Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 019
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Пловдив
Мх...и моя има кожени, непропускащи Скечърс, нарочно черни и незнам дали и как ще го накарам да ги обуе 😒 Не ги хареса, ама вика "айде, добре, ще ги нося", та имам надежда...омръзна ми да давам пари за обувки и той шляпа сал с едни. Абе...до оня ден не слагаше яке, топло било.

# 2 281
Хм,не съм много сигурна,но май и моят още ходи без яке.Или поне следобед като излиза 🙄.Аз сложих вече дълъг ръкав,той още по тениски се разкарва.

# 2 282
Кажете моля как се правят картофи в прост еърфрайер? Режа, посолявам, омазнявам и мятам. Нещо друго? Чета да се киснат във вода, пък да не се допират един до друг…Пък да се приготвят на порции и накрая да се метнат за 1-2 мин. накуп…Може ли да се допират и да разбърквам чат-пат?

# 2 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
както и да ги приготвиш, все ще са като печени на фурна, а не като пържени.
даже от замразените полуфабрикати да вземеш, пак няма да са като истинските пържени картофки.
май само веднъж, с едни тънички като солетки ми се получи.

# 2 284
  • София
Направих проучване и си харесах един пъфър на НФ. Кафяв, някоя от Кардашиянките, или Дженърките, го била носила и бил много куул. За да не ми изстинат яйчниците, ще го нося с плетени гащи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 285
Ааа, моя фраер си ги прави чудно пържени.
Куче марка, казвала съм.
Сорт картофи за пържене взимам, беля, режа на пръчици, осолявам, 1-2 лъжици олио и обърквам в купа. Около килограм във фраера на програма за картофи, през 7-8 минути обърквам. Проста работа.

# 2 286
Фил, честито на момчето ти! Да расте щастлив, по- малко да боледува и повече да рисува 🥳  Другия малчо да сваля тази ужакна Т 🤒Горкото!

Вчера на работа, се разбих от работа...много. От днес трябваше три дни да почивам, но утре пак ме викат...едната колежка с поредната липса..Вече се изнервям. Тя е с хронични болнични...Много пречи на всички ни, не знам докога ще си развява коня. Утре вече ще повдигна сериозно въпроса.
Я да ви питам и друго, дето ме вълнува напоследък, да кажем от лятото някъде,  на работното място.
Въпроса- как се подхожда към колега, която излъчва постоянно силна миризма? Явно има проблем с хормоните момичето, но миризмата е мега илна и е постоянна. Тя няма вина, предполагам. Но околните сме ли длъжни да търпим това? Ами и ние нямаме вина. Отделно, когато трябва да седна на каса, на която тя е работила, стола е мокър. Винаги. Не само влажен, а мокър от пот.. Сядам и все едно съм се напишкала...мега неприятно и гнусно ми е. И всички колеги се питаме как да се подходи? На управител е казано. Не трябва ли те нещо да подходят..,не знам, но е наистина меко казано неприятно.
Цялата съм като утрепана с пръчки днес...тъкмо се радвах, че ще си почина добре три дни. Мислех да ходя и да се ваксинирам...
Наоплаках се.

# 2 287
Ааа, Добри, не така, с лошо Joy

Моят е лидълски. Правих бутчета и кюфтета, жестоки станаха.

Möß, накуп ли го слагаш килцето?

# 2 288
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тя пита за картофки.
на мен не са ми се получавали досега.фенч
само "солетките" и то еднократно.
"селските", уеджис, френч... - не стават, като печени са.
и не всички риби и пилета полуфабрикати стават, но там предполагам е от панировката. остават си белезникаКви.

# 2 289
Попи, накуп. Моят е голям, побира ги. Ама и бъркам.
Полуфабрикати не знам, не купуваме, но пиле става като на грил, крилцата стават идеални, мазна риба става страхотна.

# 2 290
  • Пловдив
Вярно ли можеш наведнъж да сложиш кило картофи във фарйера? Thinking  Аз що съм чела, че се слагат малко, само да покрие дъното...?

13сче, ам ко да кажа...лоша ситуация, деликатна...имах навремето подобен случай, с намеци не стана, добре че бързо напусна.
Инак и аз съм уморена 🙁 писнА ми.

# 2 291
Говорете с нея! Кротко и спокойно, предложете специалист. Понякога самите хора не осъзнават,че има проблем, а друг път се борят безуспешно с него. Аз не бих могла да си мълча и да шушукам зад гърба.

# 2 292
  • София
При нас имаше проблем някога на едно работно място, в съблекалните беше ад. Прекият супервайзер поговори деликатно.
Неприятно е наистина много.

# 2 293
Попи, като пържени точно няма да станат.
Аз ги режа по-дебели и слагам повече зехтин, защото на тънко и с малко мазнина стават сухи и не са вкусни.

Мисти, събират един килограм без проблем, но тогава стават нехрупкави.

# 2 294
Ами слагам ги. И по упътване даваха толкова. То и за картофите го купих, иначе класическо пържене в къщи не правим. Моите изяждат 2-3 килограма пържени картофи на сядане, нямат смогване.
https://www.amazon.de/-/en/Uten-Hot-Fryer-without-Multifunctiona … slp_dp&th=1&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт