Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 058
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Наблизо
Здравейте..Умишлено няма да взимам страна,защото рядко пиша и съм тук от повече от 15 години..гледала съм доста такива истории.

Фил,стискам много палци! Нямате ли наоколо лекари,работещи в събота? Ние взехме час..за този следобед.Малкото е червено отдолу и Пак кашля! Цяла нощ кашля,в 5 дойде при нас,уж заспа но само кашля и бито то нито ние заспахме като гората пак.
Сиси,стискам палци и на беболинка!
Ужасно е с тия болести,от повече от месец непрекъснато нещо има.Имам 6 бутилки с парацетамол плюс сиропи за кашлица и спрейове за нос.
Иначе чистим и де дърляне с Мм.Така трябвало да се направи,не така.Айнсиктир.

# 1 801
С бана на Сироз и триенето й нямам общо. Беше обяснен бана й в модераторската. 
Кайсия, 👍

# 1 802
  • София
Не, не беше обяснен, а и аз не съм твърдяла, че имаш. Странно е, че го казваш след като очевидно проблем е нямало.

# 1 803
  • France
Ох, не знам какво му е на това дете... тази сутрин рева, че го боли бузата... истински вой. А сега спал в скута на баща си, значи не го боли толкова. Аз го гледах, колкото ми даде и ми се стори подуто. Това плюс 39,2° от тази сутрин ми се сториха притеснителни. Но явно спешното е пълно. Казах на Недовършений да вземе среща в доктолиб и да се връщат. Най-вероятно няма нищо сериозно и без друго. Той си пада малко ревльо.

Щеше да е хубаво да се каже още в началото, че няма проблем между Ваи, Бобчи, Естела и Ениуон. Защото, свидетел съм, имаше дърлене по тази тема. Уиш беше захапала случая като питбул и се почна мрънкане да спре. А трябваше да се доизкажат нещата. В замяна на това се повика модератор.

# 1 804
  • София
Фил, милото Монсти. Дано свали температурата.
Явно не е само в моята глава драмата, че започнах да се съмнявам.

# 1 805
Не, не беше обяснен, а и аз не съм твърдяла, че имаш. Странно е, че го казваш след като очевидно проблем е нямало.
Беше. Заради "изтрийте ме пак".
Фил, проблемите между хората са проблеми между хората и не е нужно в тях да се намесва друг. Големи хора ще се разберат и без странична помощ.

# 1 806
  • France
Е, ако беше използвана функцията ЛС, нямаше и да сме в течение. Факт е, че Ния искаше публика. И тази публика да направи колективен линч. Така, че още в началото бяхме замесени и щем, не щем, си имахме наше мнение. Щеше да е хубаво с една фраза да ни се каже, че проблемът е решен между вас. По какъв начин и канал вече наистина не ни засяга.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 14:52 от Philomena

# 1 807
  • София
Ооо, значи "изтрийте ме пак" е в разрез с правилата. Чудно защо е трита и преди "пак".
Просто си противоречиш. Успя да направиш драма. И в друга тема влезе грубо и леко поразвали една добра кауза. Не се усещаш. Честно казано искрено се учудих, когато разбрах, че си почти на 40. Мислих, че си на 20.

# 1 808

Добро утро! Да изчезне лошото и да сме добри едни с други предлагам! Отношение не мога да взема - така и не ми стана ясно какво се случи и честно единствено което ми се иска е да си бъде темата както преди. Ако е възможно разбира се. Изглежда трудно, но вярвам, че не е невъзможно ако го искаме всички. 🍀 🍀 🍀
Болните дечица и големи да оздравяват бързичко! 🤞

# 1 809
Все някъде трябва да се сложи чертата и да спрем.Иначе тролове, джуджета и други горски твари печелят. Сирос,радвам се,че си тук. Монстърчето явно му е зле, милото,дано падне температурата и да му олекне. 13,ще взема да прекося булеварда,да те открия в бакалията и да поръчам портрет на моя кокер/моля,да не се брои за заплаха/

# 1 810
Аз от сутринта предлагам да се сложи точка и да е до тук разпрата, надявам се вече всички да са получили нужното и наистина това да се направи. А колкото до фен клубовете, те винаги ще бъдат на пост, темата е в публичен форум, не сме в затворена група във ФБ. Така, че мили ми другарки, за мен въпросът е изчерпан. Ще ви помоля да се въздържате от ходене в гората и издирване на горски духове и други твари.

# 1 811
А аз предлагам да се изговори най-сетне, който има нужда да си каже, за да можем да продължим на чисто.
Със замитане под килима не става, виждаме го нагледно.

Неприятните неща са трудни и за казване и за чуване, обаче като ги натискане надолу, не изчезват, уви. Тлеят си и винаги си намират начин да избият.

# 1 812
  • France
Аз казах каквото ми е на сърце.

# 1 813
Драмата е, че някой не може да се докопа до един чужд личен разговор ли? Satisfied Като турист питам.
Кло, прави друга тема, че в тая кръчма изпочупиха мебелите и опишкаха килима Astonished

# 1 814
  • France
Нов бордей не се прави със стари труженички. А се оказа, че има доста тектонично напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт