Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 95 988
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кажи им, че цените са били валидни към оня момент, но сега... с тази инфлация...
обаче, само и единствено за тях, ти би могла да не ги индексираш и би се съгласила да работиш на старата цена в знак на добра воля. Wink

и не чакай те да ти предлагат решения, а ти да мрънкаш и да се чудиш накъде и какво.
атаката е най-добрата защита, казва го Лао Дзъ, а той ги разбира тия работи.

# 136
Тези с прахосмукачката направиха грешката да попаднат на ММ. Дойде към 19:30, ММ го държа човечеца почти до полунощ. Joy Да, чистят половин такова и половин онакова, защото били презентатори, не чистачи, но ММ нямаше скрупули и взе да си чисти сам. Изчисти всички столове, матрака, дивана, килима, котлоните и фурната. А също и част от стената. И след всяко изчистено нещо е ахкал от възхита и все по-ентусиазирано е чистил. Накрая е заключил, че жена му отдавна спи и няма как да купи нещо толкова скъпо, без да го обсъди с мен и само е чул тъжната констатация, че никой след “ще помисля” не се обажда. А жена му беше със синузит и остави двамцата да си чистят на воля.

# 137
Попи 🤣

Бърди, много е неприятно така. Някой да ти казва, колко ти струва труда. Преди време преговарях така с един, повече от 150 лв няма да ти дам, ти какво толкова работиш? Казах, че работя колкото трябва, но за тия пари, мога само да му посоча вратата. В моята професия това е много често срещано. Според всеобщото мнение, си клатя краката по цял ден.

Прибрах се пребита, но свърших неприятната работа. Утре още една и ще олекне за няколко дни.

# 138
ДобрЕ, и в моята главица се върти подобен план за отбиване на атаки. Не ми допадат такива обяви - посочете на какви цени работите. И като посочиш, се започва с "ама ние не плащаме толкова на другите".

О, Сиросче, те и за мен така си мислят. Още повече, че го правя от къщи. А най-любими са ми тези, които крачат пред вратата и през две минути питат "Готово ли е? Още колко има?", но се мръщят на цената за експресна услуга.
В случая съм посочила цена, на която работя с други фирми от същия регион. И с това се съобразявам, защото при нас например никой не работи на цените, които са актуални в София.
Да олеква тежкото и да отпадат неприятните неща Hug

# 139
  • тук и там
На цирк ходихме днес. Малък, не са като онези циркове от едно време ,от моето детство-но пак беше хубаво. Децата не бяха ходили до сега на цирк, забавляваха се.Имаше някаква неразбория с билетите, ММ вика -защо съм се палела толкова..Имаше някакви хора на нашите места, казахме им че това са нашите места-разбирали, ама тях ги били настанили там.Извикахме тези, дето настаняват хората, те взеха помежду си да се карат ,щото явно на тези хора на местата пък имало други . И тези си стоят и те , спектакъла започва и продължават да ми обясняват че разбират, ама нали къде да седнели те?! . Подпалих накрая, щото има билети от 13 евро , има и от 40.Нашите бяха от скъпите и някой да ми обяснява че ме разбира и ми влиза в положение, ама да продължава да си стои на мястото ми и тези дето работата им е да настаняват-да стоят и те, и да се чудят какво да правят.Както и да е,освободиха накрая ,ама се изнервих подобаващо непосредствено преди да започне цирка..

# 140
Ще оставя това тук 😂

# 141
искам да съм коткаааааа.
какво продаваш? Simple Smile не знам какво е, но ми трябва.

# 142
ДобрЕ, Скайче, вдянах най-сетне, ама нали ви казвам, блондинкаа Grinning
Скайче, припадВам по лампата, направо хлъцнах! Толкова е "моя", само дето няма да я имам. Но приемам покани за питиета под нея, та ако ще да са супа от очи Heart Eyes
Толкова съм изтормозена от Бейрут (по Сирос), че бих се зарадвала и на по-посредствен интериор, но да е чисто! Аман от прахоляци, боклуци и неразбория! Ако имате върли врагове, прокълнете ги да ремонтират безкрайно.
А мен кой ме прокле да си признава веднагически...

# 143
Виж сега, Кара Миа, ние сме приЕтелки всите. Не те е проклела никоя от нас. Огледай се в околните, ние сме далечни, но съпричастни на всички твои и радости, и тъги.

Уиш да се яви веднагически. Къде се затри ма, Скицо. Без теб не е същото.

Тази вечер ме е хванала лиготията.

# 144
Кло, аз тоя клет ремонт, го започнах много преди да списвам тук, та не мисля, че някоя вътрешна гума ме е проклела Stuck Out Tongue Winking Eye
И забравих да кажа, че щях да си намокря гащата като прочетох Попи Joy Да поздравиш мъжа си, Попи, намерили са си майстора Satisfied

# 145
  • USA
И мен някой ме е проклел, само дето не знае, че аз обожавам ремонти.
Карамелке, пристигВай, ще има питиета Tropical Drink

Попи, кефи ме ТУ Joy Joy

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:39 от SkyBlue

# 146
  • Пловдив
Попи Grinning ма бравос на ТУ! Хубу ги е наредил...
Отложих ги за след 10 дни...уж...незнам тия кво печелят Thinking

Бърд, отстоявай си позицията! Заслужаваш.

Сиросче, м даааа...люляме краци и само стоим. Навремето майка ми каза, че тая работа е най-неблагодарната. 100% вярно!

Утре е последния ден от режима, но днес е малко ларж Wink Бузите на ММ изчезнаха Grin корема и той...Е, и моя ужким, ма на мен толкоз не личи май Rolling Eyes

# 147
гадовете мъжки, която и диета да започнат, колкото и да не я спазват стриктно, все свалят!
а ние се топим само между ушите...
няма справедливост в тоя жУвот!

# 148
  • Пловдив
Ми май да, ДобрЕ..ама той и спортува редом с това.
Сега чака няква анкета и нов подход от тренера...

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 09:19 от mystic woman

# 149
гадовете мъжки, която и диета да започнат, колкото и да не я спазват стриктно, все свалят!
а ние се топим само между ушите...
няма справедливост в тоя жУвот!
Не е тъй.От два дни ям по пет- шест пъти на ден, ами друго казва.Защо до сега не съм опитала не знам.Определено ми действа много добре.
Стиснала съм палци за всички в нужда.
Снощи пак не спахме, тая вечер е спокойна за сега и спи. Ушите я болят и много се буди и снощи тъкмо се унеса и тя ревне и това около 400 пъти
Ерин, къде си?
Мисте, изтървала съм за режима.Какъв е?

Общи условия

Активация на акаунт