Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 009
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 055
  • тук и там
Моята картинка как да я смаля, че само една глава се вижда като се опитам да я сложа?

# 2 056
  • Пловдив
Кло, мерси за труда, ама не ща да се пременям...

# 2 057
Добро ви утро
И аз кат Сирос - отвратителна нощ, боже, кога ше се наспя като бял човек, забравила съм какво е хубав и дълъг сън... в 3,30 се събуди чавето... и не щя и не щя да заспи отново.
Кло, отивам да си заплюя нещооооо

# 2 058
Моята картинка как да я смаля, че само една глава се вижда като се опитам да я сложа?
Смалих и пратих два варианта на ЛС, с
https://picresize.com/
Онлайн става.

# 2 059
Харесах си 43

# 2 060
  • София
Кло, моля те, запази ми 32, че ме пропусна Sob, по-късно от компютъра ще се преоблека.

# 2 061
ДУ!
Кло 🥰
За мен 8, моля. Ще се преоблека после.
Кло, 25 и 30, както и 45 и 46 са еднакви.
Сега ви зарязвам, че тръстиката зове.

# 2 062
Хелоу. Аз искам 7, ако още е свободна.
Не мога да ви позная тази сутрин такива пременени.

# 2 063
И моята нощ не беше розова 😖.От 12:30 до 4 се пулих в мрака,после големите като станаха,бяха "тихи" като стадо слонове 😡.Мятам боба в евчо,и бягаме после по задачи с Шефа.

# 2 064
  • София
Добро утро!

Кло, за мен #3 , моля!

Много задачи ми се струпаха за днес. Май няма да смогна, ама здраве да е

# 2 065
Като са ви тежки нощите правете като мен - превръщате си ги в ден😁. Станах в 3 и си пуснах даже и светлините на коледното дърво. Имам съмнения,че карам Ковид!

# 2 066
  • France
И моята нощ беше на пресекулки. И сега едвам гледам. Пак си изпуснах нервите по Монсти тази сутрин. Ама и той скимти за щяло и не щяло. Ръката му заседнала в суитшъра, четката за зъби стои в устата, а той скимти. Това направо ми действа като нокти на дъска. Та пак крещях като истеричка, а бях си обещала да те го правя.
С Недовършений ще трябва да говорим сериозно тази вечер. Не виждам какво му пречи като стане в 6 (той е от ранобудните) да пусне в чантата за училище следобедната закуска и дори да сложи в кутия обеда, който е готов в хладилника.

# 2 067
Фил, най-вероятно не си му казвала никога,че това те затруднява! Недовършените не се славят със способността да четат мисли и имат особен вид енергоспестяващ начин на мислене!

# 2 068
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Като са ви тежки нощите правете като мен - превръщате си ги в ден😁. Станах в 3 и си пуснах даже и светлините на коледното дърво. Имам съмнения,че карам Ковид!
И аз станах в, пуснах една пералня, гледах клипчета на слушалки, пих кафе в 6...

Фил, най-вероятно не си му казвала никога,че това те затруднява! Недовършените не се славят със способността да четат мисли и имат особен вид енергоспестяващ начин на мислене!
Ааа, не ги подценявай, не са толкова глупави, просто голяма част от мъжете са егоисти, и скатават.

Преди години, нараних си крака, мъжа ми си водеше детето на градина за седмица, къпеше, пазаруваше, и се справи перфектно. Simple Smile

# 2 069
  • France
Така е. Може да ми гледа сеира всяка сутрин, но няма да се сети сам. И пак не е от най-изпуснатите случаи. Винаги ми носи кафето в леглото. Разбрал е, че без това не ставам Joy

Общи условия

Активация на акаунт