Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 96 991
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 250
Мили мами на малки деца, пожелавам ви от все сърце И ТОВА ДА МИНЕ!
Разбирам ви много добре, но всичко това е вече зад гърба ми и от позиция на времето ви успокоявам, че това са неприятните спомени, които ще забравите.
Стискам ви палци!

# 2 251
Не видях пуловерите.
Относно личните по темата аз съм получавала от двама души. Крот и Ваичка.
Потвърждавам,но не сме клюкарствали много.Satisfied Да се отбележи в протокола.
Чакай ся,ще мина да те насоля на лично,че бях забравила.Satisfied

Фил,честит празник! Бързо да оздравяват малчовците!

# 2 252
Честит рожден ден  на Монстърчето, да расте здраво и безгрижно. Още малко, и поне той ще стигне заветните седем, когато имунитета узрява и се поразреждат болестите.    Фил, бързо да ви минава, аман от болести, измъчихте се .   За "мишките и хората" нищо повече няма да кажа.

# 2 253
  • Пловдив
Фил, кат гледам не ти е до празник, ама да е здрав и лошото да е зад гърба ви!
Нямате ли личен доктор, спешно? С тая Т...или поне по телефона да ви насочи лекаря.

# 2 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"за мишките и хората" е хубав разказ. припомних си го сега покрай английската литература на Горинич. Wink

фил, имаш ли да му даеш нещо за тая температура? Панадолът се продаваше с дозатор като спринцовка, ще я смукне тъй както си спи, не е нужно да го будиш
 ще се оправи монсти, ще видиш. Simple Smile

# 2 255
whitethree,кой са мишките?

Хапнах в мир съм!

Има ли тема,за витамините? Трябва ми К,ама че капризна работа.

# 2 256
витамин К? сигурна ли си?
изписвали са ми го само веднъж, когато след една манипулация имаше опасност да гушна букета заради кръвоизлив.
казаха, че спомага кръвосъсирането.
но ако е много правиш тромби...
деликатна рабоата е тая...

лаватера, фил...
Simple Smile Simple Smile не мога да не ви поздравя

# 2 257
За това казах,капризна работа.Все трябва да го има в нещо вкусно. Smiley В кафето и цигарите със сигурност,тц.
Отивам да поровя.

# 2 258
За това казах,капризна работа.Все трябва да го има в нещо вкусно. Smiley В кафето и цигарите със сигурност,тц.
Отивам да поровя.

Цитат
Где содержится много витамина К?
Много витамина К содержится, например, в петрушке и других пряных травах, в квашеной капусте, в крапиве, брюссельской капусте, шпинате, ростках пшеницы, соевой муке, брокколи, рапсовом масле, ягодах шиповника, капусте, пшеничных отрубях, картофеле, овсе, кукурузе, горохе, фасоли.

днес съм бяла и добра Wink

и още един сайт Wink накратко - трябва да минеш на свинско със зеле
https://style.rbc.ru/health/60a625ba9a79470929bba8d6

# 2 259
  • София
Фил, да е жив и здрав рожденика, а братчето да се оправя бързо.

# 2 260
"пряных травах",Боже! Иначе,шпинате и петрушке,обичам!
Допадна ми идеята за зеле с мръвки,но не ми се отваря сайта,да видя как стой въпроса с джумерките. LaughingLaughingLaughing

# 2 261
Ядоса ме голямата. Яке не носи, вероятно защото няма марково такова (да се чете няма пъфър на Northface, че последно за такова ми говори). Носи суичъри и отгоре пухенка без ръкав. Якето, което си купи сама, миналата година не го носи. Седи закачено. Не ѝ топлело. Миналата година топлело, тук било различно (кое му е различното да топли на -10 в България, а на 10 тук да не топли, не разбрах). Има ветро и водоустойчиво яке, тип мембрана, не го носи. Едва я убеждавам да обуе сутрин гортексови Конвърс (почти насила ѝ ги купих, за да има какво да носи в мокро време) вместо бели платнени гуменки (пак Конвърс). Сега се прибра мокра. Предложих ѝ да вземем гумирано яке за дъжд като на сестра ѝ, не искала, трябвало ѝ яке да топли. Предложих ѝ моето дълго пухено яке, не го искала. Преди 2г. си купи яке пъфър, ама вече цветът бил тъп (не е черно) и не е от модерна тийн марка, та го носи само един сезон. Гррррр. Побеснях. Да уточня - поне веднъж месечно я спонсорирам за шопинг. За качествени обувки съм склонна да давам повече пари, както и за екипировка, но за градско яке, “което да топли”, не съм. И сега явно или трябва да я търпя да ходи без яке, или да дам 500лв., за да си купи мечтаното.

# 2 262
  • София
Какво е пъфър на Нортфейс? Божке, колко съм стара! И изостанала.

# 2 263
Пъфър (ако не бъркам термина) е обемно яке до кръста с пълнеж пух или вата. Другото е марката.

Т.е. дебело яке до кръста, с което хем се потиш под мишниците, хем ти мръзне д-то.

# 2 264
Бррр,друго си е парка.Но като се сетя,и аз съм имала такива къси.Д-то ми замръзваше 😂

Общи условия

Активация на акаунт