Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 084
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 665
Момичета, кое турско сирене е като българското? Киселото мляко го нацелвам, но имат едно твърдо и ужасно солено бяло сирене, което не ме кефи. Ако може само да не са конкретни марки, че така и не мога да запомня какво се продава из турските магазини тук.
Попи, принципно са два вида- beyaz и suzme .Винаги ги бъркам,кое беше прясно и кое зряло.Мисля,че по-скоро beyaz е зрялото.Ако има налични метални цилиндрични кутии,пробвай от тях,но да са повече от 80% масленост.И аз съм попадала на такова твърдо и солено,при мен беше във вакуумна опаковка,сложено после в картонена.
Süzme е мекото сирене, със сигурност.
От меките сирена, защото е добре узряло, харесвам едно в черна кутия, не знам дали ако кача снимки ще ти бъдат полезни. По-добре на ЛС да ти ги пратя.

Да се похваля, че си бях до вкъщи и източих целия бойлер. Успях да изпера и да изсуша всички мои парцали от последните три дни и да се върна в болницата, без да ми дърпат ушите.

# 1 666
  • тук и там
Попи, аз купувам някакво дето пише Булгар нещо си-пак е турско, ама уж като нашенско. И турско  купувам де. Ходим в един маказин в Скарбек. Имат много видове сирене, маслини, туршии -даже и кисело зеле полско вакумирано.  Има и една българска туркиня-на витрината със салати и колбаси , дето може да я питаш  на български, ако не знаеш на турски или френски кое какво е. Аз също вземам от кръглите метални кутии, макар че имат и на килограм. Всяка седмица зеленчуци от там пазаруваме.
Потърси го ако искаш , голям и зареден е.
Скрит текст:
На няколко улички от турският магазин има два  български също. Малкият български е на 100 метра от турският. Не винаги е добре зареден , но поне всичко е прясно. В големият български има всичко, но има доста застояли  неща. Ще ти дам линк за малкият Бг магазин

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:04 от Кайсия

# 1 667
Тринки, котките са уникални! Дано да успееш с превръщането на дефекта в ефект! Пожелавам ти повече време за рисуване, имаш талант и картините са ти страхотни!
Беболина да се оправя бързо!

# 1 668
False Positive изгледах, подлъгана от звездния състав. Много зловещ, не си го причинявайте!

Бабри, таз особа напусна ритуално форОма снощи, не бой се. То тоя филм и друг път сме го гледали де, та недей се надява прекалено Simple Smile

# 1 669
  • София
Попи, защо не опиташ гръцко сирене фета. Обожавам което им. Имат и краве.

# 1 670
Благодаря ви ,дами🤗! Винаги съм много напрегната, когато съм на работа и тя е болна, ама някой трябва да работи за гирляндите 😂

# 1 671
Сиско, изтървах снимката, но аз си я знам малката красавица. Да оздравява! Не знам кой го каза днес, ако ако не ми липсва и на мен градинската възраст на децата ми, е точно заради резките разболявания. И все петък вечер, предпразнични и почивни дни.

Въх. Изтриха я преди да публикувам.
Явно днес е и ден за добре дошли също. Wink

# 1 672
  • тук и там
И фета има в турският магазин-и краве и овче. Аз овче не обичам, гледам да е краве.
Да се похваля.ММ ми купил орхидейка от Лидл. ДобринЯ знае че редовно убивам цветя и най-вече орхидеи в къщи, та да имам  поне една ..жива и с цвят.
Скрит текст:

Аз харесвам(х) Контесата...

# 1 673
Уиш,дано не си права, че от моя пухкав розов облак така ще се сгромолясам на земята,че земетресението ще направи цунами! Май е време да пораздвижа онова дето е между ушите!

# 1 674
  • София
Уау, какви самоотвержени модове има, не спят, а бдят. Спете спокойно деца, милицията бди.
Уиш, виж си личните.
После ние сме били недоразбрали.
Покрай драмата с Ваичка се разбърка темата. Кой крив, кой прав, факт е, че не стана приятно.
Ваичка каза, че Бобчита и е първа дружка, но след цели два месеца.

# 1 675
Какво стана пак, опущих.

Сиси, да се оправя Беболина. Представям си колко ти е свито на работа

# 1 676
Мигнеш и бам!

# 1 677
Уиш е минала ли? Изпуснала съм я. Жалко.

Кайсия, баш към този пътувам в момента. Искам да заредя някакви неща. През български днес минах, има близо до работа. По повода дребната хрупа в момента Хрус-хрус.

Ре, фетата ми е резервен вариант. Сирене и кисело мляко май си предпочитам нашенски вкус.

# 1 678
  • София
Ще искам помощ от форумите собственици. Това е 24/7 админ поддръжка с резолюшън тайм 30 секунди.  Ият Майкрософт, Адоби и който друг се сетите. Дано им плащат добре 🤣.
Попи, фетата си е бг саламурено сирене. Пробвай козето. Не мирише натрапчиво.

# 1 679
Ре, половината хич не го разбрах, ама да. Баш.

Общи условия

Активация на акаунт