Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 081
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 680
Абе преди да публикувам се мярна и за под 30 секунди изчезна публикацията на нашата любима фея орисница. Туй беше.

# 1 681
Ули, непрекъснато съм на телефона и звъня през половин час.
Кло,мисля,че тя видя че хората,до които искаше да адресира съобщението си са в по-голямата си част тук и затова писа. Не е глупава вещицата!

# 1 682
  • София
Да видим дали съм разбрала.
О, Уишо, 'драсти! Родната милиция ни пази. Спете спокойно деца.
Моля, някой да ми подшушне какво рече Уишата.

Беболина да се оправя! Стига болести.

# 1 683
Хитруша е тя, ама има право Ре за личния ни мод.

# 1 684
  • тук и там
Ей , отидох да взема един душ и пак съм изтървала. Човек не трябва да се къпе, ако иска да не изпусне нещо...Уиш ми е любимата вещица, но оттървах какво е написала. Нещо да намекнете поне..?

# 1 685
Полезен и информативен пост беше. Жалко.

# 1 686
Ши фърлА един лак и тука 🤪 барем стане от дефекта ефект 😀
То човек дан се обърне 🧐

Мерси за подкрепата, другарки. Наистина много ми е фтричано... абе фърлям си душата там на туй платно и.. после люсвам един лак 🤐 Напраууу.. Нали знаете, че най- гадно като сам си напраЙш гадното. Ще се спортува, видялосЕй 😅
Не знам дали върху лака ше успея да положа гваш боята.. Ще опитам, ако не... здраве да е.
Сис, бързо да минава на Бебълс.. и кат ги триете тези снимки с такава скороС.. ами напрау за мод кандидатсвайте 😆Все не мога сваря..
Бабри, пращай. Ще опитам ☺

# 1 687
Хайде някой да преразкаже, че от недомлъвки само недоразумения се получават Simple Smile

# 1 688
  • тук и там
Ми метнете на лични , моля. Ще отивам да правя принцеси. Моля, ако някой ще пише нещо важно-да ме изчака. Или да го напише сега, докато не съм отишла да бъркам каймата..

# 1 689
  • София
И аз като Кайсия. Моля.

# 1 690
  • France
Ама човек да не иде до тУйлетната. Може ли на ЛС? Hands Pray

Нашите ми пратиха снимка на подаръците за б-дейя на Монсти. Боички, четки, статив... ох, леле, ще погинам. Не ми стига шетнята вкъщи

# 1 691
Таймаут. Отивам да готвя.
Да не вземете да преразказвате баш докато ме няма и пак да изпусна.

# 1 692
  • Пловдив
Аз па неща дъ знам, затуй и не питам...
Искам си сичко по старо му, ма няма!
Ай, наспорт!

# 1 693
Аааа, Фил, остъй дятето.. Може пък да е следващия ВанГог 👍🥰 Много се радвам тъй на дечица.. и пак си казвам веруюту- всеки може да рисува, не е пожелал.

# 1 694
Или следващият Тринки, знае ли човек?! 😍❤️

Общи условия

Активация на акаунт