Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 075
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 1 725
Уиш,Кротал,Сирос, Карамелчика...все цветни,обичани потребители. Не е евтин ПР,а по-скоро демонстрация на надмощие,а всъщност оцветяване на личната сивота. Една мисис от другата тема се похвали,че два пъти е докладвала тук. По гадно от донос няма,освен може би толерирането му. Скоро някой и разговорите за манджи ще го дразнят и ще докладва, просто щото сам не може да готви.

# 1 726
Явно някакво голямо мазало е ставало тук. Откъм интрижки и задкулисни "игри". С такова впечатление оставам последните страници.
Вчера даже и изтекли в пространството не чак особено мили чатове се коментираха. Въобще..
Жалко.

Хаха, случката с хляба и топ!!!

А Онази Персона, заради която не един потребител се премести тук, беше ясно, че чете. Тя ли се е похвалила, че е докладвала (нея директно я скролвам и не съм в течения с излиянията й)? Всъщност, точно след снощното й наминаване насам, нещата засмърдяха здраво. За съжаление, има хора, които много го умеят това- с намирисването.

# 1 727
  • тук и там
Нямам,  Clo.  Споко...шегувам се. Стара е-да, ама с нея  някак изгрях и станах "звИздЪ"  във другата тема.. BlushGrinningTrollface

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 20:40 от Кайсия

# 1 728
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изчетох ви Wink и не само аз.

предлагам да пийнем по едно и да продължим нататък.
който,когао реши да се върне е добре дошъл.
останалите продължаваме със спорта.

само да се върнем за по-дълго и ще ви прозвъня всички да пием по едно Simple Smile Simple Smile Simple Smile реално

# 1 729
# 1 730
  • France
Не успявам да се "насладя" на интригата, защото Монстърчето вдига температура. Абе въобще....

# 1 731
Оф, петък вечер е. И Монсти и Беболина бързо да смъкват температурата и да се оправят!

# 1 732
Може ли и на мен скрийншот да ми метнете. Споделям спомените с началото на края на добрия тон в темата. Допълвам още малко - когато Ния влезе с бутонките, малко преди това беше оказала сериозна подкрепа за каузата на Мид през лятото.

Напазарувах. Наполовина съм готова със седмичния пазар. Малко ме изнервя това седмично пазаруване - от тук това, от там онова…Поне кисело мляко имам доволно.

# 1 733
  • France
Кло предлагам да направиш нова тема. Нещо от рода "вещици се трудят около котела" И който се чувства способен да продължи, да се запише. Но при условие, че не се говори повече за тази гадория.
Естествено без нашите любими и шарени вещици няма да е същото.

ПП точно заради тази подкрепа естела и Бобчи я приветстваха. После ми се губи епизод.

# 1 734
А да изчакаме ли края на месеца или още сега да се втурваме? Към вещерското котле...с метлите и другите ни спомагателни атрибути.

# 1 735
  • France
Ти си реши.

Ох, 38 и нещо. За минути го събори.

# 1 736
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
даваш ли му нещо за температурата?
вечер вдигат бързо и повече. Sad Sad Sad

# 1 737
Фил и Сис, да оздравяват дребните. Нали знаете, че за разболяване в петък вечер взимат бонус точки…

# 1 738
  • France
Баща му му даде парацетамол. Беше си добре, уморен, но все пак е петък. Полегна докато стане вечерята и не стана.

Мда, Попи, направо спечелих страйк.

# 1 739
Освен температура, другите му симптоми какви са, Фил? Аз винаги стартирам с Нурофен/Ибупрофен.

Общи условия

Активация на акаунт