Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 073
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 740
  • France
Никакви. Умора и липса на апетит.

# 1 741
Дано не е грип, но каквото и да е, да минава бързо.

# 1 742
Интересно...

# 1 743
Оф, петък вечер е. И Монсти и Беболина бързо да смъкват температурата и да се оправят!

Hands PrayHands PrayHands Pray

само да се върнем за по-дълго и ще ви прозвъня всички да пием по едно Simple Smile Simple Smile Simple Smile реално

Туй ако станИ и бъда уведомена, пък и имам физическата възможност да се включа- шА дода. Първа форумна среща ще ми е. Grinning

# 1 744
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син вечеря моцарела с ... шарена сол. Вероятно ако го види някои италиански шеф, ще си разпори вените надлъжно.
 Иначе напредва и го хвалят в училище.
 На мен ми се размина ножа засега, оказа се, че нямам нов тумор,  дупката която се е образувала от извадения се пълни с някаква течност, изтеглиха я, и уж засега всичко е наред.

# 1 745
Съншайн, хубави новини са това! Радвам се! Hug

Ох, няма да забравя преди години с приятелско семейство сме в Монпелие и вечеряме в някакъв фру- фру ресторант. Да казвам ли сервитьорът колко възмУтен поглед НЕ успя да прикрие, когато децата го попитаха за кетчуп. JoyJoyJoy

# 1 746
  • София
Още е рано за нова тема. Нека зараснат драскотините от тази. А ако се заличат, може и да няма нужда.
О, Монпелие, много емоционално зареден ми е целият Еролт (Ерол?), въпреки че имам влечение повече към влажна Нормандия.

# 1 747
Както решите за новата тема.
Само оставете следа, че да се намерим!

Имах едни планове за утре, а ММ ме изненада с покана за гости.
А аз след няколкото последователни уикенда все в движение исках просто да си остана вкъщи.
Ясно, че можем да откажем, но в крайна сметка и неделята е ден за почивка, нали така?
Само дето тогава вайбът вече ще е друг, все пак започва най- скандалното световно първенство по футбол. Което пък ме подсеща, че трябва да се заредим с повечко бира, чипсове и ядки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 748
Тили, имаме подобна случка.
Слизаме с кола от Шамони към Гренобъл след няколко часа на шейни, зверски гладни, още в ски грейки, децата са на 1 и 3 и всички ядивни запаси са свършили. Става ясно, че трябва да се яде някъде много спешно, затова спираме в първото изпречило се ресторантче. Ранния следобед, ресторантът приключва с обедния наплив, има свободни маси, съответно сядаме без да чакаме настаняване. Идва шашардисан гарсон във фрак и пита искаме ли менюта. Благоверния изстрелва - донесете бързо картофки и хляб за децата, за нас нещо за обед по ваш избор. Донесе човека хляб за децата, а за нас по няколко чашки за шот, пълни разни странни работи,  всяка от която презентира неразбираемо, но с апломб. Извини се, че картофки не предлагат и мило ни попита от къде сме разбрали за ресторанта им. Взехме да стопляме, че не сме в типично алпийско кръчме, ама късно. Звезди Мишлен, мулекулярна кухня и изгладнели дребчовци са взривоопасна комбинация.

О, колко отдавна беше. Тия дребчовци са вече по 190 см и утре пак ще крещя и снимам, имат мачове и тримата.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 23:21 от Mößbauer-Effekt

# 1 749
  • France
Монсти ни събуди в 5 и половина с 39°. Събота сутрин ли?

# 1 750
Фил, съчувствам 🤗!
Аз не помня лягах ли тази нощ изобщо 🤷

# 1 751
Сис, как е Беболина?
Дано днес двамата с Монсти спрат да вдигат температура и да не се сдобият с други екстри от сорта на кашлица, сополи и прочие!

# 1 752
  • София
Добро утро!
Фил, ужасно е това с детските боледувания. Монсти и Беболина да оздравяват.

Мьос, и аз днес на мач. Hug

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 08:30 от бъръльо-бъръльо

# 1 753
Уинд, лежи върху мен и не ме пуска да стана до тоалетната дори. Чакам я да се измори и да заспи,че да дремна и аз.

# 1 754
Съчувствам и на Фил, и на Сис. Прегръдка, момичета, дано бързо мине пика и не се наложи в събота да търсите спешно лекар.
Тече ми вече втората система, до час дано съм се прибрала. Днес са много сговорчиви и не ми правят проблем с прибирането.

Общи условия

Активация на акаунт