Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 991
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Пловдив
Аз мекици правих...без кадро.
Ужасен вятър духа, а моите са на риба 🤔
Скапана съм, а утре ме чака яко бач, пак...искам само да се приберем и да с мушна в банята...ОИ незнам кой ше го овършее...

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 13:56 от mystic woman

# 1 876
  • София
На мен залите не ми стигат и днес пак, на приятелки на дъщеря ми. Мьос, дано поне ти си починеш днес. Grinning
Мисте, котето е много яко.
Тарталета, пращай малко закуска насам.
Сис, аз имам проблеми с очите покрай синусите понякога. Беболина има ли хрема?

# 1 877
  • Пловдив
ПуФкафко е, да Simple Smile  синкото иска ли, иска дом.любимец, ама на...ако можех това щях да му то взема у дома, ама не става...то си е дворно коте.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 13:11 от mystic woman

# 1 878
Добрютру или обяд по-скоро.

Почнах аз малко подготовка за храната за седмица да направя, че иначе е тегаво, сварил бульона, сега доматения сос без домати и после и едно болонезе ще сложа на бавно готвене, че да има за фаст фууд през седмицата Simple Smile и цял ден в кухнята, пък накрая пак няма да има нищо за ядене.

Трябва и малко перални да изпера още, че да се съберат поне 3 за сгъване Joy

Ако смогна и една разходка да направя, ще е добре, ама без стрес Grinning

Сиси, може и от хремата да е наистина, да се оправя бързо

# 1 879
Ооо, на мама бухтичките. Любими и на децата ми. Вече са си ги поръчаха на баба за зимната ваканция.

Бър, днес е кротко, само 1 мач в наше село, залата ни е отоплена и няма да мръзнем. Успех на вас днес!

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 11:36 от Mößbauer-Effekt

# 1 880
  • Euskal Herria
Правих пърженки за закуска, децата са доволни. И бабиното стабилно си хапна. Малкият ранобудник, отпреди 6 сме станали двамата с него. Оставихме родителите му да се наспят. Май ще ми удължават командировката при него Simple Smile.
Снежецът изчезна, но си е студено. Като идвах, взех малко дрехи, и то не за мраз, нали уж не за дълго. Ама няма да е проблем, има откъде да взема.
Хубава неделя на всички!

# 1 881
  • тук и там
Ще отиваме в детски клуб да празнуваме РД на малкото. Домашната торта се разцепи..Та ще я кръстя
"Деконструрана домашна торта -След земетръс"..ОМмммммммммм!

# 1 882
Вчера продуктивен ден го пиша.
Най- вакрая доподредихме хола, центрирахме тиви- то и дивана откъмто най- удобните ъгли за гледане, готови сме за Мондиал. Sunglasses
После дълго и хубаво гости направихме, къде 2 се прибрахме. Обаче имах чаршафи в сушилнята, та ги сгъвах, оправях се, към то 2.30 да съм легнала.
Ама си отспах, към 10 се излюпих днес.
ММ сега мята баница с праз да се пече. Аз ще забъркам супа някаква, а после ще ходим да си посрещаме Първородната на летището, че беше на заслужена и чакана ваканция с приятели от предишното й училище.Heart
За вечеря пиле с грах съм намислила, мА да видим.Rolling Eyes

# 1 883
Чакаме Мондиала и сега се чудя какво да правя 3-4 часа, то ни е да излезеш, ни да почнеш нещо No Mouth
Домашната торта се разцепи..Та ще я кръстя
"Деконструрана домашна торта -След земетръс"..ОМмммммммммм!
Добави фигурка на динозавър и ще изглежда като нарочно направена сценка от Джурасик парк 😁 Децата обичат динозаври. Или добави повече крем, всички обичат крем Hug ЧРД! Animal Bear

# 1 884
В нашето семейство наричахме бухтичките - пържени. Като дете, когато някой ме питаше какво съм закусвала - "Пържени закусвах" Отсреща "?!?!?" ... Откъде да знам, че се казват бухти.

С Андроид съм и аз имам този проблем от време на време с Вайбър, но по нищо не може да се сравни с Месинджър... Там нито ми се показват съобщенията, ако не вляза, нито ми звъни. Често се случва да получавам звънене по - късно след реалното такова. Телефони смених, настройки ръчках, не и не. Поне имам оправдание, когато съм темерутски настроена и не ми се комуникира.

# 1 885
Липсата на известия от Вайбър е причината масово да мигрираме към WhatsApp. Нищо, че всички сме на Андроид. Пък за Месинджър няма да коментирам. Там може и седмица да отнеме доставкта.

# 1 886
Много ми е тегаво на мен за Вайбър, толкова години го ползвам като основен начин за комуникация. И като чета насам-натам е масов проблем. Надявам се при някоя от следващите актуализации да се оправи. Но дотогава ще се местя към WhatsApp и аз. Как ли не го мъчих вчера. Тц и тц.

Сложих едно шкембе в крокпота. Да видим дали ще стане нещо след 8 часа. Като го видях в турския магазин и нямаше как да не взема, но досега все съм взимала полуготово - или тези замразените в тарелка, или желирано. Чак после се сетих, че се вари 100 часа. Пък херметик нямам. А 2-3ч да ми работи котлона ми се свиди.

# 1 887
Попи, провери го на 3-4я час.
Аз врътнах едни пилешки кюфтета в сос шардоне и о чудо! Злоядникът яде с апетит! И шардоне си сипах. Знам, че е светло, но е неделя. 😎

# 1 888
  • Euskal Herria
В България основно вайбър се ползва. А в Западна Европа цялата комуникация е в WhatsApp - магазини, някои служби, оптики, здравни заведения и др.

# 1 889
Сирос, какво да му проверявам? Да не е готово ли? По рецепта е даже 9 ча̀са, но предвид обедното време, по което го сложих, каквото се в сготвило до 20ч. довечера, това ще се яде. Най-много да направя лютото толкова люто, че да не се усеща шкембето дали е станало. Joy

Общи условия

Активация на акаунт