Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 057
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 815
Ох, бе, Фил! Joy

Аз също смятам, че нова тема е излишна. Нали пак ще сме си ние. Но пък не съм сигурна, че тази ще просъществува още дълго.

# 1 816
  • София
Няма нужда от нова тема. Ще замре драмата.

# 1 817
  • София
Напрегнах се по разискваната тема и с цел да потуша напрежението реших да се нагрухтя с ... кисело мляко. Laughing Не мога да ям друго, боли ме кратера, зейнал след извадения зъб. Може да се пробвам да смукна някое парченце шоколад по-късно, ако млЕкото не си свърши работата.

Нова тема не знам дали би помогнала. Фил е изказала моето мнение по много по-поетичен начин, отколкото бих успяла аз да го направя. Laughing Но ако прецените да се направи нова тема, там съм, иначе ще ми липсвате .

# 1 818
ММ се прибра. Само, докато слушаше какво съм свършила, откакто е излязъл, се умори и отиде да си легне. Joy

Остава пазарът и следобед да помогнем да една колежка, че ще си купува пералня на старо, а няма как да я пренесе. След това официално слагам чертата на домакинските работи за този уикенд.

# 1 819
Естествено, че нова тема няма да промени нищо, дали ще пишем под  Да се оплачем или Да се напием все тая ако пишем същите.  Няма да има магическа промяна.
Добре, че в тоя форум има кръчми бол, та който не му допада изпочупената, може да се премести в някоя по-нагласена и здрава.

# 1 820
Излязох да продухам главата, пих кафе с гледка, видях половината град по пътя и се прибрах.
Имах по-различни планове за деня, основно свързани с работа, но ги зарязах. Утре ще ми излезе през носа.

Намерили са Сашко жив. Една добра новина.

# 1 821
  • София
И аз разбрах за Сашко. Много се радвам. Само не знам как му се е отразило на психиката това изчезване на горкото дете. Дано всичко се оправи!

# 1 822
  • София
Най-хубавата новина. Милото дете.

# 1 823
Ех, че хубава новина. Какъв ли ужас е преживял горкият. Дано бързо влезнат в някакъв нормален ритъм с баща му.

Фил, Сис, бързо да се оправят чаветата.

Предлагам да се върнем на темата с инстант пота, щото подстрекателки такива, си чакам про крисп-а да пристигне в понеделник. Как стана тъй от гледане на продукти за коса, накрая да го взема него не знам. В крайна сметка реших, че така и така все вързана ходя, мога да си позволя да съм проскубана още известно време.

# 1 824
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много се радвам за Сашко, от вас чувам, значи вие сте добрте вестителки - Благодаря!

за другото... да се спрем, а?
все едно и също се намила вече почти седмица - няма нужда.
и от нова тема няма нужда, по посочените от Фил причини. Wink

айде наздраве и спираме с дракането.

# 1 825
Аууу...къде било заровено кучето!
Схванах всичко! Smiley Изтървах само посланията на Уиш.
Туй дет ми напира,ще го премълча,че пак ще почне боя.Smile Вервам изяснихте се!
Общо взето не съм изненадана от никой.Само учудена от логореята на една особа,ама...все тая.

Малки и големи да оздравяват,бързо!

А...Рено,ти ко пък с Естела? Ей,туй опущих.Тюх! Smiley

# 1 826
Лав,дай да обсъдим какъв е проблема с косата и дали може да се намери бюджетно решение, остави ги кукърите сега. Защото всичко може да си говорим,но външността има значение 🤣😂

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 19:30 от Sissy

# 1 827
Кроте, какво стана с теб? Вчера случайно се натъкнах на твой стар пост и ми даде "профилът е деактивиран". Викам си, ти пък къде хукнà. Днес си без премяна и без екранно име...

Не бях влизала отдавна във Фб, днес се потресох от коментарите под новината за Сашко и се зарекох, че още дълго време няма да влизам.

# 1 828
  • Наблизо
Добър вечер!
Малкото е с вирална ангина.Поне няма антибиотик,само парацетамол.

И аз много се радвам за Сашко.Не знам как е успяло това дете да оцелее цяла седмица само без храна и вода.Не искам да чета коментарите във фейса.

# 1 829
  • sf
Не мисля, че това дете наистина е било в гората 7 дни без храна и вода. Има друго, което така и няма да разберем. Но важното е, че е живо и здраво.

Общи условия

Активация на акаунт