Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 974
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 220
  • France
Аз съм обсъждала бана на Уиш, но не е било свързано с тази тема, а с друга, в която участвах.

# 2 221
Фил, честит празник! А за тортата не се ядосвай! Щом децата ся я нагризкали, значи им е харесала. А това е най-важното! И без това на "митницата" всичко излиза в един цвят и консистенция Joy

Не съм в тренда със скандала, но му е време да увяхва и отминава.

# 2 222
Скоро и майчиното мляко ще си кажете 😂
Фил,кажи поне какво да честитим 😉

# 2 223
  • France
Монстърчето става на 6

Това е което съм обсъждала на ЛС. Един и същи текст съм го препращала по молба. И си остава моето мнение по въпроса.
Аз не съм била точно очевидец, защото най-голямото разпищолване го пропуснах, така де, проспах.
Уиш и Анди си се дракаха както са си свикнали в темата за порасналите деца. Уиш си беше спечелила "приятелка" пак там. Боботоо или нещо подобно. Лично аз за пръв път я виждам. Рядко нещо ме потриса в този форум, но от нейните постове направо бликаше злоба и завист. Беше захапала факта, че децата на Уиш имат наследство от баща им. И явно беше използвала истинските имена на уиш и горджъс. Това го знам по преразказ, защото си легнах рано. И Уиш я наколади в модераторската и ù издейства бан за х дни. И моята версия е, че въпросната беше почнала да я следи навсякъде. Може и да не е била сама. И понеже Уишката си пада малко цапната в устата... но жалко, ще липсва.   

# 2 224
Здрав да е Монсти,по-малко драми да прави, повече да слуша!
Въпросната съм я засичла,не ми е направила добро впечатление.
В спорове избягвам да участвам,мнението си по такива рядко изказвам,но определено си личи,когато някой ми е направил лошо впечатление.И хич не обичам,когато някой се опитва да обижда другите -къде с тънки намеци,къде с дебели ... Лели ,лелки, лелички,къде клатени,къде недоклатени...

# 2 225
Кайсийка, вземай това дето ти радва окото, емоцията на момента и си го носи докато те радва. Бялото също вероятно е много хубаво на живо щом е кашмир, на картинката обаче прилича на термобельо ¯\_(ツ)_/¯ Кафявичкото също сигурно има предимства ако е пред теб да го видиш, но ако не носиш убити цветове по принцип по-добре това дето е любов от пръв поглед иначе все ще ти е в главата, че не си взела правилното решение.
Аз боти обявих че си търся да пазарувам, и два дни след това гледам на челно място на рафтчето за обувки се кипрят едни с паяжинки, а ММ се подсмихва, изроивил ги от дебри тилилейски на килера, бях ги забравила че съществуват Satisfied
От изгрев слънце се чудя палачинки и да правя или кекс, малинки и боровинки трепетно чакат в хладилника, а вчера накупих две торби коледни сладости и ме тегли повече към тях в момента Smiley
Весело ядене на торти, подред, без ред, важното е апетит да има! Fork And Knife
Съчувствам на тези дето не им е сладък деня за пореден път, бързо да минава на болничките и угрижените! Flowers Four Leaf Clover
И понеже темата е да се оплачем, аман от мухи Rolling Eyes

# 2 226
Последните ми няколко дни са кошмарни. Стресирала съм се за малкия, че не расте на кг както трябва, заради стреса пък, млякото ми рязко намаля. Вчера бяхме на лекар, понеже освен кг, има и други неща, които ме притесняват. Лекарят рвагираше с насмешка на притесненията ми... Все пак се разбрахме да изключа всички млечни храни и след две седмици ще се видим пак. Взела съм кантар за бебета и съм се обсебила да тегля дребния по 27382919 пъти на ден. Осъзнавам, че прекалявам, обаче ми е трудно да се сдържа.
Иначе снимахме кутията на ИП и я връщаме, като ще ни донесат нов. До сега проблеми с доставки от амазон не сме имали, явно заради Черния петък са претрупани и бързат.
Кайсия, вземи цвета, който ти харесва и ти отива на тона на кожата. Аз бих взела синьото като стой та гледай, но няма да ми отива.
Фил, честит да ти е Монстърчо. Жив и здрав, много любопитен и щастлив да бъде!

# 2 227
... Лели ,лелки, лелички,къде клатени,къде недоклатени...

Недолюбени, Ренко, недолюбени.

# 2 228
Фил, аз останах с впечатление, че бан-ът на Уиш е свързан директно с онази тема, а не с отношенията на потребителите, които са се пренесли извън нея. Може би, защото самата Уиш някъде каза, че заедно с нея са баннали и Андариел.

Аз смятам, че качествата на кашмира могат да се усетят, само ако седи по-прибран по тялото. За широк пуловер не си заслужава да се инвестира в кашмир.

# 2 229
  • София
Фил, здрав да е Монсти.

# 2 230
ТиЛи,съгласна съм,но цитирах по спомен.
Малко духна ветрец,и синузита пак се възпали 🤕.Аман!

# 2 231
  • France
Мда, за тишината в спалнята Joy Мечтая си за тишина аз. Особено между 3 и 4. А не кашляне, стенене и онзи звук на пълнещ се памперс с нещо течно и зловонно Mask

# 2 232
  • Варна
Мда, за тишината в спалнята Joy Мечтая си за тишина аз. Особено между 3 и 4. А не кашляне, стенене и онзи звук на пълнещ се памперс с нещо течно и зловонно Mask

Много мразя като ми кажат " и това ще мине " , ама е така, нали?

# 2 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за пуловера  - което ти е на сърце, него вземай. така или иначе няма да са вечни, поне да ти топли и очите и душицата, докато го носиш.

лаватера, ако те тревожи нещо - проверявай. но и за двамата ще е по-добре да не се трвожиш преди да си се уверила, че има причина за тревога.
а наддаването не е най-важното. Горинич наддаваше повече от необходимото и искаха и на диета да го оставям. Wink а той беше само на кърма.
другото пропускам - писна ми.

# 2 234
  • тук и там
Взех бежовото. Аз май не съм имала до сега 100 проц. кашмирен пуловер, та да имам едно такова нещо и аз... Моята работа малко" видяла жабата ,че подковават коня, и вдигнала крак и тя:.
Ако не ми хареса ,ще го върна.
Фил, да ти е жив и здрав Монсти! Да расте щастлив, усмихнат и игрив! А на теб спокойствие и пояече време за сън пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт