Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 273
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 010
Simple Smile Благодаря.
гледа ли филмчето от подписа?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Гледала съм го, но много отдавна.

# 2 011
  • тук и там
Лаватера, снима ли кашона? Аз бих-в случай че направят проблем-да се разбират с куриерската фирма.
И аз чакам още онЯ шал. Писах им,уж щяха да проверяват-нищо.Утре директно им пиша да ми връщат парите.
И да кажа, че лактозната непоносимост не е чак толкова разпространена. Виж алергията към белтъка (протеина) на кравето мляко е често срещана.И моята дъщеря имаше,до астма стигна, но с лечение -израстна това.

Прахосмукачка мисля  да  не вземам скъпа- до към 250-300 евро  макс. ще е. Аз имам, ама не е вертикална, та искам нещо което да чисти, да е без кабел -щото ще я нося по етажите. (нали сме в къща).
ИП май няма да е сега-или него или прахосмуча този месец покрай черният петък ще е, ама по-скоро прахосмукачката.
Аз сантимент нямам към профилната си снимка..

За тези вещици, сещате ли се? Аз май съм гледала само старият филм..

Мязам (малко)  на чернокосата..GrinJoy

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 21:08 от Кайсия

# 2 012
  • France
За шапка на темата:

# 2 013
Не ми харесва идеята,Кло. Аз не съм вещица,нямам мили спомени и култове.

# 2 014
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има интересни закачки

докато пиша на кло вие се активирахте Simple Smile Simple SmileSimple Smile

# 2 015
Фил, право в десетката.

# 2 016
# 2 017
Кро, на теб ако трябва нещо по-специално ще потърся, не вещерско. Пък и навярно трябваше да уточня, че предлагам временна премяна. Не постоянна.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 22:19 от 🧡 Clo 🧡

# 2 018
Кайсия, аз съм с тази https://www.bosch-home.bg/productlist/vacuum-cleaners/rechargeab … imited/BCS8214ANM
Може би една батерия, няма да стигне за цяла къща, но има възможност, да вземеш втора. Доволна съм много.

Кло, може да ме качиш на спокойно на метлата 😋

Сега, на ръба съм да грабна ИП. Недовършений вика, вземай го, жена, но то още му държи влага Цептера 🤭

# 2 019
  • France
Ще трябва да мина през компютър, че не знам как става от телефон.

# 2 020
  • Варна
Здравейте, хора ! Simple Smile

Лаватера, много е неприятно това с доставката. Допълнителни разправии.

Този следобед за момент пощурях, но ми мина. Не всеки ден се случва хората да те объркат с Аладин и летящото килимче, макар че в случая трябваше да бъде Аладин и телепорта. Прибирам децата от институции и ми се звъни : " закъсахме с микробуса в Румъния можеш ли да дойдеш с микробус да ни прибереш, но ако може да е до около 9-10ч. че ще измръзнем нощта да чакаме".

Роднини. Луда работа. Отказах, невъзможност. Нито съм карала микробус, нито мога да намеря такъв, че и граница да минавам. Има пътна помощ и подобни. Разсърдиха ми се. Вместо да обличам рокерското яке и да паля килима съм щяла да щъкам по кринолин в Елисейския дворец. Flushed

# 2 021
  • тук и там
A за този сещате ли се? Незабрави сцени имаше

# 2 022
Кайсия, аз за един друг модел на Бош мислех, който е по-базов и по-евтин.
У дома сме с дайсън.
Аз се родих с този вид прахосмукачки, определено са моят вид.

Сиросче, аз пак ще кажа, ама вземай косорито с два реотана по-добре. Ти си имаш мултикукър.

# 2 023
Ули,а ти поръча ли го 😁?
Само водния тест направих,утре ще го тествам Евото.Изморено и заспало ми беше,и как да не,след толкова малко сън.Дарувах Скъпия малко по-рано,изпадна във възторг!Много обичам да радвам любимите ми хора с подаръци 🤩

# 2 024
Ули, той си работи кукъра, но има нужда от нова купа, уплътнение. Поочукан е /не съм добра домакиня/, ще го пратя на село. Косорито няма да взема, щото ще го ползвам рядко. По ми трябват функциите на мултикукър от тези на Еър Франс и затова не бих взела отделен уред.

Оставям Еър Франс на О*Рахаля, сто пъти поправих и не и не. Дара888, ако четеш това, разпиши се. О*Рахал си е твой 😀

Общи условия

Активация на акаунт