191
  • USA
Честит рожден ден на красивата ти девойка, Кло Gift Heart
Да е живо и здраво и малкото Кайсийче Birthday
Този път не успях да го видя, но знам, че е красавец Heart Eyes
ВНЛ Flowers Four Leaf Clover Hug

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:36 от SkyBlue

# 1 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
звезди в очите и необятни хоризонти на малкот Кло.
красотата и разума вече си ги има Wink
и Кайсийчето съм пропуснала - живо и здраво да е. всички желания да се сбъдват с лекота.

# 1 193
  • тук и там
Снимай, снимай! Такива прекрасни снимки на също толкова прекрасни места правиш..

Благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания!

Ние още не сме седнали..Чакаме поръчката от ресторанта да дойде..

# 1 194
Кло, да ви е жива и здрава прекрасната девойка! Да сбъдва мечтите си с лекота и да се развива в желаната посока! Flowers Hibiscus

# 1 195
  • София
Кло, да ти е здрава и щастлива рожденичката! Да постига целите си и да се наслаждава на постигнатото пълноценно! Flowers Bouquet

Сис, Laughing Ако види чантата, ще поиска и нея за комплект с обувките. В момента е решила, че това е нейния стил. До преди има няма 2-3 месеца беше още на вълна пухчета и еднорози... Бе растат децата, да са ни живи и здрави, като щракване с пръсти отминава времето.

# 1 196
Кло, здрава да е след тийнката, разумна и разбрана да си остане!
Сирос?

# 1 197
Кайсийче, честит ти специален ден! Най-специалният между мама и детенце! Да е жив, здрав и безгрижен, малкият сладур!
Верче, (ВНЛ) гушки от мен и дано притесненията ти останат в миналото. Мрънкай си на воля, темата е за оплаквания и съпричастност!
Отдавна имам хигиена на приемане на информация. Няма начин  да чета нечии извратени потребности да пишат за нечия смърт. Атентат. Трагедия. Да са последна инстанция. Да са криминалисти. Министри. Инженери. Моралисти и съдии. Адвокати. Еколози. Монолози. Да са палачи на човещината. Да са лешояди на мъката. Да са трупни червеи на трагедиите. Да са толкова смешни. И повече жалки… Къде отиде правото на хората да страдат мълчаливо? Къде отиде правото на жертвите да бъдат оставени на мира? Нека пострадалите имат право да запазят достойнството си. А онези душевно мъртви “разбирачи“ да не са трибуна с високоговорител.
Днес с Халапеньо се изпозастреляхме словесно. В един магазин вече не издържах и му казах да млъква, ако не иска да станем част от крими колонката на местния вестник. – Що, вика, какво ще напишат. -Ми нещо от сорта – „Блондинка миньон, нокаутира посреЦвом дамска чанта, двуметров гигант „
Ще ми се да спортя, ма кръвното ми си е устроило разходка със самолет…
Дописвам, Честита да е и принцесата на Кло!

# 1 198
Благодаря, дами! От вашите клавиатури, в Господеиевите уши!
Уморена съм, хапнахме, не ми се става от масата просто, ама ще полегна на дивана. Освен, че мразя четвъртъците, вече намразих и понеделниците. Пуста тръстика...

# 1 199
  • София
Честита девойка, Кло! Само нагоре да върви и от здраве и щастие да не се отърве. Преди време баща ми ми пусна тази песен на двайстия рожден ден! Пускам ти линк, дано си френскоговоряща. Дъщеря ти е в невероятен момент от живота си!
https://youtu.be/22pvsGx1dPs

Общи условия

Активация на акаунт