Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 055
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 830
Ох, Сис, разсмя ме. Така си е, всъщност.
Следродилния косопад ми е проблема на мен, който знам, че няма да спре, докато не ми се нормализират хормоните, но ми се иска да подпомогна новите растежи. Капят буквално кичури и имам плешиви петна вече. Взела съм серум на Медисютикълс и шампоан, като планувам и маска за скалпа и дължините да купя Искам и на Напура да взема някои неща. Къдравелка съм, съответно и съм с доста суха коса, та исках да взема серията за подхранване на Керастаз, плюс хидратацията на Джойко. Ъъъъммм и таковата... дълбоко почистващ шампоан нa Шу Уемура. Карам си с бюджетни стилизанти иначе. 🤣 Малко като луд с каратечница съм аз.

# 1 831
Лав, мен на два пъти ме спасиха ампули Уртикомплекс, без отмиване. Едни такива евтинки, но пък за по малко от месец, косопадът ми рязко намаля и започнаха "бебешките" коси да ми растат. Не мисля, че просто ми се наместиха хормоните. От тях ще да е било.
Скрит текст:
Сега са им вдигнали цената. Преди шест ампули бяха осем лв.

# 1 832
Кроте, какво стана с теб? Вчера случайно се натъкнах на твой стар пост и ми даде "профилът е деактивиран". Викам си, ти пък къде хукнà. Днес си без премяна и без екранно име...

Не бях влизала отдавна във Фб, днес се потресох от коментарите под новината за Сашко и се зарекох, че още дълго време няма да влизам.
Самоозаптих се за малко.Smile
Снощи са си присвоили профила на приятелка. За какво му е на някой чужд профил в ФБ?

# 1 833
Това с присвояването на чужд профил във фб го гледах в реално време. Първо смениха профилната снимка. Нямам обяснение защо, при положение, че всеки може да си направи нов профил.

Пекох крилца, поливаме с бира.
Онова шушкащо вино, за което питах миналата вечер, вече не шушка толкова много. Видяло се е, че ще го пия, от мен да мине.

# 1 834
За пари. От нейно име разпращат разни високи оценки за някакви щуротии обикновено, по Месинджър основно.

За да го възстанови, ще се наложи да им снима и изпрати шофьорска книжка поне. На колежка преди месец някъде успяхме да възстановим профила, но отне време. И лошото е, че бот се занимава с това, няма човешки фактор и си е разправия. Петнайсет пъти не прие снимката на ШК. На шестнайсетия стана. Направете двуфакторна защита на профила и ако е с АБВ поща я сменете, когато възвърнете контрол над акаунта. Бяха изпратени над 1000 съобщения от нейно име за три седмици, все до някакви танджикитайци и на развален английски.

# 1 835
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кроте, какво стана с теб? Вчера случайно се натъкнах на твой стар пост и ми даде "профилът е деактивиран". Викам си, ти пък къде хукнà. Днес си без премяна и без екранно име...
...

аз пък я ФанАх да си прави селфи Wink

прочетох, че дететото е живо и здраво. това ми стига.
нямам ни сили, ни нерви да ровя в чуждите дела.

кло, а на мен нещо бюджетно за скалпа?
в България пробах някави всякакви, но ефект нула.
пробвах и тестери на някаква "висок клас козметика", каквото и да значи това - ефектът беше същия.
знам, че трябва да ида на кожен или на ония специализираните за коса и скалп, но тук не знам ни как да ги търся, ни как да им обяснявам, а в България сме все за кратко и по не съвсем работно време...

# 1 836
В крайна сметка моята позната си направи нов профил. Присвоеният го докладвахме, но нямаше резултат.

За косопад много ми похвалиха някакъв спрей на Медисютикълс. Вчера поръчвах боя за коса и много се чудих на спрея и шампоана от серията, защото има намаление, но така и не ги поръчах.

# 1 837
Добри, Сис да каже. Аз споделих за следродилния косопад какво ми помогна. И твойта косица ли не иска да стои мирна на главицата ти и си заминава?

# 1 838
На мен пък след последната актуализация на ios ми се бъгна вайбър и вече не получавам нотификации, освен ако не съм в приложението. Много се издразних. Преинсталирах, рестартирах (първо едното, после другото, после в обратен ред) и пак нищо. Сега чета, че решението е да затрия всичко, ама не ми се занимава…Ще минавам на watsup, то се е видяло.

# 1 839
Благодаря, Кло! Даже успях да ги намеря тук за £20. Ще ги пробвам. Иначе имам спрея на Медисютикълс -  Целаген. От скоро го нанасям, та не мога да дам мнение, но да предупредя, че много зачервява кожата. Малко е стряскащо в началото, особено ако се капнеш по лицето или тялото.

# 1 840
  • Euskal Herria
Боядисах се. Уж червено на опаковката, ама сега съм патладжанена. Особен нюанс е, никак не ми седи зле. Но се колебая дали да взимам същото, или пак да ползвам стария номер боя.

# 1 841
Въх, 20£, много бе! Все си мислех, че бяха украински тези ампули, сега по сайтовете ги намирам, че били българско производство. Няма ли кой да ти прати от тук? Една кутия до никъде няма да ти стигнат.

# 1 842
Попи, от днес се мъча с iOS. Не ми излизат нотификации като балончета горе до часовника в ляво нито от вайбър, нито от месинджър, нито за пропуснато повикване. Така ли е по принцип в iOS или аз нещо не успявам да направя? Глупав въпрос вероятно, но още ми е много ново и странно.

# 1 843
  • sf
Яна, дай да видим новия цвят!
Аз мисля да се върна към черното, той ми е естествения цвят, стига ми с тия червенокафяви експерименти. Трябва ми добра фризьорка, да ме направи на етажи с минимални жертви.

# 1 844
Аз хич не съм компетентна по темата за косопада! Слава Богу,че се включихте вие,че щяхме да се изложим 😂. За сухите къдрици мога да препоръчам маски със затоплено кокосово масло като бюджетен вариант!

Общи условия

Активация на акаунт