Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 064
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 770
Кайсия, ние това си го навързахме.
Въпросът беше в това, че въпросната потребителка влетя в темата иронично-арогантен тон, който не се промени и в крайна сметка се фръцна обидена, че не сме постелили червен килим за нея.
Защита й също беше в този тон на колко сме зле, че не я посрещаме с цветя и рози.
На мен не ми беше приятно и продължава да не ми е. Нищо лошо няма да кажеш на някого ако смяташ, че може да се държи по-добре, но има значение как го правиш.

От там нататък изобщо не ме интересува какво са отношенията между Ваичка и Бобчита, щом се разбират чудесно.

Не ми и пука дали се докладва и защо се трие, в този форум това е ежедневието и толкова, приела съм го.

Единственото, срещу което имам против са надменните-иронично-подигравателни постове на "просветените" към простите потребители, които в някакъв момент са показали лоялност към друг такъв в темата.

# 1 771
Байдъуей, Сирос къде пак зачезна? (О'Рахаля твърдо ме поправя на замезва)

# 1 772
Ако замезва съм сигурна, че е с нещо вкусно Simple Smile та може да сподели Simple Smile

# 1 773
  • тук и там
Ули, аз го написах това -за тези дето не са си навързали нещата(ако има такива де).
Другото вече не го коментирам, стана мазало-това е сигурно.

Утре ще празнува малкото РД с децата в един клуб с лазери. От сега тръпна как ще се оправяме с 10 -на хлапертии..Дано мине всичко гладко!

# 1 774
Ули, точно.
Стоят постовете на Карамела, Ули, Рен. Там добре е описана хронологията такава, каквато я видяхме тук в темата, а излезе, че фактите са други, а ние сме интерпретирали погрешно. Хайде, аз съм се объркала, не съм прочела, не съм разбрала, ама още 10-15 човека? Разприте в темата започнаха тогава и продължиха и някой мълча до онзи ден и ни просветли, че фактите били други. Как така , Вая? Не ми отговаряй, риторично питам. За това написах, че съм като сварена жаба. В един момент се усъмних в себе си, какво съм чела. Сега пък нещо се случило в някакъв базар, нещо станало. WTF? Странно що сега не се трие?
За това пак зачезнах, Кло. Някой даде съвет, ако виртуала носи такива негативни емоции, да си вземе почивка. Хубу, само дето е тоя виртуал ми е реала. Вие сте хората, с които общувам ежедневно, други няма и това място ми е важно, а беше скапано от и аз вече не знам какво.

Карамело, ако прочетеш, пиши ми.

# 1 775
То това е върпоса - защо?
Личните отношения между хората в темата и обуването им извън нея не ме касаят. Но не разбирам каква беше целта в крайна сметка.

# 1 776
  • тук и там
Сирос, да го кажа за последно и с думи ясни- въпросната Ния е участвала много  активно  и е помагала  в  дадена тежка ситуация.  За това и Бобчи каза,че е свястна.
Не съм наясно с нищо друго.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:17 от Кайсия

# 1 777
  • France
То това е върпоса - защо?
Личните отношения между хората в темата и обуването им извън нея не ме касаят. Но не разбирам каква беше целта в крайна сметка.
Анджак, де!

Ясно е, че е лична драма, но защо трябваше да ни занимава всички нас. И защо така се задълба, че и модератор се намеси.

Между другото, Ния си има фен клуб тук, та е възможно доносите да идват от някой неподозиран от балкона.

Стиснете палци, Монсти и татко му тръгнаха за спешното.

# 1 778
  • София
Фило, стискам. Горкото Монсти!

# 1 779
Фил, какво стана? Стискам Flowers Four Leaf Clover

Сис да каже, как е малката хубавела.

# 1 780
  • Euskal Herria
Добър ви ден!
Да оздравяват малчовците!
Осъмнахме с малко снежец, да видим дали ще го бъде, или само това ще е. Пътищата и тротоарите са чисти, само тревата е побеляла.

Скрит текст:
По наболелия въпрос умишлено не взимам отношение. Не че няма какво да кажа, но няма смисъл. Изцяло съм съгласна с поста на Тарти. Получих достатъчно виртуални шамари за годините ми във форума, смятам, че съм си научила урока.

# 1 781
Сирос, ❤️ ! Дремнахме малко с детето,но баща и звъни непрекъснато и няма да ни остави на мира. И учителката й се обади. Все още е с температура,но мисля,че най-лошото мина.
Фил?

# 1 782
  • София
Фил, стискам! Flowers Four Leaf Clover

Нощес валял голям дъжд каза баща ми. Изненадан е, че не съм чула. Явно съм спала като заклана заради упойката, която вчера ми нахака зъболекарката. Laughing Наложи се да сложи повечко, че не ме ловеше, а ми вади зъбСега съм замаяна, ама сигурно е от Аулин-а. Пия си го чинно на 12 часа както ми го изписа.

# 1 783
Да, сутринта за пръв път от не помня кога въздухът беше толкова чист, че се виждаха блещукащите светлини на града.

Обикновено сутрин е само смогът.

# 1 784
Сирос, аз бях с този съвет, но ако ме послушаш, ще ти се разсърдя, да знаеш. Kissing Heart

Яна, в испанско ли сте осъмнали със сняг или сте при бабиното?

И аз цъфнах рано-рано, изведох куче и направих закуска. Има да се чисти и да се донапазарува. Лошото е, че и двете дейности май на мен се пишат, че ММ има излизане.

Общи условия

Активация на акаунт