Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 036
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 040
Благодаря. Продължавам.
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 16:57 от 🧡 Clo 🧡

# 2 041
  • France
Въх, много секси тез вещерки. На мен 28 май най-много ми допада.

# 2 042
6  за мен, моля 😉

# 2 043
И последно за тази вечер. Да обърна внимание, че номерът стои над снимката, за която се отнася.
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye
До утре, Куклани!

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 16:58 от 🧡 Clo 🧡

# 2 044
Clo искам да ти благодаря за трудът който полагаш !Едва излезе от болницата и без да си скъпиш времето се раздаваш за нас. HeartpulseБлагодаря ти !Бъди здрава !:four_leaf_clover:
От мен лека вечер и да спите като къпани както едно време се казваше .Sleeping

# 2 045
Шшш, утре сутринта имам още една вливка. Дано стана навреме.

# 2 046
27 за мен.

# 2 047
Декемврийската шапка коледна ли ще е или вещерска?
Скрит текст:
У съседите отсреща има някакво затъмнение, има стълпотворение на работни микробусчета и нещо дълбаят баш пред входната им врата, но са навлекли едни гащиризони и за момент се стреснах че сме в криминален филм или дори е почнал зомби-апокалипсиса Satisfied ММ извади бинокъл да види логото на микробусчетата, ако е газ да палим колата и беж, но се оказа електрото, а и две сенки пушеха на нашия тротоар, успокоих се. За момент се зарадвах че изкараме вечерта на хотелска романтика, пфю, отмени се Smile Обаче откакто сложиха LED ли е какво е, енергоспестяващи лампи по улицата нищо не се скива, като светулка на клечка са Angry
Оплаквам се,че сме викнати на среща в училището.
Лапни един ментов бонбон като отидеш, така хем ще ти е свежичко, хем ще можеш да кимаш дълбокомислено като преглъщаш, хем мислите ти ще са отвлечени и няма да се притесняваш.
Скрит текст:
Все пак те са там за да предоставят услуга на теб, а не ти на тях. И да не е така, тръгни с тази мисъл, поне ще те откара до някъде.
Скрит текст:
Детето най-вероятно се е стресирало, защото не успява да се впише в две различни среди, много му идва за момента поне. Според мен това може да се преодолее като го оставите първо да усъвършенства едната среда, по необходимост училищната с тамошния език, за да може да се чувства комфортно като общува с външния свят, пък вие у вас ще наваксате по-нататък.

# 2 048
38 за мен.
Отвратителна нощ, спах на пресекулки. Такъв ще е и денят.
Добро утро!

# 2 049
  • София
32 за мен моля.

Добро утро!

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 06:38 от бъръльо-бъръльо

# 2 050
  • тук и там
Добро утро.
Заплювам си 4 аз. Благодаря, Clo.

# 2 051
Добрютру!

Кло, на мен една черна котка ако ми изнамериш хем ще съм по темата хем току виж успея и да се пременя Simple Smile

# 2 052
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кло, страхотно вещерско сборище ще е. Simple Smile всички са хубави, повечето са и романтични. Simple Smile Simple Smile
Simple Smile наслада за окото.
Wink мъжкото.

Въпреки дългите ми крака,с пачка,освен ако не ме напиеш до безпаметност,преоблечеш и снимаш,няма как да ме видиш.Smiley
Скрит текст:
И въпреки нрава ми,черпя с нещо забавно.

Simple Smile  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Wink то се вижда и на картинката Simple Smile Simple Smile Simple Smile
благодаря за поздрава.
обичах къртичето, лолек и болек и приказките под шипковия храст. още ги помня.  Simple Smile Simple Smile

ули?

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 07:59 от st. Dobri

# 2 053
  • Пловдив
Добро!

Ся, за МН да уточня, че ако си реша, още ей сега го поръчвам тоз уред и се приключва сагата, ама сам той нивга няма да каже - "абе, мило, що да не купим ей тая тенЖура, м?" Grinning Просто не е от тоя тип мъже...

При нас пак е "Хюстън, имаме проблем!"...само дано всичко въведено си е там, щотооооо....

# 2 054
Добро!
Пратих на Ули доста предложения на ЛС, че обсебих темата.
Мисте, знам, че не ти е до това точно сега, но нова премяна, нещо...

Общи условия

Активация на акаунт