Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 95 991
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, Тилче, нали пуша "фалшиви" цигари, тези са ми убягнали.

# 121
Цигари са това,да. Пушила съм ги. 😁
13,дишай дълбоко и не се ядосвай. Простотията е навсякъде и все повече. 🤗
Да оздравяват болните мъници. И моята е в кюпа. Кашля,хрема има...
Аз съм доволна от развоя на една работа. 😁 Няма да се оплаквам. 😊

# 122
Излязоха изследванията и бактерия няма! Няма да има и антибиотици. Айде сега , кажете ми тази висока температура от къде се взе, защо е толкова продължителна и как ще издържа още нощи без да спя?! Омрънках света, знам, ама много се изморих вече!

# 123
Сис, а другите кръвни изследвания как са, CRP, СУЕ...правени ли са?

# 124
Всичко било в норма според него! Вирусна инфекция било и ще отмине до няколко дни. Толкова! В интерес на истината сополите са бистри 🤷

# 125
  • Наблизо
Сиси,аз бях така.Бактерия и 3-4 дена бях зле и мина

# 126
Температурата е от вируса. Нормално е. Антибиотикът не лекува вируси, прав е педиатърът да не изписва.
Сиси, не мога да го пусна от телефона, но потърси Да растем здрави вируси или бактерии в Гугъл и разгледай диаграмата.
Ето я, но не знам колко се вижда.

# 127
  • Пловдив
Сиско, Т е от гнойта дето избива по сливиците...спре ли да излиза, спира и Т. Както практикуват при вас така е редно...без АБ и след резултатите се решава...ето нямало е нужда, ще отмине...Моя син мн.добре се повлияваше от компресите при ангина.

Мина скенера. Резултатите след около 10 дни. Благодаря за палците!
С баща ми се отлага за сега...първо ще идат да питат за решението и тогава към Пловдив.

Агетират ме за посещение и демонстрация с оная перяща прахосмукачна Рейнбоу...отсвирих ги за сега...Приятелка ми навива поне да изчистят един матрак...имало видима разлика.

# 128
Агетират ме за посещение и демонстрация с оная перяща прахосмукачна Рейнбоу...отсвирих ги за сега...Приятелка ми навива поне да изчистят един матрак...имало видима разлика.

Недей.
Удържай фронта.
После започват да ти звънят ти да им препоръчваш ти нови адреси.
Аз веднъж се вързах (именно за услуга на приятел да направя) и после трябваше да бъда истински груба, за да спре телефонният тормоз. Не разбират от дума, намек, натърт... Досадни и нагли.

# 129
Ули ,за мен беше много полезно! Благодаря,🤗!
Спирам да мрънкам и се вземам в ръце!
Ето го по-четливо

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 16:11 от Sissy

# 130
  • София
Много гърч на домашната тръстика днес. Сега посядам.

Уиш и на мен ми липсва. Но тя си знае защо не пише. Дано скоро се върне в темата!

Болните дечица да се оправят!
Бюти, аз бих отишла пак на лекар. При Пантата когато беше с отит изписаха и орален АБ, подейства още на втория прием. Всеки случай е различен, но мен педиатри (два броя) са ме учили, че при трети ден висока температура, която не се влияе от медикаментите се посещава лекар.

# 131
Спирам да мрънкам ...
Ако е заради някой,казал нещо,свиркай си.След мрънкане се дават добри съвети или гледни точки.
Идея какво да правя чушки върхари?Трябваха ми две-три,пък ми напълниха повече.

# 132
  • USA
Добро утро Hug
Посмях се с вас, рано-рано Grinning
Карамелке, кОрабийките и кантарА са тясно свързани, как не се сещаш? Колкото повече, толкова повече...
За тишлайфери ако си говорим, имам десетки, знайте ми посудата, ама и място имам много. Обаче и аз като Пандето забравям какво имам и често съм изненадана като търся нещо, пък намеря друго забравено.
Пердета имам, пера ги, после в сушилнята и ги закачам леко влажни. Имаше едни дето трябваше да се гладят, подарих ги, щото ютия не искам да виждам.
Майсторът вчера тръгна да закача едни лампи, дето ще са над острова в кухнята. Пуфти, сумти още на първата, че е с някакви кристални висулки, около 20 само. Викам на МУ, "тоз ако види какво съм му приготвила за над масата за хранене, ще поиска да се самоубие."
Скрит текст:

Сиси и Бюти, съчувствам ви за дечицата, няма по-гадно нещо от това да са болнички Hug

# 133
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карам ви отзад напред, ще опитам никого да не пропусна.

сисаче, бюти, ушите и носа са специална работа, не всеки антибиотик им действа, така че първо анабиограма и после антибиотик е най-правилното.
не се почва каквото дойде, защото после влияе на анабиограмата и резултатът не е коректен.
коя писа за бистър секрет? проверявали ли са за алергии? Горинич го удряше в гърлото и носа, а след това зачервеното гърло беше като портал за всички видове бактерии, бацили и болести. Sad Sad Sad

карамелитке, курабийките се залепват на продължението на гърба с юнашка сила. затова чуя ли курабийка пред очите ми плува червен осмоъгълен знак, Wink не му помня номера, и кантар с форми, вдъхновени от Дали.

за прахосмуча, ще ме извинявате, ама забравих кой се дърпаше - продължавай с отпора до последна капка кръв и слюнка! тия са 'пях ти и гаднярите лъжливи.
някоя от моите "прЕателки" им беше дала домашния ни телефон. звънят ахмаците и ми обясняват как "звънят от София!" ама с тон сякаш от първата колония на Марс са благоволили да ми се обадят, а телефонът имаше екранче, на което пише откъде ми звънят - бургаски номер Wink
кротко им посочих грешката да лъжат още преди да съм ги попитала, благо ги посъветвах веднага да изтрият номера ми и никога повече техен пръст да не е натиснал комбинацията от цифри, иначе ще останат без него.
и по спомени на опарили се - не ти перат цяло нещо. ако е диван, перат част от облегалката и част от седалката "за да се видят разликите" Wink

дописвам се
скай, и аз искам да те убия! мног ми харесва полЮлея ти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 134
Скай, представих си физиономията на майстора Joy
Тишлайфер ми звучи някак немско - не е ли една тясна, дълга покривка, която се слага върху голямата? Ще прощавате, ако сте обсъдили подробно, губят ми се моменти.

Болните дечица да се оправят бързо-бързо!
Уиш липсва Heart

Имам отговор от една фирма - преди време кандидатствах по тяхна обява. Цените, които съм посочила, били по-високи от онези, на които по принцип работели, но все пак били склонни на компромис и да сме обсъдили. Хич не ми се иска да падам още. И без това ми се струват на ръба.

Общи условия

Активация на акаунт