Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 924
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Euskal Herria
Добро утро!
Допивам си кафето и подхващам задачите.

От разходката ни снощи.

Хубав ден!

# 2 071
Ай дОбър ви ден и от мен!
Чудни сте всички с новите премени! Heart Eyes
Пуснала съм робота да прахосмуче, вдигнала съм краци на масата и пия кафе, че и ароматна свещ съм си запалила, и се опитвам взорът ми да не стига върху падналата бомба върху кухненския плот и диваните в хола (неслучайно на вторите съм им обърнала гръб!). Grinning

# 2 072
Фил, защо не ги връчваш вечер на Недовършений за 10 мин. и да приготвиш кутията за следващия ден да седи направо готова в хладилника?

Оф, сега се замислих дали пъхнах кутията в раницата или отлежава на кухненската маса…

# 2 073
  • тук и там
Aз си харесвам картинката, ама ми е малко мрачна и сива една такваЗ. Друго ще търся. Извинявай, Clo.Heart

Имам някакви стомашни проблеми, най-вероятно стомашен вирус. Ям препечени филийки, има един нар от турския магазин и него ще пробвам.Ще захващам да готвя обичайното за всяка седмица послено време-спанак на супа или с ориз  и кекс с портокал, другото, което ще е за вечера,  ще го измисля после. За мен-варени картофи Rolling Eyes

# 2 074
  • France
Вечер ми е такъв маратон, че няма как. Или да взема тези минути от малкото ми почивка, в която сядаме с МН пред Нетфликс. Обикновено около 30 мин. По принцип няма проблем да го правя сутрин ако съм спала добре. Но има такива сутрини, в които ми е много, много трудно.
Имам една камара ОИ за вършене. Да ходя на пазар. Да готвя. Блякс.

# 2 075
Аз имам работа и на ушите, ищах да я свърша - хич. А така брутално ми се доспа, четвъртото кафе не помага.
Спимисенемисеработиспимисенемисеработилежимисемързимемам*****

# 2 076
Филомена, направо я прехвърляй тази задача на ТМ, щом става и рано съвсем.

Сиросче, в твоя отбор съм и работата не ми се върши и ми се полягва, а трябва хем да я свърша хем и да изчистя, ако измисля и какво ще се яде ще е бонус

Ренко, да кажеш как е бобът Simple Smile

# 2 077
  • Mediterraneo
Студено и мрачно е вчера и днес, действа ми адски депресиращо, само това ми трябва Sad Преди десетина дни имаше силна буря, от която имахме щети по терасата на ресторанта. Цяла седмица се занимавам със застрахователите, ебаси измамата са тези застраховки! Най- после успях да стигна до нещо, тъкмо ММ имаше среща с оценител. Предната щета( вандалски акт) ми е заведена през май, още няма никакво развитие. Идиотизъм.

# 2 078
  • София
И на мен не ми се бачка.
Искам дълга отпуска, но само ще имам две седмици по Коледа.  Не мога да повярвам, че толкова наближи.

# 2 079
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изпрах, прострях, изгладих вчерашното, имаме ядене от вчера - няма да готвя...искам да плета, да шия на машината (рахаля го поправи на "пия", прав е), да бродирам, да мацам стъклените топки, да гледам филм, да слушам музика...
докато разбера какво точно искам ще стане време да посрещам Горинич...
мръъъън....

# 2 080
  • Пловдив
Ре, аз и толкова нямам, та... Simple Smile

# 2 081
  • Mediterraneo
Аз вчера джурнах една леща, свински пържоли на тиган и миш-маш. Критърсите отръскаха, каквото можаха, днес да се оправят, няма да готвя. Снощи ММ ме изнуди да гледаме филм за Тор, ама нещо съм позаспала по някое време, та сега ще го доизгледам.

# 2 082
Вярно е, Рен. Свърши годината. А две седмици отпуск по Коледа си е мечта.

# 2 083
Фасулчето за общо 12 минути на високо налягане беше готов!Общо взето, докато си допия кафето,заредя пералнята и позабърша мивката 😁.Бързо вдига налягане,мислех,че ще е по-бавно.Сега бутчета се свариха,докато измия една маруля.Абе много съм доволна засега!И работа навън отметнах междувременно.Само дето едвам гледам,но имам възможност днес,и след малко припадам 😴

# 2 084
  • Пловдив
Ренко, твоето извънземно кое е?

Общи условия

Активация на акаунт