Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 072
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Добро утро!

Вчера не четох, че нямах време и пак съм изпуснала въргала.
Другарките, дето хващате пътя ... Вие си знаете защо. Всеки възприема света по собствен начин и събитията в реала и виртуална му оказват индивидуално влияние. Но ще ми липсвате и ще се радвам да се върнете когато/ ако се почувствате готови за това! Бъдете здрави и щастливи! Тук си имате ваше почетно място! 🤗

Оф, болните дечица да оздравяват. И на мен хич не ми липсва този период. Някаква невероятна въртележка беше. Тъкмо оздравее и си поемем две глътки въздух, хайде сначале сополи и температури. Съчувствам ви

Търти, превърни дефекта в ефект. Намацай всичко с лак все едно умишлено си искала да е замъглено. Аз съм лаик и може би говоря простотии, за което моля да ме извиниш. Но съм виждала картини, които изглеждат точно така замъглено,размито някак, та затова си мисля, че е вариант.

Кло, бързо да те ремонтирВат и да те пускат!

Днес и утре съм на работа!
На почиващите пожелавам приятен уикенд! 😘

# 1 756
  • France
Кло Hug

Сега се притеснявам най-вече за малкия номер. Да не се зарази.

# 1 757
  • sf
Добро утро, карам го съботно лежерно, а имам кочина да оправям. Уиз са променили датата на единия полет на щерката, не е фатално, ама трябва и хотела да променям, тя мрънка, абе много мразя така. А пък сегашните цени за близки дати са Уау 😱

# 1 758
Милите мъници и техните мами! Дано съботата се окаже по-спокойна от петъка. Всички да са здрави и,по възможност даже и щастливи!

# 1 759
  • тук и там
Добро утро! Що де не се окумя в 7ч в  събота, вместо да поспя..

От снощи мисля драмата  тук, мисля че една част от хората тук си навързаха нещата и за това гледат да не вземат отношение,но ако не си кажем какво мислим и не изясним всичко , няма как да продължим напред.  Та да дам и своите 5 цента ..Аз по принцип съм малко албански реотан, но дори и аз знам ,че в повечето случаи две плюс две е равно на четири. Та ето за какво става въпрос и какво е най-логичното обяснение.

Бобчи участва активно в кампанията в помощ на Мид. Тя беше ангажирана и със благотворителният базар .
Ния  също е допринесла много за кампанията. В Базара пусна серия от луксозни ФДТ, тъй като е колекционер  и към тях имаше голям интерес-май даже най-вече към тях имаше интерес, ,като сумата събрана от тях  разбира се  е отишла  по предназначение.
Ния идва в темата- как влиза вече в самата тема  е отделен въпрос.
Отношенията в реала межди Ваичка и Ния не са ми ясни, не знам за какво става въпрос, но става ясно че се познават,или поне Ния хвърля обвинения за тролене, а Ваичка се припознава.
Бобчи и други хора, се чувстват длъжни да защитят Ния-защото я познават от реала, или поне  от Фейсбук и знаят за нейният принос в кампанията чрез благотворителният базар. За това Бобчи  казва че е свястна- защото е показала съпричасност и е допринесла и чрез прякото си  участиети  за каузата, не само на думи.
От там нататък -вие си знаете какво последва.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:14 от Кайсия

# 1 760
Добрутру.

Милите болни дечица Heart Сис, Фил, съчувствам Hug Да оздравяват бързичко.

Измъкнах се изпод завивките преди малко и смуча кафе. Една от вчерашните ми чернопетъчни нпокупки е в офис на куриер. Впечатлена съм от скоростта.

Посред нощ под прозореца имаше котешки въргал. 15-20 минути съскаха, мяукаха, драха се и накрая вероятно станаха на кълбета и изчезнаха. А моя милост броя овце два часа, докато успее отново да заспи.

Нещо трябва да се готви. Чакат ме има-нвма 20 страници работа, които трябва да са готови в понеделник Head Band

# 1 761
Хайде да не ровим повече. Каквато стана, станà. Имахме лош септември, октомври пак. Дано в ноември всичко да приключи и да продължим напред.

# 1 762
  • тук и там
Кло, аз не ровя. Изказвам на глас най-логичното обяснение. Както казах, повечето участници в Базара се досетиха за какво става въпрос. Аз просто го казвам на глас. Просто се почувствах длъжна да изкажа предположенията си-за тези които нямат Фейсбук и не са участвали в Благотворителният Базар или в кампанията за Мид, за да разберат мотивите на Бобчи да каже,че Ния е свястна.

Мид, извинявай! Heart  Много съжалявам,че въобще те споменавам,просто някой трябваше да каже това.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 09:16 от Кайсия

# 1 763
Аз не съм привърженик на това "да не ровим". По принцип говоря, не конкретно за казуса. По-добре всеки, който има желание, да си изкаже мнението и да се приключи. В противен случай нещата се потискат изкуствено, в един момент избухват и после се чудим какво стана и защо. И мазалото става още по-голямо, отколкото ако просто си кажем какво ни мъчи.

# 1 764
Идея си нямам кой, как и защо, но е факт,че не е трито от снощи,освен поста на Уиш. Дори отговора ми към нея си стои.

# 1 765
  • France
С поста на Кайсия се сетих за коя става дума. Малко съм в потрес да осъзная, че става дума за един и същи човек. Тук се държа по $@#% начин. С очите си видях нейни постове.... уау...

# 1 766
  • София
Аз съм привърженик на идеята, че няма лоши хора, има лошо постъпки. Или поне до натрупване на критични количество гафове.

Никой ли не донесе кафе, дами? Честита събота!

# 1 767
Няма да се спрете.
Бобчита никога не е била срещу мен, напротив, и такъв неин или мой пост няма да намерите. Пожела да не задълбаваме повече тогава, за да отмине конфликта, и да се успокои темата. Никога не е докладвала, нито е приятел с модератора на темата, както някои хора си въобразяват.
Ния не я познавам, и слава богу.
Цялата драма в случая е не прави непоискано добро, защото може да се окаже зло.
Няма как да ви покажа всички съобщения с обвинения и заплахи, нито че съм толкова подозрителна, че детективи трябва да ме следят, за да докажат, че съм измислен персонаж.
Вие не разбрахте всичко, и не е нужно, защото не засяга вас по никакъв начин.
Това е лична драма, която беше изкарана наяве за малко, и от нея тръгнаха всякакви спекулации.
И смятам, че няма за какво да се рови. Не мога и не искам да кажа повече.
Благодарих тогава многократно в темата, не задълбах в обяснения, и сега няма да го направя. И пак благодаря на хората, които не ме смятат за зло и за трол. Всички имат пълно право да имат собствено мнение по въпроса.

# 1 768
Ние станахме свидетели на разчистване на лични сметки. Голям кошмар е някой да започне да ти спами на ЛС и след това да тръгне след теб из темите. За това предложих да не ровим. А колкото до изтриването снощи за под 30 секунди, за мен това не беше пряко свързано с нашата тема, а с доживотното ограничаване на всеобщата ни любимка, която вярна на себе си, продължава със същото име. Тъй де, тя вещица ли е, или що.
Подкрепям Вай, че Бобчита няма общо с докладите, а колкото до кафето, поправям тази неправда.

# 1 769
  • тук и там
Окей. Поне изяснихме повечето неща. Казах какво се е случило според мен. Извинете,че повдигнах темата пак. Просто понякога мълчанието е по-лошо и от лъжата-та да си кажа  каквото имам да казвам.

Благодаря за кафето. Дъждовна събота ще е тук. От снощи не е спирало да вали..

Общи условия

Активация на акаунт