Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 038
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 200
Благодаря, Бърльо, препратих ѝ я. Не само, че съм франкофон, но може да се каже, че френският е езика на част от семейството ми. Тъкмо тази вечер тя е на курс, още е на ниво А1-2… но ако не го научи, няма шанс да общува с част от роднините ни. Пък и е подобаващо стимулирана от наша страна, добре, че има желание. На сила хубост не става. ❤️

# 1 201
  • Пловдив
Кло, да ти е жива и здрава! Heart

Сега посядвам аз...пекох паламуд за нас, пилешко за дюнер за тийна, мих 3 пъти сигур и още преди това Head Band

Сиросче...?

Скай, ама не ни мъчи тъй...искам фотки Sunglasses

# 1 202
  • Euskal Herria
Здрава да ти е госпожицата, Кло!

# 1 203
Здраве, щастие и приятели за голямата госпожица на Кло. Да сияе!!

# 1 204
Честита да е, Кло! И много щастлива!

# 1 205
  • Наблизо
Честити рожденици,момичета!!! Да са живи и здрави,много щастливи и обичани!

Бъръльо,много хубава песен,не бях я чувала Simple Smile аз все си мисля,че си пропилях 20тте години..

Много съм уморена.

# 1 206
Честит рожден на Кайсийчо, голям да порасне! И на другата пораснала рожденичка пост-тийн, много радост в новопридобитото пълнолетие! 🎉🎊🧸
Наистина харесвам мъгла, такава дето се стеле ниско над полето, обаче само в далечината я видях днес и това беше. После беше нереално топличко за средата на ноември, сега изключих и парното.
Лаватера, на теб нищо ти няма, месните продукти масово вече не са на същото ниво 🤨
Седнах да врътна едно сериалче и ММ заспа, уморен бил, а тамън почна да става интересно:rolling_eyes:
Плаж и коктейл е страхотна комбинация, особено когато ледът плува в коктейла, а не в морето Sweat Smile
Душевно спокойствие на всички! Animal Cat

# 1 207
Добро утро!
На патерици - да са живи, здрави, щастливи и успешни дечицата на Кайсия и Кло!
ВНЛ, мрънкай си, така ще разтовариш душата от притеснения. Стискам палци изследванията да са наред!

# 1 208
  • Пловдив
Добро!

# 1 209
  • София
ДУ!
Пак е мъгла, телефонът показва -1 градуса. Аз съм ХО и днес нямам особено работа, но останалите са по задачи цял ден.
Оплаквам се, че МН трудно приема гаджето на дъщерята. Хем признава, че засега изглежда добро момче, хем като чуе за него подскача два метра. "На тати момичето" порасна.

# 1 210
Като заговорихте  за френска музика… Често в салона се засичам с една уникална дама , прехвърлила достолепните осемдесет. Невероятна е, красива, интелигентна и свободно говореща френски, за разлика от мен, нали. И в комплект със сешора получавам и музикален поздрав, благодарение на тази удивителна жена, която безкрайно харесвам, на която се възхищавам и на която искам да  приличам, ако достигна определен брой години! Та, тази рядка омайница ми сподели за любимата си френска песен, от своята младост, която моментално издирихме. “Вали сняг“ на Салваторе Адамо. А музиката…Ах, тази стара музика… Еволюцията не прощава, знам, но точно в тази насока , ако продължава така тая ЕВОЛЮЦИЯ, тц, не ми харесва....А може и да остарявам безвъзвратно... или да се превръщам във вечната Амбър...
Обаче, да си знаете- светът е оцелял, защото е слушал музика!
Хубав ден!
Мистиче, благодарско за кафето!

https://www.youtube.com/watch?v=_64nc_NLE_I

# 1 211
  • София
О, Карамел! Прелест!
Последно - Ла боем на Шарл Азнавур, с която майка ми ме приспиваше като бебе и малко дете. За мен е съвършена.
https://www.youtube.com/watch?v=hWLc0J52b2I

# 1 212
  • София
Добро утро!

Карамелке, и аз винаги съм се възхищавала на този тип жени. Удоволствие е да комуникира с тях човек. И сред мъжете има от тази "порода".

Не мога сега да си пусна музикалните ви предложения, но с нетърпение ще си ги пусна в офиса след малко.

Хубав ден ви пожелавам!

# 1 213
За добро утро ще се включа с L'été indiene на Jo Dassin

# 1 214
ОООО, пронизахте клетото ми сърце! Бърълче, ОБОЖАВАМ тази песен направо се разтварям като захар в чай, като я чуя Heart А Жо... този магьосник винаги  с нега ми напомня за най-сладката и романтична любов, която ме ухажваше с неговите песни - Ако ти не съществуваше, Карамела, аз щях да те измисля... Heart
Уау, страхотно начало на Фторнишкия ден!

Общи условия

Активация на акаунт