Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 022
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 025
С Евото ли го дарува, Ренко Grinning

Ох, не издържах аз, поръчах косорито, ама щото ММ се нави, иначе нямаше. Една приятелка, която има по-стар модел, каза и тя, че цената е много добра и да не се чудя много и не ми трябваше много.

Лошото е, че пералнята се предаде вчера и сега трябва да избираме бързо нова...

# 2 026
🤣🤣🤣🤣,нее,той си е подарък за мен,от нашите 😁.На него му взех буренце,гравирано,да си налива от него в чашата Whistling .Жена-мечта 🤪😂😂😂😂
Лошо за пералнята.Но погледнато от друг ъгъл,няколко дни няма да те чака пране за сгъване и прибиране 🤭

# 2 027
Ау, ама вЕрно жена-мечта браво на теб!

А, няма да ме чака, строено е в легена и чака, ама сега за разнообразие има и един леген с неизцентрофужени хавлии Joy

# 2 028
  • Пловдив
Абе кви са тия ваште мъжове 🤔 МУ нивга няма да каже купи го туй извънземно...

# 2 029
Аууу,че скръндза! Мисти, я да го превъзпиташ малко,че не се трае 🤣😂

# 2 030
Е, как няма да каже, като е срещнал грузинци и е купил от тях Цептер за без пари Joy
Шегувам се аз. МН готви не по - малко от мен и отдавна се е убедил в благините на тоя уред. И в друго се е убедил, че жена му знае  най - добре. Отне време де. Не стана от веднъж, но сега си живурка мирно и спокойно Grin

# 2 031
Аз изчаках моя са замине в командировка в Испания, уведомих го за покупката, а когато се върна го очакваше любимата му манЖа. Сгових я за около час. Иначе отнема поне два и ....
Много импулсивно го реших. Сега не съжалявам, престанах да готвя от днес за утре и така.

# 2 032
  • София
Да се похваля аз. ММ нещо кекав, поразболял се, та решихме да открием сезона с греяна ракия. Ох, изпотих се три пъти, пардон, детокс нали, и сега ми е едно спокойно и благо на душата.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 22:43 от бъръльо-бъръльо

# 2 033
Мисте, а той защо се дърпа?
Аз ако много искам да купя нещо, не питам, просто действам. Обикновено питам, когато се колебая. И обикновено аз се дърпам Simple Smile МУ е с много широки пръсти и все повтаря "купувай, какво се чудиш, за какво работим".

# 2 034
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кроте, а тоя аутфит допада ли ти?

# 2 035
Въпреки дългите ми крака,с пачка,освен ако не ме напиеш до безпаметност,преоблечеш и снимаш,няма как да ме видиш.Smiley
И въпреки нрава ми,черпя с нещо забавно.

# 2 036
Почвам да качвам картинки. Харесвате си и казвате кой номер запазвате. Надявам се няма да има сърдити.
Скрит текст:

Форумът ме саботира. Повече не ми разрешава да качвам. Да видим дали ще мога да редактирам и допълвам. Харесвате нещо, пишете номера. Аз редактирам поста и допълвам за кого е. Има още толкова за качване, но не и в последователни постове.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 16:56 от 🧡 Clo 🧡

# 2 037
  • sf
Айде драсвам, че да можеш да продължиш.

# 2 038
Аз от днес съм с нова премяна и засега не мисля да се преобличам пак.

Днес три пъти ходих до училището на Тилчетата, утре- 4, в сряда- пак 4, четвъртък- между 3 и 4 ще са, неЙ ясно, петък- като четвъртък. Не ми пречи самото шофиране и т.н. Просто всичко това яде време, буквално. Едно отиване и връщане ми е  25- 30 минути, в зависимост от трафика на паркинга на училището. И ей ги- поне 90 минути на ден заминали.

# 2 039
Clo вече се преобразих днес и аз. Харесвам си се . Чадърът на снимката ми може да мине за летящо превозно средство ахахах.

Общи условия

Активация на акаунт