Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 985
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 235
Фил, жив и здрав да е Монсти!

Въх, тоз форум страшен чак. То дебнене, преследване, докладване, страхотии.
Аз досега съм докладвала само веднъж, в ковидната тема заради отвратителен пост.
Не смятам, че банът на Уиш има общо със случилото се тук - лично мнение. Насложиха се нещата, обстановката беше изнервена, това помогна и навярно някой се възползва. Но тънките и дебелите намеци бяха факт.

Харесва ми синия пуловер, бих го купила, без да се притеснявам дали цветът ще излезе от мода. Кафявият същи ми допада.

Отивам да си пържа картофи в пота. МУ ги нарича фалшиви Joy

# 2 236
  • France
Синият няма да ми отива. Тъмните и ярки цветове ме "смачкват". Мисля за белия и кафевия. Особено ако бялото е "черупка на яйце".

# 2 237
  • Наблизо
Здравейти!.
Аз хапвам 10то маршмелоу.А от вашите писаници,си мечтая за зелник,тутманик,пататник и прочие неща.Не че не мога да ис ги направя,но ще си ги ям сама.ММ е голям почитател на българската кухня,но от към месната страна.Вскякави скари,гювечи,кавърми и с майка ми и баща ми дружно хапват шкембе и бабек и им пукат ушите.
Малкото засега обича основно италианската кухня,но ще трябва да се фамилиализира с майчината българска.Мусака не харесва и бута чинията.
Фил,много те разбирам...
Да ви разсея-вчера моето дете отива на гърне,аз щастлива приготвям се да пляскам.То пляска и то,става,дига гащите,аз поглеждам - нищо.
Продукцията останала закачена и си я прибрал в гащите.

# 2 238
Как можах да забравя! Фил, усмихнато, палаво и здраво да ти е момчето!
А тортата, докато не е станала на раклет- всичко е под контрол! Hug

Бюти, аз те годя с 3 бонбона Ленд и 1/3 шоколад, пак Линд.
Сега пък ми се прииска да засоля. Rolling Eyes

# 2 239
  • France

Леле!

# 2 240
Фил, тест за ковид? Настоящия подвариант се кара точно с такива високи температури.

# 2 241
Леле, Фил, много висока Head Band

# 2 242
  • France
Не бях се сетила. 🤦🏻‍♀️
И Монсти беше с много висока температура този уикенд

# 2 243
  • Наблизо
Фил,а ето как забравям..Честит рожден ден на детето!!

Ужас температурата...Според мен го заведи на лекар..

# 2 244
О, честит да е рожденикът, Фил.

Ако е ковид не се шашкай, ще мине за 2, мах 3 дни. Децата го карат бързо.

# 2 245
  • София
Фил, честит рожденик! Жив и здрав да е и да му се радвате!
Не се шашкай, тест, лекар и душче с не-много хладка вода, топличка, около 37-38 градуса. Идеята е да не свали рязко температурата, а постепенно.

# 2 246
  • France
Мьос, точно за един уикенд го изкара Монстърчето. Втресе го петък вечер и неделя вечер му нямаше нищо. Ще кажа на ММ да купи тестове. Ох, миналата година пак бяхме болни на тази дата Tired Face
Не смея да мръдна, спи в момента върху мен.

# 2 247
Фил, забравих да честитя на Монсти! Да е жив и здрав и да няма повече ба болни Ан рождения му ден!

Буди го Славчо и му дай нещо за t. После ще си заспи пак.

# 2 248
Фил,да минава леко!
Върна ме назад във времето.Почти нямаше празник,без сополи, температура или спазъм 😖
Искам да кажа,че при всеки опит за обида,който успея да прочета,лично ще докладвам.Предвид заетостта ми,имате време понякога да се вихрите,без да ви забележа 🧐

# 2 249
  • София
Честит празник на Монсти Hug

Съблечи го по памперс, и топъл душ, да. Ако имаш свещички за дупето по-добре, ако не и през устатата.

Ние всяка година по Коледа и НГ сме я в спешното (прокървих миналата година), я до денонощна аптека (предната пък баткото направи инфекция на пишката)… по предната и той имаше такава температура и беше дробче и само диалгин (течен аналгин) я сваляше, докато включим антибиотик и да почне да се оправя… От тогава се шашкам при температура… Имам чувството, че да оцелея вече, като имам деца, трябва да съм нонстоп надрусана, за да не го мисля толкова… Ама с това кърмене няма как.

Аз съм репортвала в политическите и в ковидната, основно за невярна информация или прекалено груб тон.

Общи условия

Активация на акаунт