Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през ноември

• 97 034
  • 2 812
  •   1
Отговори
# 2 295
И аз смазана. Минах през готварския, ще трябва, да се яде. Ренкич, да видим ще се похваля ли с ориз 🤭
Търти, съчувствам. Много неприятна ситуация. Преди години, имах колега, който меко казано миришеше, но той караше с един кат дрехи цяла седмица. Говори  с него со кротце шефа, со благо колеги, с дебело дърво, разправия стана и още си работи на същото място и си мирише.

# 2 296
Сисей, не шушукаме, но и никой не иска в праве текст да и каже. Аз искам, но се познавам, не съм дипломатична, със сигурност ще изпляскам нещо, от което ще се обиди..и ще ме привикват пак 😁 Даже съм и намеквала...Но дотам. Не е моя работа това. Затова си имаме мениджъри, регионални, заместници...един куп Вождове, а всеки се прави на умрял..въпреки, че и на тях им е миризливо. Особено като трябва да се отчита в офиса, два на два. След нея е ад. А не се проветрява там, прозорци няма даже...

# 2 297
Някой да говори с нея да си слага хавлия на стола на каса.

Имах една колежка в първата ми работа. Търпя няколко дни един колега, като го сложиха в нейната стая и накрая му каза - “За утре да се изкъпеш и да си сложиш чисти дрехи!” Joy

За здравословен проблем не знам как се подхожда.

# 2 298
Фил, да расте Монсти здрав, силен, щастлив!
Бабче, драго ми еда те видя! В България ли си сега?
Естела, Ерин радавам се, че се разписахте и вие. Ерин, момчетата са големи бонбони, а бебчо е пораснал много. Не се шашкай, че расте по-голям от брат си. То и моето второ юначе вървеше по-едро от брат си. То тъй тръгна от раждането още - баткото 3300, малкия 4100. На годинка беше 12 кг!!! Беше си утроил теглото като по учебник. Проходи и заслабна - изчезнаха бузи, музи и другите пухкавини. По едно време ме беше страх, че ще си върви китче и половина. Flushed И до сега си върви с нормален ръст, тегло.
Тийна ми знае финасовото положение и за марки не ми се тръшка. При маратонки и кецки се се случвало да докопаме марки на промоция, кефи се естествено, но иначе не се тръшка.

# 2 299
Ей, пропуснах Монстито. Жив и здрав да е, да расте щастлив.

# 2 300
И аз.
Честит да е, Фил!

# 2 301
  • София
Бър, кво се Фалиш с тез гащЯ? Laughing Аз да не взема да метна снимката на вълнените гащи на прабаба ми Stuck Out Tongue Closed Eyes, че тя и реално ги носеше жената - сама си ги беше оплела, крачоли до средата на бедрото. Даже лятно време ги носеше и не знам как не й бодяха и не завираше с тях. Твоите не важат пред нейните. Stuck Out Tongue

Търти,  много е деликатно това с миризмата. От една страна наистина трябва да се направи нещо, защото не може да се работи нормално с тази миризма около вас. Но от друга страна ... ми тя жената сигурно има проблем и няма какво да направи по въпроса. Дори да се къпе преди да дойде на работа, ако това е здравословен проблем, ами ... пак ще замирише по време на смяната.

И аз съм имала колежка, даже две колежки в две поредни работи, които миришеха силно. Едната миришеше на пот, а другата не знам на какво, но след нея буквално ми се гадеше, особено в тоалетната. За щастие не ми се е налагало да работим в едно помещение.
Сега се сещам и за друга колежка, която не миришеше докато стоиш до нея, но ако посетиш тоалетна веднага след нея, вътре не се дишаше от неприятна миризма, но не на изпражнения, а някаква неопределена.

О, ама снимка ли е имало на Монсти?! Пак пропуснах!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 20:05 от Pandachina

# 2 302
Аууу,Тринкич аз с моята вродена деликатност,не знам как бих реагирала с днешна дата.Навремето имах една такава колежка.Някой говори с нея,огромни мокри кръгове ала Веско Маринов.Клиенти ставаха и си отиваха,само докато подаде менюто.Но тя твърдеше,че не използва козметика,дезодорант и каквото се сетиш,защото обича природата.Това разширява озоновата дупка,унищожава света и ние капризничим и сме незаинтересовани за бъдещето безхаберници.
Та,не се знае,знае ли се.

# 2 303
ММ пак ме хвана пак да върша нещо, уж той да гледа картофите и ги изсипа с все отделената мазнина. Поне бяха първа част. На първо четене - трябват им 2-3 минути повече или поне на този сорт.

# 2 304
  • France
Май всички сме имали "уханници" на работа. ММ като мениджър е ходил да говори с едно момче от екипа, за което просто да се къпе всеки ден не било естествено. Аз имах едно възпълничко момиче, което като стресира и се изпотяваше.
Може и от хормоните да е. С второто ми кърмене като давах гърда и усещах как ми тръгва кърмата, се изпотявах, ставаше ми топло и дори осилно, и потта ми миришеше. Взимах си душ поне два пъти на ден, сменях тениската постоянно, чаршафите 2-3 пъти на седмица и пак стаята миришеше сутрин. Само дългото проветряване помагаше, но зимата не може да живееш на отворени прозорци.

# 2 305
От кърменето мирише, ако не съм кърмила, а течеше нахалост. 🤐
Всеки може да позамирише. Здравословни причини всякакви, края на работния ден, стрес. Некъпането обаче... е непростимо.

# 2 306
  • France
Кърмата едно, но потта ми се промени. Добре, че си влязоха нещата в норма после.

# 2 307
Ами за мен е здравословен проблем някакъв, на  хормонална основа. Разбирам, че и на нея не и лесно или поне така си мисля, но пак не ми пречи ъъъ да ми пречи 😁 Разбирате ли, седим по две на каса. Гръб в гръб. Ако съм с нея...е мъчение. Да не говоря, че колежки са споделяли, че дори и през две каси, пак се усеща. А какъв срам бера пред клиентите...ами на моята каса клиентите си мислят, че аз ухая така 🥴 Семейна е, има дете...оф, не знам, но не е ок положението. Миризмата е специфична, не точно на пот. Много по- гадна и силна..
Поздрав и от мен за бабчето, Ерин, Деборана...кой беше още, ве..Ааа, Естелова ака Бориса 😍

# 2 308
  • София
Напред щях да пиша за картофките, но влезе клиент и приключих набързо. Ние и наскоро пак коментирахме тук, други също писаха, че като мен ги правят. За фраера ги нарязвам на ивици, после ги подсушавам хубаво и чак тогава осолявам, слагам лъжица мазнина и пускам да се "пържат". Много се доближават до истинските пържени картофи. Подсушаването го правя с голяма кърпа, върху която ги нареждам на един пласт и после ги покривам с друга кърпа. Оставям да постоят поне 30 минути, за да отнеме кърпата колкото може влага.
Някъде го четох този трик из групите.

# 2 309
Пробвала съм и да ги държа в студена вода,и без.Почти нямат разлика.За мен омазняването е от значение, колкото повече, толкова по-добре 😁
Намирисващи "роднини" имам.Не е винаги от некъпане,макар че ми е малко под въпрос.След тяхно гостуване задължително дълго трябва да се проветрява 🙄

Общи условия

Активация на акаунт