Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 063
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 785
Моите 5 цента
Не съм приветствала никой, защото във въпросния ден с нахлуването аз бях изключително заета и разбрах след това какво е станало. Не одобрих тази постъпка и продължавам да не я одобрявам. Започнаха обаче обидни коментари срещу мен, и се старах да не обръщам внимание, за да не влизам в илзлишни спорове, затова намекнах, че не знаете какво е всъщност. Някой може да се е подразнил, но аз в тази тема не съм обидила никой. Ако съм се извинявам! В друга тема писах, че е свястна и преди това беше, в тази всичко стана много бързо и всички посочиха мен за приятелка.

# 1 786
  • Euskal Herria
Яна, в испанско ли сте осъмнали със сняг или сте при бабиното?
При бабиното. То, ако в испанско бяхме осъмнали със сняг, щеше да е чудо. Моментално щяха да тръбят, че настъпва сибирски студ. Не че няма области с обилни снеговалежи, но конкретно в нашия район това е нещо невиждано.
Е, ако се задържи снежецът (което ме съмнява), поне ще си припомня каква е истинската зима. А и имам обещание да ходим на коледен базар, да пием пунш, да хапнем кайзершмарн. Досега не съм била тук за коледните и новогодишните празници. Simple Smile

# 1 787
  • София
Ваичка, ти два месеца ни остави да баслагваме историята. Дори беше оставила впечатление, че Ния е сестра ти, от която си се оплаквала.
Бобчита, ти скочи в защита на Ния. Явно си имала основания, но и ти не каза гък, когато Ваичка се разпозна.
Хич не ми дреме за отношенията им, но, когато се забърква каша и себтрие на поразия е редно, може би, да се изяснят нещата.

Фил, стискам палци Монсти да е ок.
Сисун, и за Беболина стискам.

# 1 788
Никога не е ставало въпрос, че Ниа е сестра ми, освен ако аз не съм пропускала постове.
Тя е човек, който живее в чужбина и част от форума познава, няма как да е сестра ми за бога.
На мен ми е в повече и изясняването, и обвиненията, и всичко. От месеци не спя добре и не съм спокойна.
Засегнаха ме ЛИЧНО, намесиха се в живота ми РЕАЛНО.
Тук вече стана едно недоразумение, и поради неразбиране, и поради лични конфликти.
Аз не мога повече, честно. И е най-добре да не развалям темата с присъствието си.

# 1 789
Скочих в другата тема и преди това.
Не исках да кометирам никой тук, защото с тези две момичета каквото съм имала да изяснявам съм го направила и това не късае никой друг. След като в една тема стане такъв грандиозен конфликт, е нормално да се наблюдава.

# 1 790
  • София
Не си писала в темата, но си комуникирала на лични. Съжалявам, но няма как 20 потребители да сме се объркали без помощ.
Така ви е дошло, така сте го направили. И ти и Бобчита два месеца ни гледахте сеира и нито лук яли, нито мирисали.
Ена също се фръцна, не знам защо. Трие ето на постове също не може да ме убедите, че е случайно. Бъдете здрави. Надявам се да си продължи темата като чат.
Жалко за Карамела. И тя беше  от заблудените.

# 1 791
Темата как ще продължи зависи от участниците в нея. Сеир никой не е гледал, просто цялото ровене и гадене е излишно.Съвсем без ирония го казвам и без лоши чувства

# 1 792
  • София
Бобчита,с цялото ми уважение, не си права. Нещата прераснаха в конфликт, довел до бан и напускане на хора. И да, някои хора се чувстваме подведени.
Можехте с Ваичка веднага да кажете, че проблем няма, а не след 2 месеца.

# 1 793
Не забелязвате ли как болшинството неща си ги измисляте и стреляте на посоки? Като няма факти си ги творите сами, правят се завоалирани намеци и после защо някой не обяснил, че не било факт Satisfied Троленето е точно това, пускаш една въображаема муха и оставяш присъстващите да се карат къде е мухата и да се лупат по главите взаимно мислейки че са я открили.

# 1 794
Рено, явно сме темата на заблудените, че бая се заблудихме, объркахме, интерпретирахме погрешно фактите, които били други. И някой се сети днес, че е станало недоразумение от преди месеци и не сме разбрали. В това време разправии, нагнети се напрежение и как няма, като беше нападнат пишещ тук, ние /заблудените/ го защитихме, пък то друго било.
Също пиша без лошо чувство, но атмосферата се скапа. И преди сме си дърпали плитките, но такова чудо, не е било.

# 1 795
Фил, какво се случва?
Стискам палци за болните дечица.

# 1 796
Бан заради тази тема не съм видяла.
Нещата прерастнаха в конфликт, защото се ровиха и преповтаряха многократно. С каква цел, не знам. Какъв проблем може да има?Между мен и Ваичка ли?

# 1 797
  • Варна
Аз също предлагам да се спре да се дълбае по темата. Кой гном, кой трол, кой джудже още малко и темата ще заприлича на творба на Тери Пратчет.

Ако има засегнати страни вярвам, че като достатъчно интелигентни хора могат да разрешат конфликта( ако има такъв) по между си и без прякото участие/ намеса на останали потребители/ участници във форума. Simple Smile

Мир. Рано е да кажа " наспорт".

Желая на децата на Фил и Сис по- бързо оздравяване. Simple Smile

Търтийн, не се коси за картината. Чудесна е и по този начин, с удоволствие бих си я закачила на стената. Simple Smile

Ефибуш, чудесно си се изразила.  И на мен ми се струва, че се правят предположения, спекулира се и хубави потребители изгарят. Simple Smile

# 1 798
  • София
Бан заради тази тема не съм видяла.
Нещата прерастнаха в конфликт, защото се ровиха и преповтаряха многократно. С каква цел, не знам. Какъв проблем може да има?Между мен и Ваичка ли?
Чироз беше с бан и трита постоянно.
Ти влиза и после с бутонките . Лелки бяхме, не знам какви. Надявам се, че с Ваичка сте в приятелски отношения и доволни.

# 1 799
  • тук и там
Спекулации , тролене и  различни интерпретации се получават , щото никой не излиза и не казва точно и ясно какво  се е случило..Но това от друга страна, пък си  е  негово право   -да не разкрива и коментира мислите си, лични неща  и т.н.
Всеки да си действа според  съвестта си и  своя мироглед.

Аз казах какво мисля, въпреки че нямам никакво пряко участие в разразилият се конфликт. Това беше последното което казвам по тази тема. Съгласна съм с floren по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт