Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 014
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 265
Колкото повече одъртявам, толкова по-дълги стават якетата ми. Ама то и като млада повечето ми бяха дълги с този мой зашеметяващ ръст Joy

Имам още няколко буркана миналогодишно кисело зеле и домашно пуешко. Мисля утре да ги бутна заедно в тенЖурата.

# 2 266
  • France
Ох, тези тийнове. Само да доживея до тогава.
Якетата ми са до средата на бедрото минимум. Обичам да ми е топло на гъзето.

# 2 267
  • София
Аз ходя с къси, но в момента точно ми е все тая.

# 2 268
  • France
Много ми бяха весели бабките, когато бях на възрастта на попината щерка: "въъй, ще ти изстинат яйчниците ". А сега покривам гръбчето, тазчето и надолу каквото мога.

# 2 269
  • Наблизо
Фил,как е Славчо?

# 2 270
  • France
Все така с температура. Оставих съобщение на джипито и пак ще звъня

# 2 271
Аз не се впечатлявам от дължината, защото много добре си спомням моите гъзовейки, както и че шапка в осъзната възраст сложих, когато голямата беше в яслена възраст и с някое от биологичните оръжия, които мъкнеше, бях със зверски синузит, а навън беше къмто -15.

Но това не значи, че ще спонсорирам гъзовейка за една торба пари, при положение, че не върши кой знае каква работа, нито пък е модел, който предполага да служи вярно. Да искаше яке за преходи или дреха, класически модел, на която няма да ѝ мине модата до края на сезона, веднага щях да наглася бюджета, та да го получи. Но безидейното въздишане по марки ме изнервя ужасно.

# 2 272
  • тук и там
Точно сега се върнах от училището .Днес аз ходих да взимам малкото. Начи-заваля точно преди да изляза и спря точно когато се прибрах в къщи. Даже слънце грейна..Да си имам късметЯ.

Моята не гледа марки все още. Още минава с HM и Зара. Освен от време на време нещо фенско да иска. Последно беше тишърката " Стренджър тинкс" , сега искала  нещо от козметиката   florence by Mills( за Коледа).Не че до скоро бях чувала въобще за Мили Боби Браун, ама явно е известна  сред тийновете..Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:00 от Кайсия

# 2 273
Есента търсихме раница на А.,защото било селско,да си с такива маратонки,а раницата (налична,кажи речи чисто нова) да е на Н.Но,гостува на баба му,и след вършане из мола,се завърна и с маратонки Н. 🙄.Значи ,още не мога да разбера,кога е селска комбинацията от различни марки раница и маратонки,и кога не.Тийнска му работа.

# 2 274
Пъфър (ако не бъркам термина) е обемно яке до кръста с пълнеж пух или вата. Другото е марката.

Т.е. дебело яке до кръста, с което хем се потиш под мишниците, хем ти мръзне д-то.

Много точно описание, ама се изхилих безумно, като го прочетох Joy

С къси якета съм, ама дългите не са ми удобни в колата. Докато ми загрее тиквичката-каляска, съм облечена. А ми е твърде масивно Д-то, та ми пречи, като си седна в/у дрехата.

# 2 275
Ей,най-накрая успях да си пусна кафе 🥳

Попи, нека направи компромис с марката. Нещата на Нортфейс са качествени, но скъпи. Определено не са за един сезон ,дори когато са с отстъпка. На тази възраст и ние бяхме така, имахме си 'звезди ' в училището и всички въздишаха по техните дрехи и прически. Индивидуалистите бяха обявявани за лузъри. В университета нещата рязко се променят.

Дребната заспа върху мен,  a уж започна да се подобрява!

Фил,🤗!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:43 от Sissy

# 2 276
Точно, Сис! Фен съм на марката, както и на други от същия клас. Самата аз имам техни неща, но са купувани с идеята да ми служат вярно и защото най-вече в определени кофти условия имат безспорни предимства пред марки по-нисък клас.

Сега ѝ пратих едно яке на Зара. Одобри, но иска да мери. Да ходи.

Ренко, и на мен вече от кецове с логото на Н., но с поредната им издънка Дж., ми става лошо. Т

# 2 277
Ааа, Ренко, и в моето късно тийнейджърство и ранно студентство беше същинско кощунство да комбиранираш А. и Н. Аз горката нямах ни едното, ни другото.

Окапах рязко, свърши ми тока. Едва гледам.

# 2 278
  • София
Фил, честит да е рожденикът! Здрав, щастлив и да се слушате взаимно! Balloon

Славчо да оздравява бързо! Егати гадната температура!

Стели, радвам се, че и ти се завърна!

Лав, разбирам те много добре, защото и аз като беше бебе Пантата се бях побъркала на тема "какво му е на това дете". Знам, че в момента всичко е много объркващо и отчайващо. Знам, че ще мине и това. И знам, че трябва просто да преминеш през него, независимо колко те успокояват всички, така че няма да казвам "спокойно!". Просто ти пращам виртуално гуш!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 17:54 от Pandachina

# 2 279
Абе, Бърд,то и аз не съм имала,и затова сега съм склонна да удовлетворявам подобни претенции.Но маратонките се сменят(черни,платнени,с бели елементи,почти неразличими,освен марките),а раницата -не.Това ми е странното.
Поръчах кожени,че дъждове дойдоха.Големи били,но щял да иде на училище един ден,да прецени по-добре.Абе,викам,недей,че после не мога да ги върна!Мнее,кой ти слуша 😤.Ся отлежават,да му порасне крака още малко.А аз трябва да поръчвам пак!Една заплата вече опуках,без да съм я взела още 😬

Общи условия

Активация на акаунт