Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 021
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 860
Добри, благодарско 🌹❤️, имам нова премяна,давъй яТ!!!!

# 1 861
Снощна бях,Кроте.Намирам работа на 13 и колегите ѝ в бакалиите 🤪
Много ми се доспа като се прибирах.Спрях парното и усилих музиката да се разсънвам.Утре май направо прозорците ще свалям,че движението ще е ад,а очите трябва да са ми на 6 по този път.Хапвам,събуждам лудницата,и заемам техните места 🥱

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 08:02 от Ренко

# 1 862
  • София
Добро утро!

Отивам на бач аз. Вас ви пращам у леглата да си доспивате. То направо престъпно рано се кокорите у ден неделя. Не може тъй, не.

Добринке, обичам тази песен за коланчето на Веселина, ама сега ми се наби в главата като гвоздей и чувствам как до довечера ще я намразя. 🤭

Кло, може ли и на мен да го метнеш на лични този серум като го щракнеш?
Как ти е коляното сега? Ефект има ли от стрелянето на посоки?

# 1 863
А така,създавай и,нека да работи,кво е туй на бар,ще ми ходи! Smiley
Мекици няма,да взема да дремна.Няма да казвам,как се прекарах,че ми иде да се ритна!

Готина премяна на Веселинкова!

# 1 864
Панди, то ефект след пет дни обезболяващи венозно все ще има, но оттока си стои. Така, че като мине ефекта от тях, може всичко да си бъде по старому. Дано АБ утрепе гадта, която уж ме яде от вътре. Ама дали е така и дали това е причината... Чакам сестрата да се накуми за втората система вече почти час. Туткава работа. Вчера по това време вече си пътувах към къщи.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 08:39 от 🧡 Clo 🧡

# 1 865
  • София
Дано Кло.
Добро утро.
Панди лека работа.

# 1 866
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и защо сега споменахте мекици??
кой ще хвърли една насам?

Simple Smile весе, убавица си. Simple Smile Simple Smile

пантичке, Горинич плачеше на тая песен. хем пее, хем устицата му се вие и гърчи, докато не ревне с глас, че сега Веселинка няма коланче и може би майка ѝ ще ѝ се кара.

виж, за неговите коланчета и вещи нямаше проблем, защотаз не се карам.

Simple Smile като съм започнала да споделям Wink

имаше едно кафе, в което обичахме да ходим в почивните дни - беше близо до нас, имаше детска площадка, а и собствениците бяха стриктни и вътре не се пушеше.
имаше и билярд и дартс, но това използвахме рядко. с дете нямаш време за забавления.
та един ден, отивайки там, заварваме дъщеричката на собствениците да си играе около билярда.
Горинич веднага се метна, започна игра, тя тича около билярдната маса, той я гони... но той и тогава си беше енергоспестовен, мушна се под масата и почти я хвана.
тогава малката коконка надкна отдолу да го види къде е и така да избере накъде да бяга, а нашичкият я приканва "ела тук да си играем."
момиченцето го изгледа важно и сериозно каза - "не мога. ще си изцапам клинчето."
"А моята мама пере всеки ден." - съобщи той.  с което въпросът беше решен - ще изпера и нейното клинче.
после много се смяхме с майката, която нито се кара, нито оставя прането за веднъж в месеца, но дечковци.
Simple Smile

# 1 867
ДУ!
Кло, дано да има ефект и да се гътне таз бактерия проклета!
Добри, мекиците бяха вчера, днес мога да метна парче пица. Тестото винаги го предвиждам и за двете неща, първо мекички после пици.
Отивам да си направя кофа с кафе и ще подхващам задачките за деня.
Сис, Фил, как са бонбоните?

# 1 868
  • София
ДУ! Подопечните спят, аз търкам раздразнено око и ще ходя до аптеката за някакви капки. Кога станах толкова кекава, че всеки ден нещо различно ме дразни?
Вчера беше хубав и интересен ден, полезен. Хваля се и съм по-спокойна за нещо важно.
Как са болните днес?

# 1 869
  • София
Представих си го образно нажаленият Горинич! Милият емпатийко!

И аз за изцапани дрехи не се карам. Първо, че ако не си цапат дрехите докато са деца и играят, то кога. Второ, че аз самата все още много лесно се цапам , и то без да разбера как и кога съм омазала положението. Би било лицемерно да се карам за нещо, което и аз на дърти години правя.
Отделно имам някаква праисторичека травма, която вероятно ми е останала от предишен живот, защото на мен също майка ми за мръсни дрехи не ми се е карала, но почти се депресирам само при мисълта, че дете не смее да играе, защото видиш ли ще се изцапа. Разбирам за време оно когато перални не е имало даже на картинка и жените са търкали на ръка дрехите на 13-членно семейство, но сега пускаш в пералнята и я оставяш тя да му мисли.

# 1 870
Дубрутру.
На работещите - лека работа, на почиващите - благородно завид.
Сърдя се на 13, че не взе и нас на бар. Фръц.

МУ замина на традиционен обход на близките вехтошарници заедно с братовчед ми. Изпроводих ги с възможно най-страшния ми поглед, дано това помогне да не довлачат някаква простотия.

Варя боб, размразявам месо, въртя перални.
И работя. 

Аз нотификации получавам, но не по начина, по който искам Joy

# 1 871
Добро утро! Беболина е доста по-добре,но едното и око е възпалено се наложи пак да притеснявам педиатъра в почивен ден. Няма край,едно след друго се редят проблемите, но добре е ,че не са сериозни.

Фил,как е Монсти?

Никога не се карам за изцапано,но показвам и сменяме изцапаната дреха веднага. С времето сама се научи да ми показва къде е изцапано 🙂

На бар не съм ходила поне от три години. Поне още толкова няма да отида май 🙄

# 1 872
  • Mediterraneo

Ей ви закуска, аз отивам на тръстиката.

# 1 873
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тарти, бе! не си човек ти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
но да знаеш, идвам пак в Испанско и ще те намеря. може да не ме гледаш, ако не ти харесвам, но мекичките ще ги чакам.

# 1 874
  • София
Тарталета, много подло. От теб не го очаквах 😆

Общи условия

Активация на акаунт