Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 970
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 890
Да, Попи. Да не се превари.

# 1 891
  • София
Мен веднага ми индикира и вайбър и месинджър, уатс също Сутринта Андроид 13 актуализирах. Пищят на момента.

# 1 892
Благодаря, Сирос, ще го следя.

# 1 893
  • France
Хелоу. Монстърчето бива. И Славчо бива за сега. Ще ги следя и двамата. Но наистина има нещо на бузата на Монсти, не е синьо, но е подуто и болезнено. Ще го водя на доктор, то се е видяло.
Аз съм страшно изморена. Вчера цял ден мързел вкъщи и нямам и 2000 крачки. По принцип правя около 15К на ден. Но ми дойде добре. Това плюс силно въглехидратна храна. Ще се тегля по-късно, доста по-късно.
Не мога да намеря голяма форма за торта, тук все мънички продават. А искам с d=30см.

# 1 894
Хайде на следобедно кафе Coffee
Изпивам го и отивам да се хлепам с боя.

Сутринта явно не съм гледала достатъчно лошо. МУ и братовчед ми домъкнаха един офис стол, леко поръждясал, с напукана кожа. Останаха възмутени, че не го искам Joy Ядоха набързо и заминаха на село, барабар със стола.

Навън е много странно - жегаво, ту подухва, ту напича, от едната страна са се задали черни облаци.

# 1 895
  • Euskal Herria
Фил, поръчай от амазон или друг подобен сайт при вас регулируем ринг. Те са от 18 см до 30 см, могат да се ползват и за печене. Макар че аз никога не съм ги пробвала точно за това, но съм гледала в упътването, че ги дават.
Скрит текст:

# 1 896
  • France
Точно такова искам, Янче Kiss

# 1 897
  • Наблизо
Фил,виж в Алис Делис.Имат всичко Simple Smile
Радвам се ,че децата са ок..
Моето си кашля,но не давам нищо.Яде,играе и пие..Само дето аз пак се сгромолясвам Sad
Писна ми.
Ще си сложа ром в чая,то се е видяло.Сготвила съм в мултикукъра,ще ядат каквото има там.Аз не смятам да мърдам от леглото.

# 1 898
  • Пловдив
Момичета, кажете за майка кой кукър да избера? Искам нарочно евтинджос, че незнам ще се престраши ли Simple Smile
https://www.ozone.bg/product/multikukar-pod-nalyagane-first-aust … ia-fa-5130-1000w/
Или
https://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-MUHLER-MLC-5045/p/840731
Сетих се късно май, ама...
https://www.technopolis.bg/bg/Multicookers/MULTICOOKER-ROHNSON-R-2815/p/829995

# 1 899
Първия има готвене под налягане.А и май съм чела добри отзиви за марката .Другите не бих ги и погледнала.

# 1 900
  • France
Оттам се връщам Smiley за d=28cm искат 22 еуро. Е па?! В Ошана за същото - 8 eu. Бързо направих аритметиката. Пак е мъничка, де, по-скоро плитичка, но купих, че знам ли дали ще намеря по-добро.

# 1 901
  • Euskal Herria
Обичайно са високи 8,5 см; има и по-високи, но са по-скъпи. Обаче ако е за сглобяване на висока торта, можеш да ползваш за удължаване ацетатни листове или пластмасови папки за документи.
Мога да потърся снимки как се прави - ако ще ти е от полза.

# 1 902
  • France
Тестото се прави с 14 яйца и много бухва. Първо белтъците се разбиват на сняг и се меси с останалото, та е обемно. Но пък ми е най-лесната торта без глутен и мляко.

# 1 903
Фил, забравяш нещо...Wink
рецептата

# 1 904
  • France
Ще я пусна. Но ще ми трябва време да я накълва на тела.

Общи условия

Активация на акаунт