Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 028
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 845
Ууухх, да му се и късмет. С няколко месеца съм закъсняла да търся ампулите  - на £2.50 от затварящ магазин. Май наистина по - добре някой да ми ги прати. Утре ще юрна брат ми, или в краен случай ще се заредя като се прибера.

Добри, с чувствителен скалп ли си? Пробвай ако искаш да се мажеш с Ямайско черно рициново масло преди миене. Успокоява много то.

Сис, душа, аз съм от каръците, дето хич не им понася кокосовото масло,а толкова ми се искаше да се получи работата с него.

# 1 846
Лав, ямайското масло спомага и за нов растеж или поне на мен помогна. Тук обаче изчезна преди време и отдавна не съм намирала. Също серията Денсифик на Керастаз, включително ампулите, но не искам да си представям, сега на каква цена са.
За сухите дължини - арганово масло на Nashi харесвам и едно черно на Керастаз.

# 1 847
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пу-пу, да не чуе злото, косата не пада. но скалпа ми се раздразни след боядисването и вече две години се активира от всичко. Sad

може с месеци да няма нищо, а след това се появяват нещо като пъпки, невидими са за благоверния, но болят ако ги докосна с пръст или гребен. Sad

# 1 848
Днес много намръзнах по залите, последната беше страшно  студена. Мача на девойките беше излишно агресивен, ядосах се много. Наснимах си дечинята доволно, разминаха се и днес без травми. Едно одрано бедро даже не го броя.

# 1 849
Сиросче, на мен сякаш ямайското не ми помогна много за растежи, но може би трябва да съм по - настоятелна с него. Даже бях взела смес от него и някаква червена чушка за по - силен ефект.
Ще се заредя с Керастазки продукти аз, но поетапно... Цените наистина са покъртителни.

Ох, Добри, твоето си е специфичен проблем. Нищо не пречи да пробваш маслото, но най - добре трихолог да си те прегледа.

# 1 850
Добри,катранен шампоан. Не знам по южните ширини дали има,но тук се среща.

# 1 851
Birds, виж в настройки и нотификации за конкретното приложение. Както и в настройки на дадения месинджъра. На мен спряха и като балонче да ми излизат. Навсякъде всичко ми е включено, но тц, ако не вляза във Вайбър, нищо не получавам.

# 1 852
Дибрутру 😛
Само да се изкажа за Вайбър и нетаралянкането.. Аз съм с айфонец 6- ца и от доста време ми прави този номер. Обяснението ми като лаик, е че ми е стар модела и не се ъпдейтва. Вече му свикнах. Трябва да вляза във вайбър, за да получа нещо.. Сутрин това ми е първата работа 🙃
Аз сега се прибирам, баровете са пълни, да не ги мислете 😂
До когато.. И. Ви уважаам!

# 1 853
И на Андроида ми не винаги получавам известия за Вайбър.И то само за него,все едно нещо му е бъгнато.
За баровете не знам,ама аз бачакм,та пушек се вдига 😬

# 1 854
А добро утро!
Добри, за твоя проблем би помогнал един лосион, който използвам по време на боядисването, но трябва да се прибера днес по някое време, да го щракна и да ти го пратя на ЛС. Когато преди повече от две години направих остра реакция на боята за коса, фризьорката ми го препоръча. Със същата поне от петилетка се боядисвах. Но за мое съжаление не мога никъде да го намеря на свободна продажба, само през нейния доставчик на консумативи го поръчвам. Последно беше 20 лв. Проблемът е, че след боята, направих непоносимост към всички продукти на Л'Ореал. Шампоани, балсами, кремове, даже спиралатаи им Volume Million Lashes ми подпухваше очите. Ама каквото такова.

# 1 855
Ренко,нощна смяна ли си или пържиш тава мекици?

Добро утро!
Зверски ме боли глава.

# 1 856
  • sf
Добро утро , неделя, опулих се в 6. 🙄 Егати наказанието е това. Добре, че нямам кой знае какво за вършене днес.

# 1 857
кой каза  кафе;)

# 1 858
Въхх,ДобрЕ,готина котана!
О*рахаля ме поправя на кораба 😄
Добрютро, Куклани!
Язе няма неделя,без да се опули в 6,та му свикнах....спя малко следобед и те така!
И..днес няма м"гла!!!Ура!!!Ша сЪ излиза!
Айде,хубава неделя, мацки и не се презорвайте с ОИ!
Дописвам се-искам нова премяна на ника!Тази вече ми омръзна!😄🤪

# 1 859
Скрит текст:
Въхх,ДобрЕ,готина котана!
О*рахаля ме поправя на кораба 😄
Добрютро, Куклани!
Язе няма неделя,без да се опули в 6,та му свикнах....спя малко следобед и те така!
И..днес няма м"гла!!!Ура!!!Ша сЪ излиза!
Айде,хубава неделя, мацки и не се презорвайте с ОИ!
Дописвам се-искам нова премяна на ника!Тази вече ми омръзна!😄🤪

весе, всеки път като те "видя" чувам в ума си "Изгубила Веселинка коланче... коланче..."

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт